Zeer eenvoudig te boeken

Zeer eenvoudig te boeken. De reservatie inbrengen in de app is een ander paar mouwen!

Je d’eteste les ‘extra’…

Annoncer votre prix des le debut (d’habitude, dans les pays outre Europe, pour un sejour d’une semaine, on voyage avec une valise de +/- 20 kg…) Donc arreter de ‘cacher’ le prix du baggage des le debut…

Klantvriendelijk

Ik ben een trouwe tui klant en boek altijd via de website die heel overzichtelijk is

Heel makkelijk om te doen

Alles wijst zich vanzelf

Payer un supplément pour un voyage Pour que ce soit plus confortable avec mon chien c’est horrible

Comme je l’ai écrit payer un supplément en croyant être un peu plus Alezes et un peu plus de place pour le panier de mon chien pas content du tout assis au milieu et vraiment vous le verrez certainement à mon e-mail que je voyage avec votre compagnie trois à quatre fois parents mais je pense que je vais retourner chez Bruxelles Airlines À chaque fois que je voyage j’ai toujours l’impression que vous le faites exprès il y a des places de libre et je suis toujours coincée avec le panier de mon chien merci

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ik heb heel veel moeite om jullie site TUIfly.be te bereiken

In vele gevallen (9 keer op 10), wordt de toegang geweigerd. Kun je daar iets aan doen?

Meestal verloopt alles zoals het moet

We vliegen steeds Via Antwerpen naar Malaga. Normaal gezien zijn er geen problemen, doch de laatste vluchten valt het mij op dat passagiers vooraan instappen en hun bagage reeds droppen terwijl ze achteraan zitten. Dus wij boeken en betalen een seat vooraan en hebben dan geen bagage plaats. ook de kwantiteit van handbagage stel ik in twijfel. Dit is mij grootste ergernis. Vriendelijke stewardessen en stewards en behulpzaam.

Moeilijke keuze .

Het positieve is dat je alleen je reserverings nummer nodig hebt om in te cheques .Verder negatief is dat jullie altijd de uren veranderen zodat onze gemaakte afspraken ,afhalen aan de luchthaven ,verblijf ,huurauto enz.niet meer oké zijn ,je kan nog leren van de lage kosten maatschappijen denk ik .

check-in

Pour quel raison certains compagnies acceptent de faire l'enregistrement (check-in) même un mois à l'avance (Ryanair) et TUI seulement 24h à l'avance ? Pour les passagers ça est fort désagreable et inconfortable.

Prima geholpen.

Altijd goed.

professionele medewerker(s) bv Marie Thérèse

Ik had fout gemaakt bij een boeking en dat is de volgende ochtend gelukkig nog kunnen corrigeren

Vlot

Vlot Vriendelijk

Super vriendelijk,goede vlucht

Vlotte boeking

Maar de Tui app werkt niet!

Compliquee

Pas possible de se connecter sur le compte avec mot de passe oublié rien pour le réinitialiser

Assez bon, dans l'ensemble

J'ai réservé sur internet. Mais j'ai été stressé pendant 3 jours, car le payement n'apparaissait pas sur mon site bancaire.(à une autre époque , vous aviez supprimé mon vol, faute de payement dans les 24h. Et quand j'ai réservé, à nouveau, le prix avait augmenté de 15 %. Pour moi, c'était une arnaque...)

bon en général

Tout s'est très bien passé comme d'habitude (cela fait plusieurs années que je vole avec votre compagnie) SAUF j'ai voulu m'inscrire à My TUI et je ne sais pas comment cela s'est fait, mais le mail de la personne à contacter en cas de problème s'est enregistré à la place du mien : donc cette personne reçoit tous les jours des mails de TUI !! Mon e-mail est : [email protected] tandis que le mail de la personne à contacter en cas de problème est : [email protected] et je ne suis pas parvenue à effectuer la rectification !

Correct en simpel

Goed ervaring in het algemeen,maar soms,gebeurt iets met de betaling,dit mislukt gaan zijn,en moet wij onze kaartlezer gebruiken,maar voor de site find ik altijd good,en de service op de luchthaven en het vliegtuig altijd prima

Snel en eenvoudig

Met de app gaat het nog sneller

Bizar

Toen ok wou betalen werd ik uit het systeem gegooid. Ik voerde snel alles terug in en had een dubbele betaling gedaan. De volgende dag Tuy gecontacteerd en probleem gemeld . Had niet alleen dubbel betaald maar ook dubbel geboekt. Tuy zou het bedrag terugstorten en heeft een annulatie gedaan.

Je suis satisfait du service merci

Souvent je voyage avec TUIfly, rarement que je change de compagnie selon mon départ ou le retour, ainsi que l’horaire joue dans mes déplacement, quoi qu’il en soit TUIfly à une réputation.

Onbereikbaar

Tui is onbereikbaar en doet zijn best om dat ook zo te houden. Na 1u30 bellen is men het muziekje beu. Niemand aan de lijn. Al men wil chatten gebeurt er ook niets. Een e-mail adres is ook moeilijk te vinden. Als men naar [email protected] mailt krijgt men het bericht dat dit adres niet gebruikt wordt. Ik kan geen account aanmaken. Het systeem zegt dat ik een confirmatiemail zal krijgen, maar deze komt niet binnen...... Kan app dus niet gebruiken. Men moet zich hieronder verder nog een akkoord verklaren met de verwerking van mijn persoonsgegevens. Men heeft zelf geen keuze of men kan niet antwoorden.

zeer goed

vlotte reservering

Zeer goed en heel gemakkelijk om te boeken

Prima voor de eerste keer dat ik boek bij tui heel tevreden

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende