Süper

Altijd optijd vertrekken. Luik Kayseri en altijd den Tui Fly the best. Probleem wordt direct opgelost

Het aanbod van de vertrekluchthavens maakt Tui voor ons zeer interessant.

Goede service en vriendelijk personeel. Hoewel andere touroperators hier ook de nodige inspanningen voor leveren, kiezen we door het aanbod van vertrekluchthavens voor Tui.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bad

I cannot access to my reservation for anyway and the fly was offered at the webpage 50 euros cheaper after 2 weeks since I'd bought. I wrote a email to customer service and you never replied it. Very bad service and dissappointing.

• Would you recommend us? No

Schlitterent experience

J ai été au bureau de lier et le personel était très bien.. ils ont compris notre demande et celle ci a été traité très bien: aimable agréable, a l écoute, amical , a un mot super … un grand merci… tof en amazing experience… un grand merci

Professionele aanpak!

Betrouwbaar en perfect, alles dik in orde.

Trop cher

Prix trop élevés

• Nous recommanderiez-vous? Non

super

aangenaam contact met de telefonische gesprekspartner. Probleem goed opgelost. vriendelijke en aangename man, spijtig weet ik zijn naam niet. Ben tot nu toe tevreden over de service van TUI. Nu op naar onze vlucht en begeleiding rolstoelgebruiker naar Malalga

Presque parfait. Simple et efficasse.

Avions modernes et comfortables. Personnel de bord soigné et serviable.

Het gaat allemaal heel vlot met TUI

Altijd een goeie servies en duidelijke communicatie

Zeer klantvriendelijk

Alles loopt vlot, duidelijk in te vullen data

Handig en efficiënt

Gebruiksvriendelijke site .

spijtig genoeg kunnen we geen vliegtickets aansluitend kopen in verschillende luchthavens

wanneer men een vertrekt naar een locatie (bv zaventem-marrakech) kan je niet boeken terugvlucht naar Lille ipv Zaventem. is wel spijtig. We zien bij enkele vlucht, de vlucht goedkoper dan heen en weer, zou niet mogen. Op heden is mijn reisbureau aan het zien voor een tegemoetkoming omdat er een fout gelopen is in mijn vorige vlucht met TUI. We hadden deluxe geboekt heen en terug. En volgens Tui medewerker waren er problemen met IT. Mijn reisbureau Tui fly in Dendermonde bij mevrouw Peggy De Boeck heeft daarvoor begin dit jaar een klacht neergelegd en tot op heden nog geen feedback. Reis was van 9 april 2023 tot 17 april 2023, de 8 weken zijn voorbij en tot op heden nog niets gehoord. Onze volledige vakantie hebben we stress gehad, gezien mijn man enkel op deluxe kon vliegen wegens beenruimte. maw iedere dag waren we er mee bezig en was niet de doelstelling om geen stress te hebben en discutie daarover met mijn partner. We hebben alles zelf ondernomen, gezien op de locatie geen steward aanwezig was voor deze problemen. Gezien ik verschillende captains ken, hebben ze mij daarmee geholpen, zonder succes! We hebben stoelen gekregen in het midden vh vliegtuig met weinig beenruimte en de tv's gingen dan ook nog niet. was een vlucht van Mexio naar Zaventem. Gelukkig was het hotel Magical perfect! De reis was geboekt om te rusten en geen stress te hebben , gezien ik een hersentumor heb, kan U dan ook begrijpen dat we niet hebben kunnen genieten zoals het moet! Daarom zie ik graag een grote tegoedkoming van Tui naar ons. Mag ik u vragen om mij verder op de hoogte te houden ivm mijn dossier, die onderussen meer dan 3 maanden loopt ipv max. 8 weken. Dank. Mvg, Yasmine Agourram [email protected] en 0486/727369

réserve mon billet un jour après moins chère ,arnaque

Je réserve mon billet le lendemain mon chère de 20 euros déçu.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel en gemakkelijk

Goeie omschrijving, gemakkelijk te boeken

Toujours arriver dans les temps à destination.

1 x Tenerife 2 x Almeria 1 x Alicante

Meermaals geboekt met Tui

Altijd goede service. Vooral belangrijk voor mijn dochter die doof is en een beperking heeft.

Alles ging heel vlot.

Alles ging goed stap voor stap volgen en geen probleem gehad.

Vrij overzichtelijk

Soms nog beetje zoeken wanneer je terugkijkt naar je bestelling, en iets wil aanpassen. bvb assistentie of info over instrumenten meenemen...

De boeking gaat altijd heel goed.

Het boeken is nooit een probleem, maar de bijkomende informatie is wat anders. Ik heb voor mezelf een opvouwbare scootmobiel bij omdat ik minder mobiel ben. Bij het boeken moet ik een formulier invullen met de gegevens van de mobiel en dat formulier is steeds een probleem. Je kan namelijk geen punten en komma's plaatsen in het formulier. Dat maakt dat ik bij het invullen van de capaciteit ik steeds een probleem heb. Ik moet bv 25,2v / 11000 mah/ 277,2wh(min) en 25,2v / 11600 mah /292,32wh (typ) invullen en dat kan ik op dat formulier niet invullen. DUS HEB IK EEN GROOT PROBLEEM. Dan begint het mailen om dit in orde te krijgen. Wanneer ik dit jaar weer zulk probleem heb zie ik mij als 82 jarige verplicht via een andere maatschappij te boeken of te stoppen met vliegen. Het eerste jaar van de scooter heb ik via de speciale dienst van jullie een persoon gehad die dat dan voor mij in orde heeft gebracht, maar het vorige jaar was het een groot probleem.

Correcte service

Tevreden met de service en vooral zeer vriendelijk personeel !

30% duurder dan twee maanden geleden!

De prijzen zijn gewoon met 30% verhoogd tegenover dezelfde vlucht in de maand mei. Volgende keer doe ik een marktbevraging. Dat bepaalde kosten verhoogd zijn en doorgerekend worden is begrijpelijk, maar hier is sprake van overdrijving.

Pas de difficulté

On a beaucoup d'expérience sur cette compagnie car nous sommes des voyageurs "TUIFLY" aficionados

Simple et efficace!

Réservation tout en simplicité avec des prix très raisonnables ! Que demander de plus !

Prachtig

In Nieuwpoort bad reisbureel bij lori niets is haar teveel. Altijd super vriendelijk de klanten helpen zo kun je goed op Vakantie vertrekken. Zeer goede informatie over je reisplannen. Deze dame verdient een score van 10

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende