vlotte behandeling

wegens medische reden een andere vlucht moeten boeken. Uitstekende hulp van uw medewerker

vlotte site

vlotte site

zeer gebruiksvriendelijk

Vlot en overzichtelijk, zonder problemen vlucht kunnen boeken.

heel gemakkelijk boeken

De site is heel duidelijk en het boeken gaat heel vlot, alles is overzichtelijk, en je kan alles terug vinden in je account

Tot nu toe alles ok , spijtig voor de annulering op Deurne

Tot nu toe tevreden , enkel hoop ik dat de vluchten last minute niet worden aangepast ivm vertrekplaats en uren.

niet echt vlot

Sommige vluchten verdwenen soms.

WEBSITE TUI IS VAAK ENORM TRAAG

ongeveer 2 keer per jaar boek ik mijn TUI vlucht naar AGP op de website. Deze website is vaak enorm traag en blijft haperen, doch ik blijf steeds proberen :-)

Very clear

It was very easy to find à flight

Malgre les problème rencontre pendent la réservation il sont trouve vite une solution

Malgré les problèmes rencontre pendent la réservation il sont trouve vite une solution merci à l'agence du bix

verandering stad

Mijn vlucht bij terugkeer vanuit Spanje is gisteren gewijzigd. Ik boek de duurdere vlucht naar Antwerpen omdat Oostende zeer ver rijden is voor mij, nu krijg ik krijg ik gisteren een mail dat mijn vluchtinformatie is gewijzigd naar Oostende. De duurdere vlucht dus geboekt voor niets want nu zal ik nog vervoer moeten zoeken die me van Oostende naar mijn thuis wil brengen wat 2u20 minuten rijden is. Deze persoon zal dus bijna 5 uur onderweg zijn om mij terug thuis te krijgen. Mijn vlucht naar Spanje gebeurt vanuit een andere luchthaven waardoor ik dus niet zelf kan rijden en mijn auto op deze luchthaven kan laten staan.

Goed, overzichtelijk

Billet d'avion réservation

Bonjour, j'ai du réserver un vol de Bruxelles vers eskisehir pour le 12/6/2023 j'ai fait le payement après je reçu la confirmation par voie électronique et la j'ai vue ma réservation à été validée pour lour le 12/04/2023 j'ai essayé de prendre contact avec tuifly malheureusement pas possible c'était la nuit j'ai repris contact avec tuifly le matin il mon dit qu'il pouvait rien faire, vraiment dessus, j'ai du payer une amende pour chaque billet de 50 euros totale 150 euros,dessus dessus dessus

Vlotte en duidelijke keuzemogelijkheden

Het is overzichtelijk om een vlucht te boeken en met duidelijke info

Al jaren boeken wij via Tui. Zijn altijd al tevreden geweest

Boeking is vlotjes verlopen, alles duidelijk

Spijtig dat je een reis boekt met rechtstreekse vlucht en dat ze achteraf wordt aangepast met een tussenstop. Hier betaal je dan voor.

Alles zoals het hoort

Heb geen enkele klacht en werd vriendelijk en direct geholpen bij een foutieve handeling van mijnetwege

Vertrekken uit Antwerpen

Wij hebben dit jaar in november4 heen en terugvluchten geboekt via Antwerpen Al deze vluchten zijn al van uur veranderd en als wij s morgens terugvliegen ipv s avonds missen wij toch een halve vakantie dag en eventuele maaltijden Wij begrijpen ook wel dat het soms niet anders kan maar bij onze terugvlucht van 18/5 landen wij zelfs in Brussel.De tickets vanuit Antwerpen zijn meestal duurder en dat geeft ook geen fijn gevoel als we toch naar Brussel moeten Wij zij trouwe Tui klanten en het is ook wel de eerste keer dat dit voorvalt Hopelijk beter in de toekomst

Boeking vluchten gemakkelijk uit te voeren.

Graag meer duidelijkheid over de kortingen die gegeven worden. Op niet alle vluchtdagen kan men de korting gebruiken. Het betreft hier vluchten vanuit Oostende .

Excellent site web

Accès facile. Choix rapides autant pour les aéroports de départ et d’arrivée que pour les dates, horaires et prix des vols. Il semble toutefois que les prix des vols ont bien augmenté et que le coût pour le transport de bagages reste exagéré …

Vlotte verwerking

Reeds verschillende jaren alles goed verlopen, zeer duidelijk

zeer goede en vriendelijke service

Ik ben reeds jaren klant en beveel het altijd aan aan mijn vrienden.

Heel vlot afgehandeld

Bij vertrek alles goed verlopen enkel bij aankomst wat moeilijker met de assistentie. Er mag geïnvesteerd worden in nieuwe rolstoelen ter plaatse

Prima afhandeling

Mooie ontvangst en vlotte uitleg en afhandeling van het dosier;

prijsverhoging ??

Einde maart raadpleegde ik de prijs voor een vlucht naar Reus voor de periode mei, juli en september, telkens voor 1 week. De prijs voor deze periode bedroeg +/- 827 €, op 2 april boekte ik de reis en werd mij 1027 € aangerekend. Dat op dit korte tijdsverschil zulk groot prijsverschil wordt aangerekend vindt ik zeer overdreven !

Boeken van een vlucht en de grote prijsverschillen ivm het tijdstip van bestellen.

Hallo, bestel op 15/03/2023 een vlucht naar Corfu van 23/04 tem 07/05. De prijs bedraagt 975 euro ( 2 personen met extra bagage van 20 kg), vroeg boek korting inbegrepen. Een week later kijk ik even op de website, was iets duurder, tot hiertoe alles ok. Een 3 tal weken later keek ik nogmaals en wat blijkt de prijs bedraagt nu 500 euro. Bijna gehalveerd. Ik moet mijn bezoek aan mijn zoon plannen, ik kan niet wachten op eventuele prijsdalingen. Ik vind de werkwijze niet correct. Ik kan leven met prijsschommelingen maar dit gaat erover. Zodus als er twee passagiers opstappen , daarvan heb ik er een van betaald. Ik vlieg al verschillende jaren met Tuifly en heb dit nog nooit mee gemaakt. Ik wil wel betalen om te vliegen hoor. Zodoende zal ik mij in de toekomst misschien wenden tot een lage kosten maatschappij. Mvg Telefoon 0471 75 03 05

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende