Déçue

Les heures de vol changent trop souvent.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Réservation pas évidente

On a été étonnés de savoir qu'il faut payer pour réserver nos sièges. Du jamais-vu

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ras

Rien à dire Super

vlot

via agentschap. steeds vriendelijk en correct

depuis plus de 10 ans que je pars en vacances voitures et hôtels

sur cette période il y a eu 2 petits couacs , une fois 3 changements d'horaire pour le même vol et la seconde fois retard de plus de 3 heures au départ de Malaga , nous n'avons reçu aucune explication , gros bémol

La réservation sur Tuifly est toujours excellente.

Cela fait une quinzaine d'année que l'on voyage avec Tuifly. Nous sommes très satisfaits de tout: prix, facilité de réservation, politique des bagages, simplification des formalités et surtout le check-in gratuit à l'aéroport, disponibilité et amabilité du personnel de cabine, ponctualité, ... Suggestion : une ristourne ou un tarif préférentiel pour les clients fidèles comme nous :-) Merci.

makkelijk te boeken

overzichtelijk. wel enkele keren terug naar start gegaan om te verbeteren of aan te passen

Normaal altijd tevreden

S’avonds online tickets geboekt en met kaart betaald, tijdens boeken had ik op het einde stappen terug gegaan en niet gezien als ik terugging naar betaling dat vertrek en aankomst veranderd was van Oostende naar Brussel ! De volgende morgen gebeld naar jullie om dit probleem te melden en te veranderen maar ik moest 100 eur administratie kosten betalen ! Ik vind dit heel veel geld en niet kunnen.(dat er een meerprijs was tussen Oostende en Brussel wist ik) Normaal als je iets besteld of zo is er toch altijd een bepaalde tijd om te veranderen of te annuleren. Groeten van een niet tevreden vaste klant. Reservatie : 100048870885

Snel en gemakkelijk

Gewoon alles invullen en t was in orde

Practisch.

Gemakkelijk en overzichtelijk.

Flying with tui is always a positive experience

We like to fly from Ostend to Murcia. Ostend can be reached by tram and bus and Corvera is close to where our son lives. they are both small airports with quick and friendly service

Stoel reserveren onmogelijk bij boeking

Om een of andere reden kan je stoel maar gereserveerd worden 30 dagen vóór het vertrek. Wat is dan het nut om reeds zeer vroeg een vliegreis te boeken ? De stress om een goede stoel te bekomen blijft bestaan.

Ruim een uur vertraging zonder communicatie !

Goede service aan boord, maar angstvallige stijging van de prijzen !!!!

Impeccable

Bien

Helaas zijn ze vaak moeilijk te bereiken als je iets wilt vragen

Het is lastig dat je pas 24 voordien kan inchecken maar ben dan niet altijd in buurt van pc of internet

duidelijk en snel

makkelijk boeken en opvolgen. Bij probleem even klantenservice gebeld en vriendelijke en accuraat geholpen.

Eerlijk : de vluchten en service zijn prima maar uw website is echt de slechtste van de klas.

Ik boek al jaren bij Tuifly, ik moet nog telkens alle persoonlijke info herhalen. Een boeking zoeken als je het boekingsnummer even niet bij de hand hebt, kan niet . Als je in ‚mijn tui‘ al je lopende boekingen wil ophalen moet je die zélf inbrengen in ‚„ mijn boeklngen“. Dat is nu echt ****** , toch ?…. Nogmaals : boeken lukt goed, vluchten en service zijn prima maar de website moet dringend aangepakt worden hoor. Groeten. Michel Landman Ps. Zelfs in DEZE enquête moet ik mijn gegevens weer invullen ! Maar u weet toch wie ik ben. Snap er niets van !

Je n'ai eu aucun problème pour réserver mon vol.

Nous avons mon mari et moi toujours été satisfaits du personnel. Jean

Très clair’ convivial j’aime+ c

Déjà réservé plusieurs fois malgré mon grande âge je m’y retrouve bien

Niet correct

Wij vliegen regelmatig naar ons verblijf in Spanje en dit al de 3 de keer dat onze terugvlucht van uur veranderd. Uiteraard iedere keer in de morgen ipv s'avonds. Wij gaan nog 1x bij jullie boeken en als het terug hetzelfde verhaal is dan zal het een andere vliegmaatschappij worden, keuze genoeg

Très bonne expérience

Très facile d'accès. Pas du tout compliqué

Tres contant

Super!!!!

Gemakkelijk

Ik heb zeker geen probleem met het boeken met mijn vlucht, je krijgt ook gemakkelijk de keuze van luchthaven vertrek en aankomst

service tres correcte

je fait régulièrement le vol Republique dominicaine Belgique le seul problème c'est la supression du depart arrivée de St Domingue je suis obligé de faire 450 km a.l.d. 150 aller comme au retour

top

binnen de verwachting