Blij en vol vertrouwen

Altijd gelukkig om met jullie te reizen

Facile a reserver

Gentillesse et efficacité du personnel

Site pratique sauf problème langue

Site pratique et fonctionnel. Problème lié au choix de langue. Vous devez à chaque connexion changer de langue, malgré que vous êtes inscrit sur le site, qui s’ouvre systématiquement en néerlandais. Après votre option langue en français, des passages restent en néerlandais.

Veel te veel om in te vullen

Ik boek 2 a 3 keer per jaar en moet steeds alle gegevens invullen, terwijl ik al ingelogd ben via de app, plus overzicht via mail is veel gemakkelijker dan nu, ik kreeg na mijn boeking toevallig te zie dat er kortings code was, zou automatisch erop moeten staan, zeker bij vaste klanten

assez bonne expérience

la plateform est bien adaptée; bonne visibilité, on trouve facilement ce que l'on cherche. La procédure est facile à comprendre car tout est bien décrit. Prise en main facile donc. BONNE EXPERIENCE

slecht

Gaat over een eerdere boeking (ik boek gemiddeld 20 vluchten per jaar bij TUI), waar ten onrechte tweemaal eenzelfde vlucht werd afgeboekt van mijn rekening (Bancontact) Ik heb dit proberen in de minne te regelen via het call-center en via e-mail met het hoofdkantoot in Oostende. Ik heb hier geen enkele respons op gekregen, van het kastje naar de muur en terug! Heb nu klacht neergelegd via de bank (KBC) om énkel terug te krijgen wat van mij is, niet meer niet minder. Als dit niet alsnog niet lukt stuur ik het dossier door naar De Inspecteur (Radio 2) en naar Economische Zaken, dienst geschillen.

Vlot.

I felt cheated

I had not seen the “way” to get 10 % discount on my flight. I would have been entitled to get this discount. Tui puts the prices first up with 10% (compared to my initial check on prices prior to my booking), and then makes sure that I miss the discount. Why do I need to tap in a flight number when I open the app after booking on the website? Tui should be able to know from their website that I made a booking and the flight should be in my app automatically. Most likely stand alone platforms.

Super simpel

Makkelijk en duidelijk

Twijfelgeval

Voor Tui zelf 5 sterren, voor bestemmingen 2 sterren, ga nu landen in Antwerpen maar moet in de Ardennen zijn, terugvlucht zal met andere maatschappij zijn met vertrek in Charleroi want wil niemand opzadelen om mij midden in de nacht naar Antwerpen te brengen. Zelf woon ik op 10 km van Corvera.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Gemakkelijk

Zonder problemen

tevreden

snelle bevestiging van de gekozen reis en duidelijke info. spijtig grote prijsverschillen voor terugvluchten

Ging heel vlot

Duidelijk op site

Service was not as expected

We take the Brussels-Bodrum regularly, with Fly Deluxe. The service was not as previously. No welcome drink. We were served diner without having been asked our preference (fish or meat), and we had to ask for our drinks several times.

EFFICACE

UN BEMOL IMPORTANT: Dommage de ne pas pouvoir choisir gratuitement au moment de la réservation, les emplacements encore disponibles, d'autant que nous avons des soucis aux jambes et choisirions les emplacements côté couloir.

Het ging vlot en kreeg voldoende informatie.

Supersimpel en -dank zij de hulp van kleinzoon- in een handomdraai geregeld.

Vraag aan kleinzoon om boeking i.o. te brengen en het gebeurt.

Vlot

Efficiënt

Qualité fournie à la clientèle

Cette année je n'ai pas encore voyager pour des raisons professionnelles mais j'ai envoyé mon épouse et mes deux filles avec la compagnie tui ils m'ont rapporter que le service était parfait l équipage étaient serviable. Pour moi je recommande tui à mes connaissances donc vous méritez un score de 10/10. Ce qui est bien que vous continuez de faire des réductions. Mais cette année les prix ont été élevés à l habitude c est le seul point à améliorer.

Snel en duidelijk

Duidelijke website, boeken ging gemakkelijk Mis alleen het bekijken van de stoelnummers of stoelen kiezen

Gemakkelijk om te reserveren

Réservation rapide et sans soucis

Nous avons réservé un vol aller et retour pour Cancun. Cela a pris 10 minutes et sans surprise. Clarté du prix dès le départ, pas de faux frais cachés.

Près de chez moi (aéroport)

Déçue par la différence des prix du vol d un jour à l'autre.

Hopelessly inefficient

Why don’t you have a profile recognition, sending emails about a booking without direct login access to that specific booking, mytuifly requires multiple username and password input, you are hopelessly inefficient

Cela fait plus de 10 années que nous prenons Tui et très content. Merci

Gistelsesteenweg 1