RAS

Pour le moment, tout se passe bien : réservation et choix des sièges.

heb mijn vlucht via het reisbureau in Diest geboekt

heb mijn vlucht via het reisbureau in Diest geboekt

gewoonweg goed verlopen

was vlug en goed verlopen

Gebruiksvriendelijk en duidelijk

In rechte lijn naar het doel

Snel, gebruiksvriendelijk en duidelijk, meer moet je van software niet verwachten.

Très pratique

Petite suggestion : faciliter l'accès aux informations sur les règles pour les bagages

Vlot en duidelijk

Vlotte boeking kunnen doen voor mijn 92 jarige moeder en ook direct duidelijk voor assistentie op de luchthaven

Ok

Ok

Makkelijk en accuraat

Site klantvriendelijk. Kleine verandering in naam was per telefoon meteen gefixt en bevestigd.

gemakkelijk en vlot

1 minpuntje is het feit dat ik nergens mijn glutonintolerantie kan ingeven wat voor mij belangrijk is daar ik steeds een fly deluxe boek.

Tout impeccable...

La réservation c'est passée sans problème.

de klant is geen koning bij Tui

Ik heb een boeking gedaan van vliegtickets. Had te laat ontdekt dat ik de kortingscode niet had aangeklikt. Reeds meerdere keren voor gebeld en contact gezocht via messenger. Tui kan/wil de korting niet meer ingeven in ons dossier? Volgens ons kan dit toch simpel opgelost worden.

Super duidelijke website

Het boeken van mijn vlucht ging zeer vlot

C'est toujours un plaisir de voler avec TUI

Je vais 4 fois par an à Tenerife et j'utilise à chaque fois TUI qui est, à mes yeux, le meilleur rapport qualité/prix

Petit bémol

Suivi efficace de votre part, cependant, après avoir téléchargé votre application, en consultant la partie "documents" je découvre 4 lignes de documents qu'il m'est impossible de télécharger. De plus, vous mentionnez dans un de vos mails la possibilité de télécharger mes E-tickets ? De quoi s'agit-il, je n'ai découvert cette possibilité ni sur le site ni dans votre application...peut-être s'agit-il de la carte d'embarquement ?

Zeer goed !

Steeds correcte afhandelen boekingen!

Vlotte website

Ik vond gemakkelijk de linken om een vlucht te bieken

Bonne application mais incomplète

L’application fonctionne assez bien mais pourquoi envoyer plusieurs mails à la personne qui a effectué sa réservation via l’app pour lui dire d’utiliser l’app’??? Pourquoi lorsqu’on utilise l’app qui indique bien les dates des prochains voyages, faut-il systématiquement remplir manuellement toutes les donnes de réservation ? C’est absurde, non? Il est très dommage de ne pas retrouver toutes les informations (complètes) sur le site ou via l’app. Pourquoi ne peut-on pas réserver son siège à la réservation si on a choisi l’option Fly Delux? A part ces petites remarques l’app fonctionne assez bien et je l’utilise régulièrement. Merci

Zoals we gewoon zijn ... goed !

Eigenlijk verloopt alles vlot zoals gewoonlijk. Zouden trouwens geen andere vluchtig willen ! Een bemerking ... bij 't reserveren van een stoel ( 30 d > ... ) wordt vermeld dat men bij 't vertrek de Belgische tijd moet nemen. Ditmaal klopte dit niet. Had me aangelegd uit nieuwsgierigheid en diende vast te stellen dat men voor mijn vertrek uit Gran Canaria ( 08-11 - 18u45 ) het keuzemenu toch beschikbaar had gesteld op Spaanse tijd. Was dan wel te laat om mijn eerste keuze vast te leggen, wat toch wat spijtig was.

Heel moeilijke inschrijving voor de gekozen vlucht

We hebben ettelijke keren moeten herbeginnen om de vlucht te boeken ! Niks lukte ! Ook de betaling liep fout ! En tot overmaat van ramp willen we onze Seats boeken ( 22€ per persoon extra ) de betaling ging weeral niet , en krijgen we de mededeling dat we nu 2 ruimbagages Ipv 1 hebben met een openstaande kost van iets in de 50€ ! Gevolg : we zijn nu verplicht om naar het reisbureau te gaan om alles te controleren !

Goed maar .....

De boekingsprocedure verliep vlot en duidelijk maar de beloofde kortingscode voor 10% werd niet aanvaard tijdens de boeking. Omdat ik écht de vluchten voor die specifieke data en aan die prijs wilde vastleggen heb ik niet gewacht om te kijken of de kortingscode een dag later wél aanvaard werd en heb ik ook geen contact opgenomen met TUIfly. Resultaat is wel dat ik de beloofde 10% korting op 2 dossiers niet gekregen heb. Spijtig.

Tui fly Oostende is onze favorit , enkel blijft het nog steeds een groot probleem , om tel contact op te nemen met tui fly , gemakkelijk 25 min wachten , dan later nog eens 25 min op de wacht , waarom geen systeem inbouwen , dat je de mogelijk hebt , om tui dan zelf te laten opbellen , ook vluchten veranderen , met plots een tussenstop , moeten wij niet van hebben !

Gemakkelijk

Boeken van onze vlucht ging heel vlot en de app is ook zeer gemakkelijk te gebruiken

alles O.k.

Ik heb mijn reservatie gedaan via de telefoon daar mijn hond (cocker spaniel) meegaat.De reservatie is vlot verlopen en de receptionist was vriendelijk,spijtig dat ik geen vermindering krijg,het is een vlucht van december en reeds betaald dit vind ik spijtig daar ik mijn geld reeds kwijt ben daar ik reeds moest betalen voor de boeking.

Excellente

Excellente