Facile à réserver les billets mais bagages chers

Aucun problème pour l’instant je ne part que dans une semaine

Tout va bien

Je pars bientôt et je ne pourrais donner mon avis qu'à mon retour

Problème technique sur votre site en fin de réservation

Suite à un problème technique sur votre site en fin de réservation nous avons dû recommencer la réservation. Comme nous avions réservé un chien en cabine lors de la première tentative il n’y avait plus de place pour le chien lorsque nous avons recommencé le processus suite à un problème technique sur votre site. Nous avons donc dû changer les dates de nos vols et prendre des dates qui nous convenaient moins.

Geen probleem ermee

Heel gemakkelijk om te gebruiken

Ging goed

Spijtig dat vlucht uren veranderen , ik heb geen vervoer , moet met sabena bus terug naar Antwerpen , Ik hield hier rekening mee bij boeking, nu probleem , te late terugvlucht

Très bien

Très bien

goede en vlotte service

de vele keren dat ik geboekt heb waren altijd super in orde

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk

Très facile

Jeu d’enfant

As expected.

Nice staff. Nice if hand luggage could be dropped at check-in desks for free (no liquids restrictions).

Snelle booking

Snel geregeld nada problemas

Sommige delen van het boeken zijn eerder vrrearrend dus niet zo vlot

Zoals reeds vermeld Het is niet echt klantvriendelijk

Perfect en zoals altijd heel gemakkelijk om te boeken

Efficient

Stresserend om.met Tui te boeken zoveel prijsverschillen

Al altijd met Tui gevlogen en de 1ste keer dat.er zo veel in de vluchten word verhandeld . Geboekt heen en terug Allicante en in 4d.tijd.240€ goedkoper op vrijdag 15sept.om17uir savonds en om 21uur terug duurder .....

Gemakkelijk een vlucht te boeken, en waar ik niet aan uit kan bel ik naar Tui en men helpt mij zeer goed telefonisch verder. Daarom vlieg ik al jaren met Tui. Een echte aanrader voor mij. Mvg Van de Ven Julia

Ontgoochelend

We hadden goedkoper vlucht gevonden en konden plots niet meer deze prijzen krijgen na eerste allles ingegeven te hebben , een grote schande om de mensen op deze manier te lokken !

website is ongebruiksvriendelijk

altijd problemen om een ho dje mee te nemen voor de website het je de naam, vertrekdatum en bevestigignsnummer nodig. dat is misschien doenbaar als je maar 1 x per jar vliegt. Maar als je 15 x per jaar vliegt vergt dit veel tijd ...

Great

Very good

Peur de l arnaque sur le site

Heureusement la personne de contact rassure merci.

Vlot en correct

Vlot en correct

Très bon accueil en boutique

Mais trop de courriels reçus depuis la réservation de mon voyage !

Facilité générale de réserver un vol

En général tout se passe bien. Je reçois énormément d'emails de votre compagnie avec des possibilités de possibilités de vols et séjours. Dommage que je reçoive un email avec possibilité de la 2e personne gratuite pour séjour , après avoir réservé mon vol. Dommage que pas de réduction séniors.

Gemakkelijk en duidelijk

Zelfs zonder computer ervaring gemakkelijk boeken

VERY GOOD!

My wife and I first flew TUI on July 2 and we can say, in all honesty, it was the best flying experience we had. It was from Liege Airport, to Palma and back! We therefore had no hesitation flying TUI again.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende