Vlotjes

Vlotjes

Onaangenaam

Retour vlucht Antwerpen - Mallorca geboekt. (Goede planning) TUI wijzigt vlucht : Brussel -Mallorca (via Menorca met zeer slechte uren) Om de vakantie te redden (bijna 2 dagen verloren) vervroegen we de vakantie met 1 dag (kost €100 en 1 extra nacht hotel). Extra kost Parking Zaventem €130. Vraag dus niet of we tevreden zijn! De oorzaak IS 100% het gevolg van de slechte operationele planning bij TUI en geen overmacht.

altijd wel goede ervaringen

Ik heb meestal wel goede ervaringen met Tui. Nog nooit echt problemen gehad , dus komen we altijd terug. Alleen jammer dat de prijzen voor tickets zoveel veranderen en soms absurd de hoogte in gaan, soms kost je ticket meer dan een hotel. Dat is jammer. Ze zouden beter vaste prijzen hanteren gedurende het hele jaar door , voor iedereen hetzelfde, nu betaal je soms 100.00 € voor een vliegticket en soms voor datzelfde ticket 600.00 € , geef toe dat dit absurd is, om zoveel te moeten betalen voor dezelfde dienst. Voor de rest hebben we altijd wel een goede ervaring met Tui.

Duidelijke website en goede prijzen

De website is heel duidelijk, bij vragen krijg je snel antwoord. Ik kon onze reis nergens anders goedkoper vinden. Ik ben een tevreden klant :)

Attendons de voir

Réservation ok mais pas encore partie

Envie de vacances

Pas tjs excellent mais on y revient tjs

Easy to find my trip

A great choice of days and prices

Alles ok

Alles ok maar wel duur

met veel honger begonnen en met meer honger gestopt

je krijgt een mail met reclame en korting... je boekt en wil de korting invullen maar dat lukt dan niet meer... het is geboekt maar ja.

Fantastisch tevreden

Het cabine personeel was super vriendelijk en alles zeer vlot verlopen.

Nette, vriendelijke maatschappij

Is best ok

ben tevreden maar...

Ben tevreden maar we hebben juist een dag te vroeg geboekt vermits de prijzen de dag erna 10 procent minder waren. Als jarenlang klant hopen we toch nog op een respons.

Kan beter

Na enkele dagen na boeking kom je tot de vaststelling dat de prijzen naar benenden vallen en je in het totaal al 300€ minder betaald dan enkele dagen voordien. In vind dat je binnen de week daarvoor wel zou mogen gecompenseerd worden. Ik vlieg ieder jaar met Tuifly en keer voor keer ervaar ik net hetzelfde. Overweeg om volgend jaar een andere maatschappij te boeken.

Bien

Le vol est correct . les heure de départ et d'arrivée ont été respectées.

Déplorable

J'ai réglé mon billet d'avion. J'ai reçu un mail comme quoi mon vol avait été enregistré. J'ai ensuite reçu un autre mail me disant que ma réservation avait été annulée sous prétexte que vous n'aviez pas su débiter l'entièreté du montant via ma carte de crédit. Ce qui s'est avéré faux étant donné que j'ai été débité de l'entièreté. Je vous ai ensuite envoyé deux mails auxquels vous n'avez jamais répondu en l'espace de plus d'un mois. Pourtant j'ai reçu à chaque fois l'accusé de réception. J'ai dû me rendre en agence pour racheter un vol...plus cher. Résultat : grosses pertes de temps à vous écrire et en déplacement. Aucune considération envers vos clients. Un zéro pointé !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Des prix très compétitifs, l aéroport a 20 minutes de chez moi que demander de plus .

Rien a dire impeccable, cela fait des années qu’on part avec Tuy, toujours avec le même plaisir, steward, à notre écoute, Vol impeccable. Le seul bémol, pourquoi faire payer, les sièges de l avion. Bonne journée.

Boekingellende

Over de kwaliteit van de algemene diensten spreek ik mij niet uit. Wel over de onmogelijkheid om op een vlotte manier vliegtuigtickets bij jullie te kopen. We hebben een ellendige procedure achter de rug nadat we 3 tickets Mexico heen en terug wilden boeken. De betaalprocedures haperen, er moet blijkbaar een waanzinnig krediet open staan om de betaling af te kunnen ronden en doordat we met verschillende personen, verschillende kaarten, itsme, kaartlezer etc niet instant konden betalen, hebben we ook nog naast de gewenste betere upgrade gegrepen. Een helpdesk was op dat moment niet bereikbaar. Onze vakantie in het vooruitzicht heeft ons al meer stress opgeleverd dan uitkijken naar een ontspannen vakantie.

Ne changez rien.

Concluante, site très clair, il suffit de suivre les indications, choisir le mode de paiement et c'est réglé, super!

Makkelijk

Gemakkelijk en vlot te reserveren vlucht.

Overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken

Depuis 11 ans je ne voyage qu'avec Tuy.

Le site est facile d'accès et pratique. Je n'ai jamais eu de soucis avec cette compagnie. Les prix sont acceptables.

Goede geregeld webseed

Aangeboden korting onbruikbaar

Ik reis vrij regelmatig met TUI. Voor de maand juni krijg ik een mooi aangeboden korting van 20%. Deze kans wou ik niet voorbij laten gaan. Helaas was er bij de boeking geen manier om deze code te laten gelden. Aangezien het weekend was kreeg ik helaas niemand aan de telefoonlijn. Begrijpelijk, toch heb ik maar de reservatie/betaling gedaan met het gedacht om op de eerste volgende werkdag te bellen. Zo gedacht, zo gedaan maar de wachttijden waren alles behalve aanmoedigend. Resultaat, dan nog maar eens op een ander tijdstip geprobeerd. Uiteindelijk krijg ik een medewerkster aan de lijn die mij laat weten "eenmaal betaald, kunnen we niets meer aan doen" Toch potverdorie jammer. Ik laat erbuiten wie de fout was, wel stel ik vast dat dit het tweede gelijke voorval is en als TUI toch zo bekommerd is in de mening van de (goede) klanten waarom men toch niet een klant vriendelijk gebaar doet bij het melden van het voorval? Ik heb geprobeerd dit voorval via email te melden maar waar ik ook maar zocht vond ik "niet" het contact formulier

ik boek liever içn een kantoor

heb onlangs geboekt via Inteernet kreeg alleen reservatienr te lezen geen info over de vlucht vertrek uur annkomst uur aantal bagage , enz.. worden niet vermeld bij die boeking Bij boeking in een kantoor heb je alle gegevens en kun je ook een en ander bespreken met de bediende Boeken per Internet vind ik asociaal en is niet mijn type sorry voor zij die dit leuk vinden

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende