prima aanbod.

eerlijke prijs makkelijk te bieken

Alles ging heel vlot. Boeken en de vlucht zelf helemaal perfect verlopen

Een betaalbare enkele vlucht

Een terugreis geboekt die niet bij andere maatschappijen kon geboekt aan een betaalbare prijs, rechtstreeks en op een mooi uur!

Déçue

Voyage changé devait aller à rabat ils m'ont changé mis Casablanca donc transfert à ma charge 70€

Gemakkelijke website om een vlucht te bestellen

Ik heb alles van mijn vlucht kunnen bestellen via internet maar voor de annulatieverzekering was ik verplicht om naar een bureau te gaan,verleden jaar was dit niet. Toen kon het ook via internet, dit vind ik wel een achteruitgang. Daarom heb ik ook 1 ster minder gegeven.

Makelijk

Het was makelijk te gebruiken, maar de prijzen waren wel gek, een dag 300, de volgende 2000, voor de zelfde bestemming.

uitstekend

Op de dag dat ik jarig was, kreeg ik een glaasje champagne van de crew. Hoe leuk is dat? Alsje het wlf meld wel te verstaan en ze checken je paspoort natuurlijk wel. Hele leuke attentie,

Mon expérience sur l’application a été très satisfaisante et tres facile

Bonjour,pour commencer J ai toujours voyagé avec votre compagnie j apprécie votre excellente prestation du départ à l’arrivée dans l avion très attentif au moindre détail et je vous en remercie ,je voyage souvent de punta cana à Bruxelles avant sur santo domingo et puerto plata vous pouvez être fière de vos collaborateurs !!pour se vol qui et prévu le mercredi 15 janvier je voulais acheté comme toujours un siège en business mais malheureusement cela n ai pas proposé !! J espère que à l’aéroport je pourrais avoir le choix de l’acheter ! Concernant si je vous recommande la réponse et oui au mois de décembre j’ai valorisé la destination à un ami D Alessandro juliano qui a réservé 11 jours sur la romana et qui a apprécié la destination et qui vas revenir avec un plus long séjour ,le seul pincement que j ai c est que les vols vers puerto plata ne son plus d actualité

altijd tevreden

vlieg al sedert 2015 meerdere malen per jaar en steeds met Tui. Dit zowel vanuit Oostende en Brussel. Vind het wel jammer dat de vluchten vanuit Charleroi gestopt zijn naar mijn bestemming.

Vlotte afhandeling

Perfecte

Kon deze keer niet betalen met ING APP

Waarom kan vertrek niet in profiel staan om voorgesteld te worden Beter aanduiden dat je geen alternetieven wilt Betalen ging niet met ING APP en i.p.v. terug naar de betalingskeuze te gaan vliegt hij er volledig uit en moet alles opnieuw ingegeven worden, waardoor je de vlucht kunt verliezen

Zeer gebruiksvriendelijk!

De boeking verliep feilloos.

Nooit problemen.

Tijdens een honderdtal vluchten met TUI hebben wij nauwelijks problemen gehad. De laatste 3 jaar vliegen we via Oostende en dat is de moeite waard.

Slechte service bij porblemen

Heb wel meer dan 10 keer getracht een boeking te doen zowel via de app als via de pc en telkens bleef het programma hangen na de bevestiging van betaling via Itsme. Stuurde een berichtje naar jullie helpdesk maar kreeg geen reactie, belde dan maar en een vriendelijke dame zou het voor mij oplossen met als resultaat dat ik 40 € meer moest betalen gezien haar tussenkomst! Na 4 dagen dan toch een mailtje ontvangen en werd er toegegeven dat er een probleem was met de server. Als antwoord op volgende vraag had ik liever misschien aangegeven maar die optie bestaat niet!

Easy process

Overall, the website works fine, and the booking is straightforward. I only regret that the seat selection is not available at booking. I had some poor experiences because of that in the past.

Goed in het algemeen

Ik wist dat ik een discount kon krijgen maar ik vond het redelijk moeilijk te ontdekken waar het was en hoe ik kon daarop komen. Ik vind dat als je al ervan spreekt het moet wel toegankelijker zijn dan het was

TUI is the best

Altijd op tijd

Pas satisfait

Bonjour madame monsieur j'espère que vous allez bien ca fais un mois que j'essaye de acheter les billets j'arrive pas acause d un problème dans la page web le paiement ne passe pas acause d un problème technique au page TWY veuillez régler se problème svp. Merci

• Nous recommanderiez-vous? Non

Service efficace,et personnel aussi

Des h de vol respectable,sans perte pour le client,un suivi sans problème, j ai apprécié le vol en VIP

Facile

J’ai pu réserver pour mon épouse et moi un aller-retour et j’ai trouvé ça aisé. Le seul hic est qu’on aimerait savoir à l’avance l’emplacement de nos sièges pour ne pas avoir de « surprises « . Je sui un très grand fan de TUI, je ne voyage quasiment qu’avec cette compagnie vu le sérieux et les très bon service offert. Si on pouvait avoir le choix des sièges ( gratuitement, ce serait la cerise sur le gâteau. Merci à vous.

Voldoende tot goed!

Voldoende, maar te weinig mogelijkheden om na de boeking een stoel te boeken vooraan. Bij andere maatschappijen kan dit wel.

Vriendelijke mensen en topservice

Vriendelijke medewerkers,topservice en gemakkelijk om te boeken. Als ik dan toch 1 tip mag geven dan zou ik iets aan de catering doen want het eten is zelden lekker. Maar wij boeken enkel met TUI ♥️

vluchten makkelijk online te boeken

overzichtelijk en eenvoudig om vluchten te boeken

Gemakkelijk boeken

Zowel het boeken van vlucht, vervoer van en naar luchthaven op locatie als eventuele excursies zijn heel gemakkelijk om te boeken. Voor mijn recentste reis heb ik alleen mijn vlucht geboekt omdat ik geen vervoer nodig heb, misschien ga ik nog een excursie boeken maar dat is momenteel nog een optie.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende