Reeds vele jaren vlieg ik meerdere keren per jaar met Tui , zelden problemen gehad , nooit stakingen gehad wat ik heel belangrijk vindt,

Bijna perfect

Alles vlot gegaan behalve dat tui haar belofte niet helemaal invult: geen priority boarding bij vertrek in Deurne.

Very easy to book a flight

Had a flight with TUI last year for our vacation. Everything was good.

Een beetje teleurgesteld

Ik vlieg regelmatig naar Spanje, vlieghaven Murcia/Corvera uit Antwerpen. Van november tot maart gaat dit niet. Heel veel mensen moeten naar Alicante toch wat verder niettegenstaande dat zij ook in Murcia en meer naar het zuiden logeren. Waarom kan men dit niet verdelen en een paar vluchten vanuit Antwerpen naar Corvera te laten vliegen zo is iedereen gelukkig.

Prijzen veranderen voor kinderen vanaf 11 jaar naar 12 jaar

Spijtig

Tres simple

Facile

Alles is ok

Heel gemakkelijk te verwerken,alles is goed om toe te passen

Très satisfaite

contente sauf repas du retour toujours froid et paraît de moindre qualité

satisfaite de mes voyages avec TUI sur les départs de Bruxelles, un effort parfois aux arrivées

online boeken ok

Is niet moeilijk om online te boeken maar wij betalen nu al over de 1000 euro voor 2 volwassenen en een hondje Gevolg is dat we nu met de auto gaan Enkel als ik alleen ga, neem ik het vliegtuig

4/5

Les prix sont un peu élevés

• Zou u ons aanbevelen? Yes

site internet facile, prix attractifs.

Régulièrement, nous choisissons Tuifly deluxe pour nous déplacer. Par notre fidélité, nous aimerions avoir la possibilité d’obtenir des prix plus compétitifs à certaines périodes de l’année, surtout lorsque l’avion n’est pas complet.

Snel en gemakkelijk

De side is overzichtelijk, je kan kiezen tussen verschillende uren en luchthavens, de vluchten zijn snel en gemakkelijk te boeken.

Gemakkelijk boeken….

jammer dat ik de TUI app niet kan downloaden omdat die een ge-update instelling vraagt, terwijl mijn (oude) Ipad dat niet aankan….. Gevolg geen snelle/gemakkelijke toegang.

Snelle boeking

Het is gemakkelijk om één ticket te boeken en goed opvolgbaar

Très bien

Très bien ce n'est pas la première fois

Non comment

Merci !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Duur

Veel duurder dan Vueling of Transavia. Wij reizen zonder bagage

Jamais de problème avec la compagnie

Je suis satisfait et je changerai jamais pour une autre compagnie tant que les prix restent raisonnable

Goed maar jammergenoeg werkte kortingcodes niet

Het boeken van mijn vlucht ging heel gemakkelijk behalve bij het gebruiken van de kortingcodes voor black friday,waardoor ik mijn korting ben mislopen en na telefonisch contact met tui konden ze dit niet meer aanpassen (jammer)

For ever !

Behoudens soms kleinigheden reizen we altijd met Tui en denken er niet aan om te veranderen.

Vluchtdata: 27-01-2020 - 31-01-2020 Totaal : 319.98 EUR

vlucht gereserveerd met nummer 027433949 betaling gelukt gekregen, maar 30 minuten later krijg ik mail ;Wij hebben de betaling voor deze reservering niet tijdig ontvangen. Uw reservering onder nummer 027433792 werd automatisch geannuleerd.Zoals u ziet reserverings nummer zijn verschillend.Vlucht geanuleerd maar mijn geld nooit teruggekregen,Er werd mij door tui operator gevraagd nogmals te booken ,de eerste betaling gaan ze terugstorten,bij 2de booking krijg ik 027435984 als reservering nummer..dus nu al bijna 4 jaar geleden heb ik 2 keer 319.98 betaald terwij de tuifly deed geen moeite om een deel terug te betalen.Verschillende keren bij tui operatoren geweest,maar wat kun je doen tegen ongescholde dieven zal ik maar zeggen. Elke keer werd mij gezegd dat wij dat gaan regelen en binnen 2 weken bedrag word op uwe nummer gestort.Mensen toch.....de deadline is inmiddels verstreken, Niemand neemt zelfs de moeite om contact met mij op te nemen of via email of zo ........bedankt voor niets.

Je krijgt wat je betaald...

Goedkope vluchten, dus kan je niet meer verwachten Personeel doet hun best, maar hou mijn hart vast moest er echt iets gebeuren, hoe zij zouden reageren.

ik gebruik deze app zeer regelmatig waardoor het gekend is

Vrij eenvoudig in gebruik. Eens je het gewoon bent, doe je een reservatie op minder dan 5 minuten.

Weinig eten voor een vlucht van 9u! Geen snacks te verkrijgen .

Vriendelijke hostessen maar we vlogen van Brussel naarGambia en dan naar Sal. Totaal 9u. Enkel 1 pistolet met kaas en 1 cake. Geen snackservice verkrijgen. Enkel snoepgoed. Iedereen had honger.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende