Alles vlot verlopen! TOP!

Poepsimpel om alle instructies nauwkeurig te volgen.

Alles duidelijk

Alles oké,wel op onze ouderdom al eens problemen met PC.

Zie hoger

Zeer

Tevreden over service tui fly. Via Messenger altijd zeer vlot en vriendelijk antwoord. Spijtig dat het online inchecken niet altijd lukt. Blij van vertrekuren vanuit Oostende. Spijtig van tussenlanding via Murcia en dat het voordien niet is aangekondigd. Dat zou niet mogen. Bedankt.

Ik vlieg altijd met tuifly

Boeking verloopt heel vlot

Het boeken van de vluchten zelf gaat zeer eenvoudig. Enkel bij het reserveren van onze stoelen stel ik mij vragen: ik was bij de eersten om de plaatsen te selecteren en toch zijn de eerst 7 rijen niet meer beschikbaar. Moeten er echt zoveel stoelen voor Flex voorbehouden worden? Ik betaal toch ook 20 €

Doe zo verder

Al enkele keren via tuy fly besteld nog geen enkele keer problemen gehad, alles heel vlot en goed verlopen

Très facile à faire les réservations

J'aime beaucoup

Vlot

Mijn bestelling van mijn tickets ging vlot. Maar kort na de bestelling van de vliegtickets werd het vertrekuur al veranderd naar een vroege vlucht. Ik kan nu geen trein nemen naar de luchthaven om dat de treinen zo vroeg niet rijden en juist daarvoor had ik deze uren en vlucht gekozen. Nu moet ik opzoek gaan naar vervoer.

Eens je je weg vindt gaat het gemakkelijk

Er zou een korting moeten gegeven worden aan trouwe klanten ...

Normaal is boeken gemakkelijk, nu heel wat problemen met de betaling

2 boekingen gedaan naar Alicante. De eerste met vertrek 10/05/23. Kreeg de melding dat de betaling 503,96 euro niet gelukt was. Doe een tweede maal de betaling, Bij nazicht is dit bedrag nu 2x van mijn rekening!!! lk heb verschillende malen gebeld. Komt allemaal wel in orde. Bij de prijs detail krijg ik totaal andere bedragen te zien. Zou nu nog een bijkomend bedrag moeten betalen.????? Opnieuw gebeld, er is iets mis met onze boekhouding, komt in orde. Het enig wat ik wil is dat die 509,96 euro terug wordt betaald!!! Wij boeken al meer dan 10 jaar met TUI, nog nooit zo'n probleem gehad. Graag spoedige rechtzetting aub. Vroeger altijd een aanbeveling om bij TUI te boeken, nu deze keer niet

perfecte en correcte boeking via de website

Vrij eenvoudig , duidelijk en overzichtelijke boekingsmogelijkheden via de website.

Reis altijd met Tui nog nooit problemen gehad indien onduidelijkheid onmiddellijk geholpen geweest.

Sans comentaire

Sans commentaire

Gaat heel makkelijk

Is snel geboekt

Doe zo verder

Depuis 10 ans,retraitée en Espagne,je vais voir ma famille et le corps médical en Belgique.

Toujours très satisfaite.Debut juin je fais 1 aller retour de 4 jours. Je vous serai infidèle pour le 1ere fois pour mon retour,n'ayant pas trouvé ,je rentre avec BrusselAirline. En réalité pour la seconde fois,je suis allée à New York au départ de Madrid avec Iberia,mais vous n'allez pas à New York.

Eerlijk/vlot

Digitaal: Klaar en duidelijk! Het heeft meerdere telefoontjes gekost (zonder duidelijk antwoord) over "hoe gaat het in zijn werk om een huisdier in te checken dat in de laadruimte mee reist?" Jammer want de onzekerheid bij de eerste keer gebruik maken van deze dienst hebben we veel stress. Centralisatie van telefoondienst maakt het contacteren van de juiste persoon moeilijk.

Vriendelijk

Al altijd fijne vluchten

Snelle boeking

Variabele prijzen vallen soms mee soms tegen.

Tout va bien pour le moment

Toujours bien j'aimerais bien que ça va continuer vers le mieux

Teveel reclame

Wat je zoek moet je door de reclame spartelen om het juiste te vinden!

Ik ben al jaren klant. Dus ik ben er gewoon aan

Facilement réservé

Réservation sans soucis. Navigtion fluide tout est claire

Boeking zoals verwacht op internet.

Mijn boeking van de vluchten gebeurden zoals ik op internet gewend ben. Ik heb nog een tijdje gezocht naar een mogelijkheid achteraf op het gebied van maaltijden bij te boeken, maar dat ging niet. Ik heb ook assistentie op de luchthavens geboekt en dit was duidelijk. Ik heb hierover ook nog met Tuifly gebeld en daar ben ik zonder meer goed geholpen. Het terugkijken op mijntuifly ging vlekkeloos.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende