SCHANDALIG

Niet tevreden met mijn laatste boeking, ergens op de verkeerde plaats mijn korting van 10% ingegeven en op de eindafrekening stond ze er niet bij. Daarna gebeld en er kon niks meer aan veranderd worden op de boeking!!! SCHANDALIG

Zwaar teleurgesteld dat er de dag nadien 10% korting was en dit niet voorhand aangekondigd wordt.

Het boeken van de vlucht gaat heel gemakkelijk!! Ik ben alleen zwaar teleurgesteld dat er geen aankondiging was over de aankomende promo zo'n 10 tal uur later... De dag erna was er een promo van 10% korting op alle vluchten, indien dit op voorhand aangekondigd zou zijn kon ik zelf de beslissing maken of ik het risico neem van te wachten en dat de vluchten mogelijks duurder worden of niet... Vind ik echt wel jammer en eentje om je haren vanuit te trekken (een verschil van €52 vind ik toch wel de moeite). Ik had nochtans een goed gevoel bij het boeken maar dat verdween als sneeuw voor de zon enkele iren later. Ik voel me nu toch wel een beetje. ******en

Jammer van de korting

Het boeken lukte goed, hoor. Maar blijkbaar had ik ingelogd 10% korting gekregen. Achteraf kon ik die korting niet meer claimen. Jammer.

Super vriendelijk en goede service

Moest even contact opnemen omdat ik iets niet vond op de site, heel snel geholpen door een vriendelijke jonge man met een duidelijke uitleg. En het lukte direct nadien. Bedankt

Duidelijke info behalve betreffende de bij te boeken ruimbagage

Ik heb zonder problemen de boeking kunnen doen , maar was niet mee met het hoe boeken van ruimbagage. Ik heb de klanten service gebeld en ben daar heel duidelijk en onmiddellijk geholpen.

Onbegrip

Beste, Dit is nu de tweede maal dat jullie een vlucht veranderen na boeking. Telkens betaal ik meer omdat ik uit een kleinere luchthaven wil vertrekken of omdat ik geen tussenlanding wil, en dan veranderen jullie deze gewoon zonder compensatie? Dit is toch gewoon gemeen? Ik begrijp als het vliegtuig niet vol zit dat jullie aanpassingen moeten doen, maar dan mag je in eerste instantie de mensen niet meer laten betalen. Als ik die informatie op voorhand wist, zocht ik mss naar alternatieven. Een week voor afreis kan dit uiteraard niet meer.

Toujours satisfait

Avant vous j'étais satisfait et donc fidèle à la compagnie Jetairfly. 2 fois par an je vole vers la Belgique. Tui a racheté la compagnie et rien n'a changé je reçois toujours le même "bon" service. Merci

Réduction pas pris en compte

Je n'ai pas pu profiter de la réduction-10%. Le site ne l'a pas pris en charge.

Het ging vlotjes.

De valies bijboeken was andere koek.

Super site

Moi je commande toujours

Toujours très satisfaite

J'ai toujours été très satisfaite avec votre compagnie

Deluxe c’est malhonnête

J’ai l’année dernière pris un siège De Luxe sur mon vol de retour de Miami. Cette année pour ma réservation vers hurgada il m’a été proposé de prendre De Luxe pour nos 4 places. Après avoir acheté je vois que le service n’est pas le même. Places normales à bord!!!!! Juste, fast lane, à l’aller, siège, bagage, collation à bord. Ces choix pris separnous auraient coûté 650 euros de moins. Pas moyen d’annuler ce « service « . C’est malhonnête

• Nous recommanderiez-vous? Non

Je suis pleinement satisfait de ma reservation

Makkelijk en snel alles geregeld

We reizen al 34 jaar met tui fly en hebben nog nooit problemen gekend

Partez l'esprit tranquille

Toujours parfait

Duidelijk

Heel tevreden, voldoende info

malheureusement pas bonne

Nous étions heureux d'avoir réservé et puis pour des raisons personnelles nous nous sommes rendu compte que ce voyage allait poser problème. Nous nous sommes renseigné pour annuler , mais naturellement ce n'est pas possible. Donc vous comprendrez que nous ne saurions être heureux et que nous ne prendrons plus jamais votre compagnie pour voyager. Nous avions déjà eu un problème d'annulation avec Bruxelles Airlines, mais au moins eu, ils ont été compréhensif et tout c'est bien terminé. J'appelle cela des compagnies humaines.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Oke

Oke

Prix correct, facile à réserver

Facile à réserver. Promo seulement visible au début; à la fin il faut assez souvent retourner au début pour regarder de nouveau le code ce qui est mal fait. Le fait de ne pas pouvoir réserver des Exit seras à la commande mais seulement 30 jours avant le départ n’est pas bien non plus

Vlotte App

Vlot toegankelijke app, een boeking is kinderspel

Très bonne expérience

Très bonne expérience

Ontgoocheld

Terwijl ik een boeking deed ,11/10 Alicante-Antwerpen 16u35, liep er iets fout en moest ik herbeginnen. Belangrijk: ik had hond in cabine aangeduid. Bij nieuwe poging kon ik het hondje niet meer boeken. Heb toen vlucht Murcia -Antwerpen ‘s ochtends geboekt met hond. Later gemerkt dat hond terug mogelijk is op Alicante-A’pen. Telefonisch werd me duidelijk gemaakt dat omboeken 50€/persoon kost. Vast tarief en geen negociatie mogelijk voor frequent flyer! Zeer ontgoocheld!!!

Vliegtickets prijs te hoog

De prijzen van de vliegtuigtickets reizen de pan uit’ zie voor reizen naar Agadir. Tui-fly heeft concurrentie voor vluchten vanuit Brussel naar Agadir

Tof online

Zeer gemakkelijk om te boeken,ook voor een 79jarige als ik groetjes

Ma place côté fenêtre était occupé par une dame

Rien à dire beau vol et à l heure Bon service

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende