Toujours satisfait

Une belle expérience qui dure depuis fort longtemps

Excellent

Très satisfait du service des agents très cordiaux compressible et respectueux je suis très content seule bémol et je ne peux pas ajouter plus de 30kg de bagages mais pour le reste merci tui

Er volgen nog boekingen

Het kan slechter, maar zeker beter !

- je kan je vliegkm's niet opsparen => dus geen extraatje - nieuwe of oude klant => geen extraatje voor een oude klant - veel reclame, om weinig te realiseren => ik denk bv aan een memberkaart mensen zijn tevreden met een klein extraatje

Un peu difficile quand le retour n’est pas assez u même aéroport

Il serait bien de pouvoir choisir l’aéroport de retour qui n’est pas forcément le même que le départ

Réservation sans problème sur TUI Fly.

Prêt à réserver à nouveau, c'est tout dire! Un petit bémol, pourrons nous descendre de l'avion pour nous dégourdir les jambes à Lesbos, étape sur votre vol vers Thessaloniki.

Na de boeking krijg je niet veel uitleg van je boeking. Vb de vluchtgegevens

Onbetrouwbaar

Laatste 4-5 vluchten zijn telkenmale gewijzigd van uren... Omboeking gedaan omdat de kinderen vroeger huiswaarts moeten vliegen. Bij nieuwe boeking werden de namen verkeerd overgenomen ...

Génial

Equipage toujours disponible et souriant

Vlot en duidelijk

Ik vind de site echt wel gebruiksvriendelijk. Prijzen worden duidelijk aangegeven en alle extra's etc.. ook. Reeds vele malen gebruik gemaakt van deze site.

Impossible d’annuler ou de modifier un billet

Bonjour, j’ai fais une erreur lors de la date de la prise de mon billet j’ai voulu la modifier mais TUI me réclame 120€ pour faire une modification alors qu’on devrait pouvoir demander un remboursement endéans les 7 jours après l’achat comme tous les produits. Je me retrouve coincé avec un billet aller et un billet retour que je n’utiliserai pas.

• Nous recommanderiez-vous? Non

très bon contact

Site facile, et bon contact humain, par contre trop rigide en cas d'erreur et de besoin de modification et temps d'attente très long au téléphone.

Makkelijk en snel

Boeken via de website gaat beter dan via de app.

Boeking ging vlot

Geen klachten

Bon

Bon

Vloeiend kunnen boeken.

Overzichtelijk en duidelijk tot aan betaling toe .

App très convivial pour effectuer la réservation

App très convivial pour effectuer la réservation...

The service at the airport was super thanks a lot for the help I’m traveled with my 2 children who are handicape and the worker from tui was so lovely

Mattig

Ik vindt het heel spijtig, na zoveel jaren klant te zijn bij tui,dat als je naar een kantoor je reis boekt door dat je vrouw rolstoel gebonden is, en om zeker te zijn dat alles geboekt wordt volgens de regels je nog moet dossiers kosten betalen ,en zelfs geen korting kan krijgen

gewoon

misschien de vijftigste keer dat ik dit doe, dus niks speciaal.

Positief. Spijtig dat er geen Deluxe kan geboekt worden.

Positief. Spijtig dat er geen Deluxe kan geboekt worden.

fantastisch, enkel online inchecken was niet mogelijk heen en terug vlucht

mooi presoneel vriendelijk

Toujours satisfait de vos services

C'est parfait vous avez un personnel qui est formidable, pas facile de nos jours de trouver un si bon accueil, d'habitude je me rend à Verviers et je suis aller pour mon prochain voyage à belle île à Liège, même service, un grand bravo., Randaxhe Lilane

Toppie

Blij dat ik met tui kan vliegen

SCHANDALIG

Niet tevreden met mijn laatste boeking, ergens op de verkeerde plaats mijn korting van 10% ingegeven en op de eindafrekening stond ze er niet bij. Daarna gebeld en er kon niks meer aan veranderd worden op de boeking!!! SCHANDALIG

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende