super gemakkelijk!

heel gebruiksvriendelijk!

Verder geen commentaar gewoon een 10

Duidelijk en efficiënt.

Graag bij de boeking de stoelreservatie ook buiten de 30 dagen invoegen. Vorige boekingen gaven een e-mail met alle gegevens.Nu mietje Je via mijn Tui inloggen en dan eventueel printen. Vond ik vroeger systeem beter.

Facile et rapide

J'ai déjà volé avec Tui le personnel de bord est super sympa et professionnel jusqu'au bout des ongles.

Steeds zeer tevreden

Reeds meerdere malen met Tui fit gevlogen. Steeds zeer goede ervaringen en vriendelijk personeel. Wel spijtig dat in de winterperiode de vluchten naar Almeria zijn afgeschaft, het vervoer nu met een andere maatschappij is veel moeilijker. Een vraagje hoe kan ik als mindervalide een stoel met meer beenruimte krijgen, de plaatsen voor mensen met assistentie zijn immers niet zelf te kiezen.

Simplicité, rapidité

Tout est très simple et je passe toujours de cette façon ma réservation

Altijd goede vluchten

Vriendelijk personeel en goede piloten

Gemakkelijk te booken.

Voor herhaling vatbaar.

bien sauf le "mon tui"

liaision entre les 2 pas évident de retenir un n° de 10 chiffres a chaque connection

Vlot

Snel & correct

Facilité de recherche et choix possible

L offre des différents vol est très claire. Les choix des options est facile pour finaliser sa réservation . Le prix est devenu un peu cher pour certaines destinations

Diverses expériences positives

La réservation par mail s'est bien passée (malgré la difficulté pour les personnes d'un certain age avec l'informatique ) Le contact téléphonique rassure complètement

Réservation classique bien déroulée

Réservation relativement facile mais pas clair tranche d’ age .. a l’aéroport des enfants ont dû changer de place car dans la réservation on a attribué des places pas compatibles avec l’age

Site facile à utiliser

Première expérience pour une réservation uniquement d'un vol aller-retour mais déjà voyagé avecTUI en voyage organisé.Esperons que tout se passera bien à l'enregistrement.

Concernant les réservations, pour ma part, ça a semblé bien plus facile, ... surtout concernant le

Personnellement, très satisfait jusqu'à présent, rien de spécial à mentionner, ... Si ce n'est l'incroyable amabilité du personnel de bord. Bien à vous.

Premium boeken steeds problematisch

Boeken en betalen gaat vlot. Geld binnenhalen voor Tui geen probleem, de bijbehorende service wel. Al de derde boeking waarbij stoelreservatie spaak loopt. Ook nu geen plaatsen naast elkaar, ondanks poging binnen de drie uur na opening. Iedereen met gewoon tarief kan gelijk wat boeken, premium niet. Tui gebeld binnen uren die op de site staan, maar zeer onbeschofte dame, die beweert dat diensten al gesloten zijn. Nog tweemaal gebeld en uiteindelijk de derde dag beleefde medewerker die erg behulpzaam was en het probleem oploste. Het is niet te begrijpen dat trouwe klanten die al jaren, ook op lange vluchten, de Premium boeken, zo slecht behandeld worden. Wij vliegen vaak, maar blijkbaar telt dat niet, alleen geld

Ik zie nog wel

Moet ik volledig meemaken is eerste keer.

Niet gemakkelijk!

Nadat ik mijn boeking betaald heb las ik nadien dat je voor vlucht in september 10% korting kreeg,hoe komt dat ik daar geen voordeel van gekregen heb??? Vlucht boeking 100074602962, Mag ik u eraan herinneren dat mijn dochter een paar jaar bij Tui gewerkt heeft Dejourné Els, en er verwonderd was dat ik geen korting kreeg!

TOPPIE AL JAREN KLANT

AANBEVELEN

Kon zetel niet boeken

Site blokkeerde

Gemakkelijk en eenvoudig

Alles vlug en gemakkelijk kunnen doen

Gelukkig is TUI fly niet zoals Ryanair

M'n ervaring met TUI zal goed .We vliegen reeds 13 jaar met Tui naar Spanje ( 6 maal per jaar-3 maal op en af) en steeds met TUI. Dus moeten we tevreden zijn.

Positief

Het is niet moeilijk heel gemakkelijk zelfs!

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende