Het was vroeger veel beter..

Het begint al bij een vlucht te boeken allerlei problemen. Stoelboeking lukt niet , bij betalen ook steeds moeilijkheden. Op het vliegtuig geen beenruimte wanneer je id-n de midden zit. 6 u geblokkeerd, met die tussenlandingen altijd. Het is niet meer Tui van vroeger..

Très bonne expérience

Quatre voyages avec tui,chaque réservation par internet et je n ai jamais eu de problème ,pareil pour l accueil au hôtel.

soms onduidelijk voor stappenplan

soms onduidelijk voor stappenplan

Niet via website, maar op kantoor.

De reis en vlucht geboekt op het kantoor Beddenstraat Antwerpen.

het kan vlotter

Als ik inlog met mijn gegevens denk ik dat bij een boeking van een vlucht zaken al zouden ingevuld zijn. Dat is niet. Het voordeel van ingelogd te zijn verdwijnt zo. Ingelogd en opzoeken van een vlucht, moet ik steeds terug mijn naam invullen, wat is het voordeel van ingelogd te zijn?

goed geregeld

gemakkelijk te boeken

Installation de l'appli

Vous m'avez proposé d'installer l'appli TUI. Je l'ai fait et après avoir donné tous les renseignements, au moment d'encoder mon vol, j'ai reçu comme réponse qu'on ne pouvait pas encoder un vol acheté sur internet. A quoi sert alorsvl'appli?

Het is zeer gemakkelijk.

Wanneer je als stap voor stap goed leest en je weet wat je wilt is het zeer duidelijk .

Service

Een probleem; wanneer je een rechtstreekse vlucht gereserveerd hebt en bevestigd krijgt toch een tussenstop moet maken is niet correct.

efficient

efficient contact

• Would you recommend us? No

goede maatschappij om te vliegen

dag , goed en gemakkelijk te boeken , maar goed kijken wat u boekt. Ben een vroeg boeker en het probleem is soms dat alle vluchten er niet op staan . Woon korter bij Luik en zou via daar boeken maar bij boeking op black friday periode enkel via Zaventem maar later is er toch via Luik mogelijk maar kan niet om switchen want dat kost dan weer teveel. Liefst alle vluchten dadelijk mogelijk maken of gratis om boeken van Zaventem naar kleinere luchthavens.

Rapidité, simplicité et clarté de la recherche à la réservation et au paiement.

Tout le processus en ligne s'est très bien passé. Tout est clair, rapide et simple de la recherche à la réservation jusqu'au paiement.

Stuart

Vol correct,

Simpel om te boeken

De vorige x was er een kortingscode, deze werkte niet ; gemaild maar geen antw.

Agence à rhode personnel super

Merci l agence est très bien..

Je devais faire des changements et j’ai eu à faire à une personne très patiente et adorable,à l’écoute. De plus vous répondez toujours au téléphone et c’est très agréable. Je reste à tte compagnie Merci

Awful how bad your app and Website are

I wonder if you compared your Website with your competitors, the experience is very bad : it's not intuitive at all, like I had to manually add my booking in the app. Helloooo ? Who developed this anyway? And both the Website and app are so terribly slooooooow, even very late at night when there are probably very few visitors/users. Did the IT manager get a bonus on savings or something? As a customer this is very disappointing.

• Would you recommend us? No

altijd perfect, indien toch niet zal altijd alles gedaan worden om een oplossing te vinden

met TUI altijd een beter gevoel, kwaliteit met meestal de juiste prijs. problemen bestaan om op te lossen!

Amazing.

Love flying with Tui the staff are amazing, the Dream liner is beautiful.

je n'ai pas expérience ces la première fois que je voyage avec tui

je n'ai pas expérience ces la première fois que je voyage avec tui

Très contente

Simple, efficace, raisonnable... Je regrette même d'avoir réservé mon retour avec une autre compagnie ! :-/

Graag prijzen afstemmen ifv trouwe klanten

Beste Heb 10 dagen geleden bij jullie geboekt voor een heen-en terugreis naar Tenerife. Daags na mijn boeking stel ik vast dat de prijzen fors gedaald zijn. Ik zou het appreciëren dat ik als trouwe klant de mogelijkheid zou hebben om steeds aan de voordeligste prijs te kunnen boeken. Kunnen jullie mij hierin tegemoet komen ? Met vriendelijke groet Vanhoecke Geert

Goed ervaring

Mijn ervaring in tuifly zijn heel goed ik heb altijd met vlieg maatschappij tui goed reis gehad en ik blijf altijd in vliegen Denk je voor goed service Met vriendelijke groeten A.ramdani

Simple et rapide

La réservation de billets est assez simple, clair et rapide. C’est un côté que j’apprécie beaucoup. Le seul point qui me déplaît un peu est le fait qu’il faut payer en plus 20€ pour choisir ses sièges, payer 48€ de bagages pour 20kg. Ce qui me semble énorme comme prix pour une valise.

Parfait dans tout les domaines

J’ai adoré

Gistelsesteenweg 1