sterk teleurstellend!

Voor onze reis naar Tenerife van 27/9 tot 18/10 keek ik naar de prijzen van de vluchten. Op basis daarvan trachtte ik een verblijf te regelen in een appartement dat we kenden. Toen ik daarna de vluchten reserveerde bleken de prijzen sterk gestegen. Artificial intelligence toepassen ten nadele van de klant is niet ernstig!

Alles gewoonweg Top

Van start tot finish loopt alles perfect. Gemakkelijk boeken, inchecken, vertrek, vlucht,…aanrader!

Très bonne expérience, application très simple à utiliser

J’ai eu une très bonne impression lors de l’utilisation de l’application TUI qui m’a permis de faire la réservation de mon vol sans avoir le stress des applications concurrentes qui peuvent amener à des erreurs étant donné leurs complexités. Je recommande vraiment l’application TUI

Steeds vertraging

Ergernis op heenvlucht, hetzelfde voor de terugvlucht

Site facile à utiliser.

Réservation facile et contact téléphonique assez rapide pour résoudre le problème de Réservation des sièges. Le personnel est accueillant.

Goed.

Ik boek in alle seizoenen ticketten en vind het spijtig dat het in de zomer zoveel duurder is.

Duidelijk, eenvoudig en vlot om te boeken

Alles is vlot gegaan.

Totaal geen problemen ondervonden met de boeking van de vlucht. Het is trouwens daarom dat ik steeds terugkeer naar TUI om een vlucht te boeken. Hartelijk bedankt voor de goede service.

Kon reservering niet ophalen met reserveringsnummer. De data kunnen niet ingevuld worden, systeem we

Onmogelijk om reservering op te roepen, data kunnen niet ingevuld worden.

Erg eenvoudig

Klantvriendelijk

Réservation rapide

Site facile et clair

Nous avons trouvé Aurore,la perle rare chez Tui Bix ! Aurore a mené notre dossier de main de maître!

Sommes très satisfaits de travailler avec TUI

Le voyage est agréable avec voys

Avec tui fly tout est facile simple excellent.

Facilité

Très facile pour réserver. Très bon prix

Simpel

Simpel

Perfecte boeking

Eerste keer boeking tuifly, ging perfect

Vlotte boeking

Vlucht Brussel - Varna vlot kunnen boeken. Handig was dat je er meteen een reis- en annuleringsverzekering kon bij nemen.

Zeer relaxte reis van en naar Alicante vanuit Antwerp AirPort

Antwerpen: Zeer rustige vlieghaven. Geen lange wachttijd voor er wordt ingescheept. Ideale vertrekplaats voor mensen uit de Voorkempen. Vriendelijke medewerkers zowel in de vlieghaven als op het vliegtuig. Twee opmerkingen: de mededelingen in het Engels zijn ergerlijk en nutteloos. Niemand van de reizigers spreekt Engels en/of verstaat wat er gezegd wordt. Graag Nederlands, Frans en Duits, onze landstalen! Graag meer controle op de hoeveelheid handbagage. Sommige reizigers hebben veel te grote (rug)zakken e.d. bij waardoor er te weinig plaats is in de bergruimte.

Super agence et à recommander.

Super rien à dire.

Zeer gemakkelijk om vlucht te boeken

De site om een vlucht te boeken is zeer overzichtelijk en gemakkelijk. Kan TUI momenteel alleen maar aanbevelen.

Correct

Tout s’est bien déroulé à part un retard de plus d’une demi-heure

Simple et efficace

Bonne experience sur le site internet, le site est user friendly et la resevation se cait en quelques clic

Alles duidelijk

Prima site.

weet (vind niet hoe ik mijn reisdocumenten op papier kan printen)

heb navraag gedaan en men vraagd er €10 voor wat vroeger gratis was

Kwaliteit verzekerd

Wat u aanbiedt geeft u ook.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende