Pas un email

A ce jour je n'ai pas reçu de mail pour ma réservation

Can't get your mobile app from Japan

Following your instruction in your email, I tried to get your mobile app. But from Japan, I could not get the app.

Efficiënt, snel en correct

Overzichtelijk boeking zonder te veel klikken en correcte prijs

A chaque fois ...impecable

Parfait...

Het was erg gemakkelijk en duidelijk

Het boeken gaat heel vlotjes, alleen spijtig dat de vlucht uren veranderen als je geboekt hebt

Het is makkelijk om een vlucht tr boeken

Service simple et rapide

Bonne humeur et gentillesse des employés Pas de stress Présence bien visible à l’aéroport

Steeds correct

Is overzichtelijk en soms goed van prijs. Je moet steeds goed kijken .

In person at the shop in City2 - excellent

Booking on line was fairly straightforward and easy until I got to cancellation insurance. It took over an hour to complete and send the form but going to your shop was an excellent experience - staff welcoming, helpfuul and efficient

Aucun problème tout c’est passé très vite , vive Tui

Aucun problème tout c’est passé très vite et bien , on ne voyage quasiment plus qu’avec Tui

tamelijk vlotte boeking

De eerste keer vanuit Oostende vertrekken.. hoop dat het zo vlot gaat als de boeking...

Site efficace mais lent.

Connexion efficace mais lente

Simple et efficace

Je fais régulièrement des réservations d’avion et je suis très contente de la facilitée et du suivis de l’application

Geen antwoord op een klacht

Ik heb twee maal een klacht gestuurd naar [email protected] maar TUI geeft mijn geen antwoord . Het gaat over een boeking 100115887960 die we moesten wijzingen naar 100158407163 en ik heb twee maal een bevestiging van de wijzing gevraagd zonder resultaat . Alles is betaald ; Ik ben zonder bevestiging van de wijzingen als dus danig . We reizen regelmatig met TUI , en ben zeer ontevreden . Gelieve mij AUB te informeren . Denis Godderie

Super...

Super simple et très détaillé.

Super makkelijk een ticket boeken

Op 5 min had ik de tickets geboekt voor een goeie prijs, super makkelijk.

Goed ontvangen

Goede begeleiding

Gemakkelijk

In een oogwenk geregeld op voorwaarde dat je een beetje gewoon bent om met een pc te werken.

Trop compliqué

Il faut que vous alliez réserver un billet chez Ryanair pour comprendre ce qu’est un achat facile. Chez TUI il faut s’y prendre à deux fois pour acheter son siège et c’est extrêmement compliqué… j’ai dû téléphoner à Bruxelles pour avoir de l’aide… Merci de simplifier.

• Nous recommanderiez-vous? Non

duidelijk en vrij eenvoudig

Jamais de problème

Je prends régulièrement des trajet avec tui dans problème.

Mijn verlof start bij het inchecken!

Na al die jaren steeds tevreden van de vlotheid en service. En natuurlijk zijn er soms problemen , maar die worden snel en degelijk opgelost. Alleen spijtig dat de luchthaven Antwerpen steeds de duurste vertrekplaats blijft. Maar toch blijven we die trouw voor zo een 6 maal per jaar naar Alicante te vliegen.

Bon vgjkbh

Bon

teveel publiciteit

Ik heb sinds mijn boeking een week geleden reeds 8 e-mails gekregen. Das teveel. Als elk bedrijf dit zou doen werd ik gek.

Très bon

Très bien