boeking niet mogelijk

boeking met inbreng van cadeaubons gaat niet via online boeking! Wij waren verplicht om naar een kantoor te gaan en zijn daar zeer slecht en onprofessioneel ontvangen! Daarover een mail gestuurd naar Tui! Om dan nog niet te spreken van een boekingskost van 40€ die wij verplicht waren te betalen. (wat online zelf niet is)

Trop coûteux car les anglais paient

C’est scandaleux de payer un billet Bruxelles Tenerife 350 euros hors que les Anglais partent de LONDRES à TENERIFE pour 50 Euros pour la même date ( Belge = Pigeons )

Duidelijk en goede service

Ik ga reeds jaren met TUi fly op reis Steeds de beste service

Stoel reserveren

De site is niet echt gebruiksvriendelijk

Déçu par l’application

A ma première réservation par application tui j’ai été facturé mais pas de réservation ce qui m’a coûté un mois en attente entre le service commercial et financier pour être remboursé La deuxième réservation était par site web mais cette fois ci ça va Fixez l’application s’il vous plaît

Nog niet slecht daar gehad

Wijziging van mijn ticket

Heel slecht mijn ticket is gewijzigd van Rotterdam naar Eindhoven en de datum ook achteraf blijk nog een plek van Eindhoven op de datum die ik had maar ik moet erbij betalen om op mijn oude datum te boeken.

Vlot

Mijn boeking verloopt altijd vlot bij Tui, ik vind het alleen jammer dat ze geen frequent flyer card hebben.

ontgoocheld!

Ik had 2 DIREKTE VLUCHTEN geboekt naar Cran Canaria en vorige maand krijg ik een aanpassing van een ander vlucht waarbij we nu een tussenstop maken ik Tenerife! gevolg : wij kunnen niet meer genieten van ons eerste avondmaal in het hotel en dit dank zij Tui fly ! (komen 1u30 later toe)

geen aanleiding tot klachten

het is natuurlijk geen bijzondere opgave voor een vlucht te boeken.. Allesz liep eenvoudig goed.

Simpel en snel

En prenant mon ticket je n'ai jamais su encoder l'assurance annulation.

J'ai tout payé par carte bancaire et de retour d'Allemagne hier je me suis rendu au Bureau du SHOPPING WOLUWE St LAMBERT où la secrétaire a fait diligence, comprenant le problème, pour que je puisse, à près de 80 ans obtenir une assurance annulation pour le 2 FEVRIER 2024 jusqu'au 16. Demain je vais chercher les documents et payer. Mais je ne comprends pas où je fais une erreur dans le programme pour obtenir et payer l'assurance? A mon âge de toute façon je ne prendrai plus souvent l'avion. Merci TUI

Overzichtelijke site, eenvoudig in gebruik

Eenvoudig in gebruik en overzichtelijk. Vindt evenwel dat, wanneer men premium boekt, de zetelreservatie ook bij de boeking dient te worden aangeboden en men niet tot 1 maand voor vertrek hiervoor moet wachten. Bijboeken kg ruimbagage kan wel onmiddellijk dus zie het probleem niet.

Goed zoals gewend

Enige minpunt is dat je bericht krijgt dat je een stoel kunt reserveren, maar dat de side dit niet accepteert omdat de datum van vertrek pas later is, terwijl op de zelfde side de teller staat op nog 18 dagen, uiteindelijk is het wel gelukt

De boeking verliep zeer vlot

Geen probleem ondervonden bij het boeken van de vliegtuigtickets. Ook in het verleden nooit problemen gehad en tevreden over de service.

Réservation

Intuitive et rapide.

Correct en snel

Correct en snel

Het was eerst een beetje zoeken maar … uiteindelijk gelukt!

Ik ben niet zo’n computerdeskundige, dus online boeken schrikte me wel af. Toch wou ik het eens proberen en … zie de reis werd geboekt ☺️

les suppléments sièges ne sont pas clairs

Si on prend une double réservation avec sièges standards comment cela se fait il que l'on nous redemande de réservé des sièges après reservation.

Vlot

Jammer dat vluchten van en naar oostende beperkt zijn. Boeken ging vlot,maar we kregen achteraf heel wat bevestigingsmails.8

Prima website

Het zelf boeken van vluchten verloopt zeer soepel via de website, ook het bijboeken van een klein huisdier kan je direct uitvoeren. Goede ervaring.

service parfait

Facilité de réservation, beaucoup de choix de destination

Buiten het boeken via internet, ben ik tevreden

het is de derde maal dat ik zetels boek en de bagage in het ruim NIET heb kunnen boeken. Er scheelt wat aan jullie programma. Ik bel dan naar het vaste nummer om dit bij te boeken. Ik heb het nochtans gemeld de vorige tweemaal gemeld

Déçue

Les heures de vol changent trop souvent.

Réservation pas évidente

On a été étonnés de savoir qu'il faut payer pour réserver nos sièges. Du jamais-vu

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende