Makkelijk te boeken

Intuïtief en makkelijk te boeken.

Grote keuze en een app die heel vlot werkt. Ik ben tevreden

Efficient booking

Website is clear and booking was for us a simple straitforward procedure

Was gewoon in orde

Vlot kunnen boeken. Interessante prijs voor de door mij gekozen datum

Vriendelijk personeel en goede vluchturen

Vriendelijk vliegpersoneel aan boord en bijna nooit vertraging

Handige app om te boeken

Ook qua opvolging is de app heel handig

Correcte website zonder veel franjes

Het booken ging vlot

Gemakkelijk

Met de tui fly app super handig en gemakkelijk en overzichtelijk voor online in te checken .

Mauvaise opinion concernant l'assistance aux personnes handicapées.

À la réservation, demande d'assistance pour personne à mobilité réduite. Assistance refusée car je voyage avec mon chien. Un mois plus tôt, je voyage avec une autre compagnie qui ne m'a pas refusé cette assistance.

Gewoon goed

Duidelijk site Goede en eerlijke prijzen zoals het hoort

Stop sending me useless emails

Since booking travel which will happen in 240 days I received emails on insurance, downloading an app I already have, a survey,…

• Would you recommend us? No

Tot hiertoe nog nooit problemen gekend

Duidelijke info via de app en mail

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlotte boeking

Duidelijke en overzichtelijke te maken stappen. Snelle en vlotte boeking. Gemakkelijke betaling.

Good experience booking flights

I had a good experience booking my flights to Samos in June 2025. Most everything was pretty direct. One thing missing was the ability to buy some cancellation insurance. I have filled out a form and been in touch with the company suggested by you, but I'm still waiting for some quotes. They are slow.

Redelijk vlotte ervaring.

Moeilijk om in te loggen op mytuifly,krijg steeds bericht we zenden je een e-mail doch heb nooit een e-mail ontvangen. Dan maar de app op mijn telefoon geïnstalleerd en verder alles via de app gedaan.

Simple, pratique et clair avec tous les renseignements utiles pour réserver sans stresser..

Très facile pour réserver, pas de mauvaise surprise, tous y est pour prévoir son voyage suivant ses attentes. Tout est clair avec des options suffisantes de réservation du 1er clic au dernier. Il m'arrive de regarder sur d'autres sites mais je reviens vite sur celui-ci car la lisibilité et les renseignements utiles y sont mieux proposés.

Problème sur l'application tui

L'application TUI ne reconnais pas mon numéro de vol . Difficulté aussi pour choisir son siège . J'espère une simplification du site . Les propositions de différents aéroports belge peuvent induire en erreur aussi.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Pas de réponse concernant les possibilités d'assurance annulation

Bonjour à toute l'équipe, Ma réservation en ligne s'est très bien passée. Mes mails de confirmation sont arrivés très vite. Cependant, concernant les assurances (annulation, rapatriement en cas d'accident), vous demandez que le client s'adresse par mail, avec numéro de réservation à l'adresse mail: [email protected]. A ce jour, nous n'avons toujours pas eu de réponse. Bien cordialement.

Facilité et rapidité

Simple et efficace

Zeer gemakkelijk te boeken

Zonder problemen de volledige vlucht boeken .

Ik vind het jammer van de korting

Ik vind het jammer na dat ik geboekt heb krijg ik de code voor 10 procent korting

Gemakkelijk

Het is gemakkelijk om op de website u aan te melden. Het is ook nog redelijk goedkoper dan de rest. Zeker als je met drie kinderen vertrekt

Ik geniet steeds als ik boek omdat het zo gemakkelijk is alsook de vlucht is steeds perfect

gemakkelijk en overzichtelijk

Het gebruik van de site is makkelijk en overzichtelijk . Eén der redenen voor het reserveren bij Tui is de inbegrepen handbagage bij het ticket . Al dat gedoe bij de andere luchtvaartmaatschappijen i.v.m. extra betalen voor een trolly op het vliegtuig zint me niet . Is oogverblinding ... aantrekkelijke prijzen aanbieden voor de vlucht en achteraf moeten bijbetalen voor een trolly .... nee , niks voor mij .

Zeer betrouwbare maatschappij mop

Zeer duidelijk allemaal zodat de boeking snel geregeld kan worden

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende