Vlotte boeking via internet

Boeking ging vlot

very bad

did book and paid row14 seats on a 737max the passenger in front reclined i could not that way i had my prothesis knee blocked against the seat in front with a hell of 4 hour pain

• Would you recommend us? No

vol malaga ostende

réservation facile mais dommage de ne pas savoir directement sur mytuy que la réservation est bien faite ! Vol cher pour un animal par rapport a un humain . Dommage de ne pas pouvoir choisir gratuitement sa place car c est stressant de ne pas savoir ou je serai placée car aimerais être près de la fenêtre et ou il y a a plus de place car etrout avec chien ! Et près des wc car en cas de stress ça me rassure ! !

Zou eenvoudiger kunnen

Op iPad of computer niet evident. Zegt steeds geen luchthaven beschikbaar. Dan maar GSM.

Fiable, confortable

Des vols fiable, pas de surprise au niveau des prix. Accepte les chiens et des départs de Liège

Een beetje rommelig

Ik heb de fly app. Van tui direct geïnstalleerd maar ik ontvan gigantisch veel mail's die me er op wijzen om deze app te downloaden. Dagelijks ontvang ik deze mail's Dat vind ik jammer

Simple et rapide

Facile de réserver

Het ging heel vlot

Het ging heel vlot

zeer gebruik vriendelijke website

moet nog vertrekken. 26 oktober

Vlotte afhandeling van mijn vlucht.

Vanaf het opzoeken tot de betaling van mijn vlucht, het ontvangen van de nodige documenten, alles verloopt vlot. Boeken van de stoelen. Niets wordt aan het toeval over gelaten. Je wordt aan alles herrinnert opdat je niets kan vergeten om te beginnen aan je vakantie.

1ere expérience, quelques balbutiements de ma part...

Tout est clair quand on sait ou cliquer !! Je ne sais toujours pas combien de temps avant le vol il faut être à l'aeroport

Tui heeft nog altijd mijn voorkeur

Vriendelijk en behulpzaam, spijtig voor de late aankomsttijden, vermits ik altijd een huurauto in België neem

Vlotte vlucht

Vlotte heenvlucht

Eenvoudig

Stap voor stap alles gevolgd

Achteraf wordt men gespamd met emails

Na de boeking, die tamelijk vlot verloopt, wordt men dagelijks gespamd met emails ivm je vlucht. Of men probeert te hengelen naar extra's. Jullie lijken wel een verkoper op een markt in een arm land. De vluchten worden meestal wel goed uitgevoerd. Goede piloten en aangenaam cabine personeel.

Pas de soucis pour faire une réservation

Cela fait déjà 13 ans que je voyage avec Tuy, ancien Jetair, à raison de 4 à 5 fois par an. Je j'ai jamais eu à me plaindre. Un vol à été un jour annulé mais à été remboursé intégralement. Le personnel est agréable.

Un peu difficile à effectuer la réservation pour quelqu'un mal à l'aise avec la technologie

Je trouve que le prix des bagages en soute est trop élevé et change complètement le prix réel du voyage. Autrefois , il n'y a pas si longtemps , le bagage jusqu'à 20 kgs était inclus dans le prix du billet ; c'était plus correct . De plus , je me sens harcelé par vos mails tentant de me vendre encore davantage : choix du siège etc...,

Site très clair

Aucun problème pour s'enregistrer

Besparingen eisen hun tol. Oostende <-> Gran C.

De uren van aankomst op Gran Canaria en Oostende terugreis zijn onder het gemiddelde. De stop eerst in Tenerife zorgt voor barstende koppijn. waarom werken jullie niet met een vaste prijs (altijd) op deze bestemming, bv 220 euro heen en 220 terug fix. En een extraatje voor die fix prijs. incl bagage en rugzak bv. 10 + 10 kg Zo kun je winnen tegen het geslepen Ryanair. De tuifly klanten betalen eerst 85 euro voor een vliegtuig ticket en daarna 1300-4000 euro voor een 10 dagen hotel. (geen logica) Met schoolgaande kinderen voel je steeds zwaar ******en met die prijzen politiek. Stof tot nadenken.

ontspannend ,

tot heden , ook als vertrek deurne dat meestal alles ontspannend reizen is , ook telefonische goed Bereikbaar in NL ,

Bonne

Bonne

Je ne sais pas charger mon ticket ,je ne sais pas prq

D habituellement je rentre juste en scanant mon qr code et cette foi je vais devoir perdre mon temps à l enregistrements je ne sais même pas prQ cette foi ça n à pas fonctionné

Probleemloos de vlucht geboekt!

X

Werkt niet

Ik zie het nut niet in . Helpt mij niets veters als frequent flyer

tout c'est bien passé jusqu'ici

pas d'expérience pour la prise de réservation en ligne. C'est la première fois que j'y accède. J'attends de voir pour le check-in

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende