Alles goed en snel verlopen

Reeds meerdere keren gevraagd om vertrekuren overdag (middag )en nu is het gelukt , dank daarvoor

gemakkelijk te boeken

nog steeds met Tui Fly op vakantie ondanks we nog steeds wachten op een terugbetaling van een vlucht van in het begin van de corona periode, diverse malen hiervoor geschreven, gemaild, gebeld, in het begin nog reacties gekregen dat het bij de boekhouding lag, dat het uitbetaald ging worden.... maar nu horen we er zelfs niks meer over en dat vinden we wel jammer!!

Zowel reserveren als opvolging zijn prima

Reserveren liep prima, de opvolging tussen boeken en de vlucht vind ik prachtig

voor het boeken verloopt alles naar wens

Beste Jarenlang klant van TUI. Toch nog altijd bij het reserveren van vliegtuigtickets , het kapje dat in mijn achternaam ( DHaenens ) staat , komt niet voor in de software van TUI voor, waardoor ik menigmaal in moeilijkheden kwam ( Malaga). Zelfs met deze mededeling kan het niet. Mvg. Herman

Réservation vol d Alicante vers Bruxelles

Utilisation rapide et facile

Duidelijke info

Gebruiksvriendelijk.

Duidelijk en goed omschreven

Alles loopt zoals het moet en als er vragen zijn wordt je vriendelijk geholpen.

Makkelijk.

Parfaite

Personnel impeccable

Luchthaven Oostende fantastisch !

Jaarlijks vliegen we met Tui naar Rhodos vanuit Oostende. De max !!!

Il y a encore beaucoup de place à l'amélioration

Par exemple, 1 boisson et 1 repas gratuits pendant le vol Avoir des cages gratuits pour les chiens en soute Votre website devrait être plus simple, surtout en cas de réservation

De meest praktische maatschappij voor mij

Er zijn altijd verbeteringen vatbaar naargelang de tijd evolueert. Zo heeft ieder zijn noden en moet men tegelijk op het baanvak blijven rijden anders mist men het doel. Gezien de prijs kwaliteit lijkt het mij niet voor de hand liggend om te gokken.

Snel en makkelijk

Tevreden

Gemakkelijk

Ik boek al jaren met tui fly. Zeer gemakkelijk en altijd zeer goede prijzen tov andere maatschappijen.

Excellent presque toujours

Excellent presque toujours

gemakkelijk

Zeer gemakkelijk om te boeken

Facile

Facile à utiliser. Aucun souci

Jamais eu de problème.

Personnels accueillant et serviable.

Vriendelijke telefonische hulp

Makkelijk

Boek al jaren mijn vluchten via Tui. Altijd in orde

Meer niet

Boeken voor voormiddag vlucht en na bevesting en na betaling een dag later een bericht dat de vlucht voormiddag niet doorgaat maar wel in de namiddag Jullie zijn niet te vertrouwen jullie hebben de centen maar klant is niet tevreden en zal het niet vergeten

Zeer goede ervaring

Moeilijk te bereiken

Had vragen over reservatie. Reservatie stoelen kwam niet op- e tickets. Eerste telefoon15 min. Tweede 29 min Gesprek vlot Max 5 min. Wachttijd : enkele ogenblikken geduld … beter : u bent de zoveelste ….nog zoveel minuten geduld Was altijd tevreden met tui.Nu terug naarBonanza Palace - Illetes. Vroeger VIP . Daarna tui. Nu niet meer terug te vinden … was een heeeeerlijk adres.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende