Het is eenvoudig om te boeken. Nu nog benieuwd hoe het verder loopt.

Bien

Bonne accueil à l aéroport, très bon vol. Dommage qu’il n y a plus de vol à Charleroi, nous sommes trop loin de Zaventem, pas le choix,nous avons un animal de compagnie . Les personnes prendront Rayanair en partant de Charleroi et je trouve ça dommage de donner l opportunité à cette compagnie de prendre le marché.

Wordt zeer goed opgevolgd en doorgestuurd

Het is niet de eerste keer dat ik met TUI vlieg . Altijd tevreden en zeker met vertrek uit Antwerpen is zalig. ER zijn andere vliegmaatschappijen die ik geschrapt heb en nooit meer zal benutten , maar daar valt TUI zeker niet onder !!

Top !

Boek al 25 jazr met Tui. Steeds in orde en niets op azn te metken. Doe zo voort ! Grtjes

Aangenaam

Boeken van de vlucht verliep zeer vlot, heel duidelijk.

Reeds zeer veel geboekt

Boeken was zeer eenvoudig maar ik ben zeer ontgoocheld over het feit dat de prijs met 10 euro was omhooggegaan tussen het begin van boeken en het moment dat ik moest betalen (minder dan 1 minuut). Dit is flagrant want ik ben een goede klant! Daarom 1 ster. Als dit nog 1 keer gebeurd heeft TUI bij mij gedaan! André Vanspeybrouck

MOINS cher que sur certains sites spécialisés

Rapide et efficace

Vlot en duidelijk

Alles verliep heel vlug en vlot. Ook eventuele bijkomende zaken werden duidelijk beschreven om al dan niet bij te voegen.

Niet oke

Jammer dat ik eerst meer heb moeten beyom via Antwerpen terug te komen,en dan mijn vlucht via Brussel te laten terug komen. Ok krijg wel de meerprijs niet terug betaald

problème chien

retour Alicante vers la Belgique la première fois l'avion qui doit me ramener na pas de soute pour les chiens alors que c'était prévus heureusement la copilote une Anglaise a permis que je monte dans l'avion avec mon chien je précise que c'est un bichon de 10 kg donc il doit aller en soute il n'y a eu aucun problème tout c'est bien passé la deuxième fois meme chose l'avion qui vient nous chercher na pas de soute pour le chien et la le pilote ne veut pas le chien dans l'avion heureusement qu'il y avais un autre vol qui pouvait nous prendre de justesse mais atterrir a Bruxelles au lieu de Charleroi arrivé a Bruxelles j'ai du attendre que TUI envois le message de ce qui c'est passé alors on ma donné un taxi pour me ramener chez moi encore une fois tous c'est bien passé mais j'ai toujours peur quant je part avec mon chien d'avoir la meme chose car quant c'est prévus ca ne doit pas changer la deuxième fois si il n'y avais pas d'avion je devait attendre a l'aéroport de Alicante jusque au lendemain imaginez vous ma femme moi et le chien ce n'est pas normal je part le 1juin pour alicante et je revient le 30 juin j'espère que tout se passeras bien

Vliegen altijd met tui

Vlucht uren

Spijtig dat TUI zich niet houd aan de vluchturen van bij de boeking Vb. Vlucht naar Dalaman was geprogrammeerd als direct en enkele weken later met een tussenstop en 1,5 hr later Boeking gaat probleemloos

Très pratique et rapide

Bonne expérience pour le moment

Supergemakkelijk

Gewoon gemakkelijk en snel!

Depuis des années nous choisissons Tui.

Aucune déception depuis plus de 30 années que nous choisissons Tui pour nos vols en avion, sauf si nous n'avons pas le choix vers des destinations très lointaines. Le service est parfait et de qualité irréprochable. Notre famille en est également très satisfaite. Nous recommandons tuifly à nos amis, même en upgrade car excellente option de choix. Au plaisir sur nos prochains vols déjà prévus et réservés.

Goed met uitz van eenzijdige vluchtwijzigingen

De eenzijdige aanpasslng van geboekte vluchten is een groot min punt. Als reiziger van en naar Oostende heb ik recent een slechte Tui ervaring gehad. Ik had voor 15/04 een rechtstreekse vlucht geboekt van Alicante naar Oostende. En plots wijzigt Tui die vlucht naar een vlucht met tussenlanding op Murcia. Hiervoor is vluchttijd met meer dan 1 uur verlengd. Begin augustus opnieuw van dat. Ik overweeg om via Brussel met een andere airline te vliegen als dit nog voor komt.

gemakkelijke site alles duidelijk

het is jammer dat ik op 10/4 voor 2 pers bij TUI vluchten boek en een week daarna een voorstel ontvang 10% korting indien ik een vlucht boek zéér jammer dat ik geen week heb gewacht.

Absoluut niet goed

Door een misvatting van mijnentwege met de 10% vroegboekkorting, heb ik ongelukkig mijn reservatie geannuleerd, heb de reservatie terug ingevoerd, zelfde weekend, maar blijkbaar ben ik de eerste betaling dus volledig kwijt, in een mail naar jullie voor een commerciële tussenkomst kreeg ik geen reactie, ik weet wel dat ik een fout heb begaan, maar dat mij dat 953 euro kost vind ik wel heel veel. Ik zou al heel tevreden zijn met een tegoed bon.

Zéér goed

Een dochter bezocht de site met vluchtaanbiedingen. Wij kozen data en vluchten van Oostende naar Murcia. De rest liep van een leien dakje. Als het mag/kan toch deze bemerking die los staat van de boeking. « Ik vind het niet kunnen dat er tijdens de fouillering waardevolle voorwerpen op de loopband moeten gelegd worden. Één afleidingsmanoeuvre door iemand met slechte bedoelingen kan volstaan. Ook een onoplettendheid van X kan problemen opleveren want de één zegt dit de andere dat (schoenen uit, broekriem uit enz…) en oei waar is mijn smartphone of tablet of horloge « .

App très complète

Difficile de réinitialiser le mot de passe pour l’app mais ok avec le numéro de réservation

Slecht.

Een vlucht boeken heen Oostende en terug op Brussel. 6 u nadien mail ontvangen dat je ons doodleuk zelf doet terugkeren op Oostende via murcia. Net daarom boekten wij Brussel om geen tussenstop te hebben. Sedert wanneer wijzigen jullie nu ook al zelf bestemmingen ?

Tout s est bien déroulé.

Réservation billet par internet,très facile. Pour les sièges de l aller j ai fais appel au call centre et la dame a réservé pour moi tout en m expliquant et j ai fais le retour seul (car bien expliqué). Pour le moment rien a redire.

Gemakkelijk en overzichtelijk

Eenvoudig in gebruik , nooit problemen

Geweldig vriendelijk personeel

Accueil chaleureux.

Je suis pour l'instant un client chez vous. J'ai pas de problème.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende