Accueil -compétence-amabilité :rien à reprocher

Nous ne pouvions espérer mieux

Toute est bien passée

Je recommande tui fly à tous les amis et famille

très convivial

très convivial et nette amélioration par rapport à la version précédente. Merci d'y avoir ajouter l'assistance !

onmogelijk te reserveren via web, niet geholpen in aalst en pas na tel naar nationaal nummer OKE

1/ via website gereserveerd maar telkens geblokkeerd op ogenblik van betalen 2/ na tel nationaal doorgestuurd naar Aalst om ons verder te helpen, daar zei men dat alles nu oke was en ik kon ook betalen maar ontving nadien geen documenten (naam was fout gespeld en email adres ook), beweerden nochtans dat dit aangepast was 3/ uiteindelijk na tweede tel naar nationaal nummer verder geholpen. conclusie : het mag een wonder heten dat jullie met dergelijke service nog reizen verkopen, de klanten moeten echt van het volhouderstype zijn !!

Heel slecht, zowel op app als online

Krijg zowel op de app als online via de website de hele tijd de melding “een onbekende fout” waardoor mijn reis beheren, inchecken etc niet lukt. Alle gegevens dubbel gecheckt, ik krijg zelfs geen mail om wachtwoord opnieuw in te stellen

Ging heel goed

Normaal boek ik mijn vluchten via een Tui-center maar dit ging eigenlijk vrij vlot. Ik ben heel tevreden.

En dessous de tout

Application médiocre comparée à celle de Ryan Air. Pas de quoi pavoiser !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Friendly and easy

Hope the flight will be the same. But I already flight with TUI and never have bad experiences.

...

Professionnel et compétent

Booking for easy and quick

Overall had a good experience with the booking system online but was very dissapointed that the price had a huge drop as soon as I had booked my flights.

Agréable & safe

Personnel serviable et attentif au besoin du passager

Ok

Het is ok. En kan beter

Très facile pour réserver. Rien à redire

Vol réservé à la base pour la semaine du 15/05/23 au 22/05/2023 pour Alicante. Rien à dire, réservation facile. J'ai dû déplacer ce voyage à octobre 2023. Communication téléphonique avec votre call pour faire le changement. Super opérateur et à l'écoute. Sauf que depuis, je reçois régulièrement des mails de décompte des jours... d'ici à octobre, ça en fait des jours... si j'ai un décompte qui arrive par mail tous les 2-3 jours, ça va faire beaucoup ! Donc limiter les mails serait parfait. Merci beaucoup. Sinon, service parfait ! Merci

snel

jammer dat de vluchtgegevens niet automatisch zichtbaar zijn tijdens het hele boekingsproces.

Is goed

Ik heb geen problemen

Super easy!

Website en App zijn fantastische georganiseerd.

Het zijn maar woorden...

Mooie publiciteit waarin aangekondigd wordt dat je van een luchthaven dichtbij kunt vliegen. Wij dus boeken voor heen- en terugvlucht van Antwerpen. Lekker dichtbij Zeeland. 2 weken terug heeft TuiFly Belgium de terugvlucht geannuleerd en zonder overleg naar Brussel geplaatst. Handig, als je auto in Antwerpen staat... Hierdoor bellen naar TuiFly...wachtrij, wachtrij, wachtrij. Alles maar naar Brussel laten omboeken... Nog eens duurder ook, want parkeren in Brussel is niet goedkoop.. Compensatie kent TuiFly helemaal niet. Ook vorig jaar hetzelfde liedje gehad bij TuiFly Belgium. Hierdoor denken we geen gebruik meer te maken van de diensten van TuiFly.

Je n’ai pas eu facile dans l’utilisation pour voir ma réservation

Je me suis bien connectée et j’ai bien payé ma réservation. Mais pour consulter la réservation, je n’arrivais pas parce que vous n’avez pas repris mon nom de famille tél que j’ai ecrit(cfr ma carte d’identité).

Gewoon geweldig

Oké

Oké

Voir ci-dessous

J'ai fais la réservation en agence ... donc !

Altijd tevreden met TUI

Ik boek altijd bij Tui en ben zeer tevreden.

Leuke start van de vakantie

Vlucht zonder ongemakkelijkheden en met een goede vriendelijke service…

Prima service.

Goede se4vice vanuit Oostende.

Super snel en duidelijk

Voor mij heel snel en duidelijk enkel de betaling vindt ik als die vía bankcontact app gewoon kan gaan súper fijn

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende