Gemakkelijk en snel

Ik vind het altijd heel makkelijk om bij Tuifly zelf online mijn boekingen te doen. Het is heel eenvoudig en duidelijk. Ben er zeer tevreden erover.

Slecht

Ik belde meer dan 24 uur voor mijn vlucht te veranderen en dit wordt afgekeurd ik moest zogezegd 4 dagen daarvoor bellen resultaat mij tiketten van meer dan 600 euro kwijt en opnieuw tiketten gekocht om op 31/08 terug te vliegen dan krijg ik een mail dat mijn vlucht op 03/09 is. Ik ben helemaal teleur gesteld.

• Would you recommend us? No

Facile et logique

Parfaite sauf parfois en néerlandais même si la langue française est sélectionnée

Impeccable sauf en termes d'impossibilité de payer en cash à manger et à boire

Bah franchement je suis extrêmement fier de votre compagnie qui a su et sait toujours etra à la hauteur des attentes de leurs clients. L'avion est globalement assez confortable. Le personne de cabine en général sont très professionnels et adorable. C'est juste au niveau de ce qui peut être acheté ou pas dans l'avion où les clients sont obligé de payer par carte. Je trouva cela très dommage.

Soepel verlopen,

Heel eenvoudige manier om digitaal te reserveren.

Aangenaam verrast door de aantrekkelijke site en vriendelijkheid.

Décevant

L'app fonctionne 1x sur 2. Le site Internet ne permet pas de s'informer sur le tarif du Deluxe Premium alors qu'on reçoit une communication par email invitant d'aller sur le site Internet pour faire des modifications à la réservation initiale ... Néanmoins, TUI étant la seule compagnie qui propose des vols directs entre la Belgique et le Mexique, on devra faire avec. Nous y avons de la famille et faisons régulièrement des aller-retours mais on voudrait pouvoir voyager dans des conditions un peu plus comfortables.

Enjoy your self

Ça fait 20 an que je Voyage avec tui fly

Excellente interface

L interface est simple à utiliser.

Alles verliep vlot en duidelijk.

Veel te duur

Vlieg graag vanuit deurne. Maar betreur dat TUI misbruik maakt om de tarieven vanuit antwerpen altijd een stuk duurder te maken tov van andere luchthavens. Wij boeken met de familie meer dan 30 vluchten per jaar naar Malaga, maar meer en meer gaan we andere maatschappijen gebruiken. Heb net nog ervaren dat ik bv in oktober voor 1/3 van de prijs met Transavia naar Malaga kan vliegen ten opzichte van TUI. Dan is de. Keuze snel gemaakt.hoop dat er snel een andere carrier ook vanuit deurne naar malaga gaat vliegen< ik hoor meer en meer van vrienden uit het Antwerpse dat ze overschakelen naar Transavia of sn. U misbruik van de prijzen zou zich wel eens aan boemerang naar je terugkomen

Très bon vol Casablanca à Charleroi

Stuart très gentil

Gemakkelijk te boeken

Reis was heel gemakkelijk te boeken. Ook al omdat ik precies wist wat ik zocht. Ook de betaling ging vlot zonder problemen

Wij zijn niet kunnen vertrekken omdat onze hond zwaar ziek is geworden

Toen we wisten dat ze leukemie zou hebben hebben we beslist niet te vliegen. We hebben paar dagen onderzoek moeten doen voor haar. We hebben vrijdag gebeld om te vragen om onze vlucht om te zetten na 30 minuten wachten eindelijk iemand aan de telefoon. Om dan te horen te krijgen gaat niet. Nee wij vliegen altijd met Ryanair daar kunnen we altijd omzetten. Vindt het schandalig. Dus nee wij vliegen niet meer met jullie

Tuifly app werkt niet op oudere Android gsm

Jammer dat uw Tuifly app niet kan geïnstalleerd worden op een 5j oude Samsung. Het is niet omdat Android geen updates meer levert voor hun oudere operating system dat een app die niet meer ondersteunt. Vele andere apps werken wel op deze gsm en Tuifly zou my verplichten een nieuw gsm toestel aan te schaffen elke 2of 3 jaar, wat de ondersteuningstermijn is van Android updates.

We voelen ons op ons gemak in de luchthaven van Oostende

Vlotte bediening Dicht bij de deur Altijd vriendelijk

makkelijk boeken

voor mij de eerste keer dat ik geboekt heb met tui fly. op zich makkelijk alleen koste het wat moeite om informatie over bepaalde dingen op te zoeken.

top en mooie prijs met dan korting zalig

ik ben super tevreden de prijzen mogen nog wel zakken of nog eens een goede korting voor einde september te reizen is zeker welkom… Tuifly is het beste dat er is voor mij

Heel toegankelijke site , overzichtelijk

snel op je bestemming met TUI FLY

als trouwe reiziger boek ik graag met TUI FLY tegen competitieve prijzen

4 vols par an et très content

toujours satisfait de voyager avec tui

Facilité de réservation

Le site est clair et bien détaillé et facilité de remplir les renseignements. Une fois la réservation faite très facile de modifier via l’appli my-tui.

Je suis vraiment énervé à propos de la compagnie parce que il avait fait beaucoup de retard

J’aime trop la compagnie j’aime trop voyager avec cette compagnie mais mon père c’est quelqu’un de fragile il a eu une opération du cœur il peut pas trop patienter normalement l’avion il devait démarrer le départ à 17h40 le départ il a été fait jusque 19h00 une heure et 20 minutes de retard Normalement il devait avoir une petite récompense à propos du retard le retard c’était à Oujda direction Charleroi le 30 août 2023

Boeking niet duidelijk

Boekte terugvlucht op Oostende en eindresultaat is het Brussel. Zelfde met heenvlucht eergisteren : boekte met bagage van 20 kilo . Maar eens in Oostende zegde ze me dat bagage NIET geboekt werd. Dus 30 euro bijbetalen . Maar tui is noodzakelijk vanuit Oostende , want ik vlieg zowat 6 x per jaar naar mijn huis in Malaga ……

De Tui fly app is niet de gebruiksvriendelijkheid app!

De app is zeker niet gebruiksvriendelijk. Men moet op verschillende niveaus inloggen, wat echt niet logisch is/lijkt! Een week geleden heb ik een vlucht moeten verzetten naar een latere datum en dat zou ik zelf kunnen doen via de app. Dat is dus niet gelukt! Iemand van de servicedesk heeft dat alsnog voor mij moeten doen. De app kan volgend mij veel beter. De Tui organisatie is top!

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende