Makkelijk en overzichtelijk!

De TUI fly website is overzichtelijk en duidelijk. Een vlucht boeken is op deze manier een aangename ervaring!

PARFAIT

tout c est bien passé

Simple et efficace

Bonne expérience avec le site internet pour réserver mes vacances

Super génial

satisfaite

je resserve régulièrement

Een lange conversatie

Eerst online proberen te boeken, betaling was gelukt maar geen bevestiging gekregen. Dit was in een verlengd weekend, niemand was bereikbaar niet bij de bank en niet bij jullie ? Moeten wachten tot dinsdag en proberen te bellen naar de klantendienst. 2x 20 min op de wachtlijn voor ik iemand aan de telefoon kreeg. Daar zagen ze dat niet opmerkt geboekt was maar de boeking was niet doorgekomen ?? Opnieuw een boeking gedaan, helaas aan een duurdere prijs

Zeer eenvoudig en vlot uit te voeren

Het was enige tijd geleden dat ik zelf nog eens een boeking had gedaan. Eerlijk gezegd was ik er wat bang voor want sommige internet formulieren maken het niet eenvoudig! Maar het is echt wel meegevallen, op de kortste keer was alles ok. Knap werk van TUI.

Très Bon service

Tres bon service plus les bon prix merci tui fly

J ai été bien aidé par l opérateur

J ai été bien aidé par l opérateur , dommage que la communication était mauvaise

Réservation simple, claire et rapide

Bonne expérience

Goed en niet ingewikkeld.

goed.

Compliqué pour accéder à l appli

Super au niveau de la réservation en ligne, compliqué d avoir accès à l appli qui ne se met pas en français (même en essayant de changer) impossible de voir ma réservation et le nombre de jours restants plus explications (littérature préalable)

Teleurgesteld

We hadden een vlucht voor 7 personen geboekt ten bedrage van 1650 euro. Omwille van een zeer trieste reden kunnen 4 personen onmogelijk meegaan. Ik heb die vlucht dan omgeboekt naar een vlucht van 3 personen, vertrekkende vanuit een andere luchthaven. Resultaat : De eerste 1650 euro kwijt en bovendien nog eens 800 euro moeten bijbetalen. Ik vind dat profiteren want de 7 zetels initiële kunnen ze nogmaals verkopen. Ik kijk volgende keer naar een low-cost maatschappij.

service efficace et rapide

J'ai fait l'expérience d'un voyage annulé pour cause de maladie en janvier 2023, soldé par le remboursement rapide. C'est pourquoi, je réserve un voyage dans la même compagnie.

geen enkel probleem om je gading te vinden

in het ruime aanbod vindt je erg eenvoudig wat je precies zoekt. Je kan ook simpel je favoriete keuze vergelijken en aanpassen. Alles wijst zichzelf uit. Super!!

good

good

Jamais de mauvaises surprises avec Tui et personnel de vol souriant en susprime

Nous effectuons 5 à 6 vols par an vers Tenerife mais sur les deux derniers de cette année 2023, nous avons dû déplorer un GROS problème d'approvisionnement au niveau des sandwichs et paninis disponibles ainsi que de certains snacks carrément indisponibles tant sur le vol aller que sur le vol retour . Une grosse lacune qui ne semble pas trouver de solution apparemment et dont le personnel de bord fait les frais et TUI aussi très certainement parce que jusqu'ici le service était top. changement brutal et radical même si indépendant apparemment de la volonté et des remarques à ce sujet du personnel de bord. Peut faire mieux et très vite espère - t -on parce que tous les autres services sont top top et prix last minute aussi

Instappen in Oostende verloopt vlot. Dichtbij, makkelijk en vlot (zonder fileleed) bereikbaar voor inwoners West-vlaanderen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

bien et facile

je voyage avec TUI avec un grand plaisir. Les réservations sur le site sont faciles, et les prix sont "corrects"...

Administratie is een puinhoop

De vluchten en medewerkers op de luchthavens waren zoals het hoort. De administratie om een ticket te raadplegen is te omslachtig en zorgt voor tijdverlies bij de klant alsook het eigen personeel. Wij moesten tickets omboeken voor enkele personen. Dit nam bijna 2u in beslag??? Daar verliezen jullie heel veel geld.

8,5

Als is goed afgelopen!!! Uur te laat in oran maar de piloot heeft uitgelegd waarom, de man werker in de vliegtuig zeer veriendlijk en hulpzaam

Pleasent flight, on time and with good service.

The flight fully fulfilled the expectations. Only four stars because of smaller legroom than most airlines (even low cost) and the problem that it is impossible to download the app even when I am living in Belgium but my phone is registered originally in another country. Please, stop the geofencing of the app! Other airllines dont have it and it makes it less interesting for me to buy tickets with you.

Niet duidelijk

Krijg bij redervatie een mail met weinig info. Vind mijn reservatie niet terug ook niet met account en app aan te maken. Al dikwijls gebeld maar geraak na lang wachten niet binnen.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Perfekt

steeds van Deurne:)

Meestal top service

Geen 5 sterren door het probleem in Antwerpen. Duizenden reizigers zonder enige vorm van compensatie omboeken naar andere luchthavens kan en mag niet zonder gevolg blijven. Vandaar een volledige ster minder.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende