Vol un peu trop cher pour les moins de 12 ans

Le prix d'un vol Bruxelles Alicante pour un enfant de moins de 12 ans est bien trop cher !!

Boeken bij Tui.BE gaat super makkelijk

Wij boeken al jaren meerdere keren per jaar bij Tui.Be. De service bij veranderingen tijdens corona was fantastisch. Vandaar dat wij mede dankzij deze positieve ervaring vaak weer bij Tui.Be vliegtickets boeken!

Teleurstellende klantvriendelijkheid

Net na boeking zag ik dat ik vergeten was de kortingscode van 10% ingevuld te hebben en daar is volgens tui niets meer aan te veranderen, dit is bewuste onwil, ondertussen sturen jullie mij vrolijke mails om even positief vrolijk te toeteren dat ik in alle vrijheid mijn booking kan wijzigen naar wens, hoe hypocriet !

Met een gerust hart vertrekken is alles naar wens.

Nooit geen problemen gehad. Maar ben zelf een Taxibedrijf, Airportservice in Bilzen. Ik merk dat er altijd problemen zijn met de bagage in Zaventem. Duurt veel te lang, tot 1 uur en meer. Alles dus met TB.... Mvg WimTess BV Airportservice

Aangename prijzen,overdreven bij controle

Ik heb vaak via TUI gevlogen omdat ze aangename prijzen hebben en de luchthaven is ook niet ver van huis.Alleen ik vlieg meestal alleen bij controle had ik alles uitgedaan wat pieptte en dan hebben ze mij nog aan de kant gehouden en tot mijn schoenen uit gedaan vond ik overdreven.

Zeer duidelijk om vliegtuig te boeken.

Aan te raden.

vrij vlot

vlotte bestelling & betaling.

Impeccable

Seulement qu je voudrais pouvoir réservé le Deluxe directement mais apparemment il faut attendre 30 jours qvqnt le départ

RAS

rien a signaler

La phrase de réservation et surtout de paiement se passe sans difficulté.

Bonjour Je suis un client depuis 2016, je ne jamais trouver des problèmes où des difficultés , je suis vraiment satisfait. Bon courage

Zeergoed

Directe vlucht

De garantie op Freebird vluchten is NUL

Wij hadden ooit een noodlanding in Stutgart op de terugvlucht vanuit Turkije. De vlucht werd uitgevoerd door Freebird maar ik had geboekt bij Tuifly. De service van het personeel van Freebird was onbestaande. Tui was onbereikbaar en de service was NUL. Wij brachten de nacht door in een bagagehal. De compensatie was een aalmoes vanwege Tui. Als ik het enigeins kan vermijden vlieg ik niet met Tui omdat ik niet weet of ze de vluchten weer niet met Freebird laten uitvoeren. De Europese regelgeving voor slecht uitgevoerde vluchten geldt niet voor een Turkse maatschappij en Tuifly doet dan steeds of hun neus bloedt als er over compensaties gesproken wordt, zelfs al heb je een boeking = contract met hen.

Pas mal

Une Campanie satisfaisante

Vlot verlopen, maar een beetje ontgoocheld.

Het boeken is vlot verlopen. Wel één opmerking. Op een bepaald ogenblik wordt er naar een promotiecode gevraagd. Wij dachten dat er geen was. We ontdekten pas 's anderendaags dat we op het ogenblik van boeken van 10 % korting hadden kunnen genieten. We vinden het jammer dat jullie die niet zelf in mindering brengen.

Super bien

Je suis très contente de ma réservation

Frustrerend

Ik vind het frustrerend om een kortingscode van 10% te ontvangen nadat ik net een vlucht geboekt heb. Temeer daar had ik na onze reis naar Kreta met TUI tevergeefs in mijn TUI app naar een kortingscode voor een volgende reis had gezocht.

• Would you recommend us? No

Super makkelijk

Een aanrader

Slechte vlucht en slechte communicatie

Fly deluxe geboekt en zeker geen zie voor ons geld…. Valiezen op bestelling als laatste uit vliegtuig … Bijna geen drank op de vlucht En geen compensatie voor bijna 3 u wachten …

Mon deuxième vole avec TUI

Un peux de crainte pour la première fois en avion mes super bien voyager avec votre compagnie est continuerai de voyager avec TUI

Jamais déçu, toujours ravi et satisfait des services offerts

Tjrs top

vlot boekingsproces

Alles vlot verlopen

Retard de vol Bruxelles oran

Vol avec plus de 2h 30 de retard et en attente dans l’avion pendant tout ce temps

• Nous recommanderiez-vous? Non

Gemakkelijk

Simpel

geen correcte info gekregen

zoals men aangeeft bij het begin van het gesprek wordt deze opgenomen ik stel voor om deze te beluisteren - dan zal het zeker helder zijn maar best de 2 gesprekken beluisteren want ze spreken elkaar tegen. Zelf ben ik gewoon om te bellen en heb op een uiterst vriendelijke manier meegegeven waar ik mijn twijfels over heb - na lang wachten is het toch gelukt en heeft men zich ook verontschuldigd. op zich is het voor mij ok - maar ik denk dat het voor de toekomst toch anders kan Marc

Super goed

Gistelsesteenweg 1