Excellente

Excellente

Good

The flight is good, the staff is friendly

Doordat er directe vlucht naar Teouan gaat is het fijn om met Tui te vliegen Top!!

Correct

Deze keer slecht

Op 24 februari bestemming deurne alicante en terug alicante deurne op 8 maart wijziging door jullie deurne alicante terug alicante Brussel Ik boek speciaal voor mijn gemak deurne Is kort bij mij thuis Vanuit deurne is ook duurder dat is met de voeten spelen van de klanten Telefonisch contact gehad kunnen daar niets aan doen Das is pas een gemakkelijk antwoord Ik kan een klacht indienen na mijn vakantie Ik ga die zeker doen

Makkelijk en snel

Het zeer makkelijk om een ticket te boeken.

Een site die vol met fouten zit, je van links naar rechts stuurt, inconsistente manieren van werken

Zeer slechte site die blijkbaar gemaakt is door mensen die hun vak nog (moeten) leren). En als je zelf de fouten nu nog niet ziet na al die jaren dat de booking site bestaat dan is het nog erger dan ik dacht.

Gemakkelijk om te boeken

Reis bijna altijd met tui maar de vluchten zijn wel duur geworden. Geen koopjes meer te doen, dat wel jammer is. Maar de site is wel gebruiksvriendelijk

Bonne expérience

Bon service

onduidelijke communicatie en vertrekuur verandert bijna 10u

We gaan een weekend weg, dan boek je speciaal je vertrek s'morgens en je terugkomst s'avonds. De terugvlucht veranderde van aankomstplaats + van uur 9u s'morgens ipv 19u s'avonds. Heel onduidelijke communicatie ook. Vlucht uiteindelijk kunnen annuleren en ticket geboekt bij een andere luchtvaartmaatschappij. Ook bijna 1 maand moeten wachten op terugbetaling.

ronduit ontgoochelend

Ik vlieg al 10 j trouw met TUI (minstens 8 c heen en weer Alicante). Nu kreeg ik kortingcode en ik probeerde 4x die in te vullen en werd steeds geweigerd, hoewel er nog 2 d liepen van de actie. Uit pure frustratie een (zelfs goedkopere) vlucht geboekt bij Transavia. Hopelijk doen jullei er iets mee! Georges Anthoon

Mooie en correcte ervaring aan concurrentiele prijzen.

Fly Deluxe is voor ons een aangenaam surplus. Zeer vriendelijk onthaal aan boord en priority boarding is top.

Je n’arrive pas à l’avoir en français

Dommage que le site est en néerlandais difficile de rester sur le français

un site simple pour une réservation raisonnable.

J'ai réservé via mon pc, tout s'est déroulé parfaitement et le prix est plus que correct! J'avais des craintes car je n'ai pas d'imprimante, j'ai donc téléphoné à tui fly qui m'a rassurée en me disant que seule ma carte d'identité était nécessaire. Je recommande vivement TUI fly, c'est très facile et le site est très compréhensible. Encore merci pour tout.

Destination facile en partant de Liège

C'est vraiment très chouette de partir de Liège vers Tenerife. Aéroport facile . Embarquement rapide. Personnels souriants et sympathiques.

Manque de services a bord pour un Fly Deluxe

Lorsque l’on choisi le supplément « Fly Deluxe » on s’attend à beaucoup plus d’attention de la part du personnelle de bord. On devait demander à boire, car pas de passage de leur part. Lors de l’escale à Lanzarote, quel bazar, …il manquait une personne et le comptage c’est fait de nombreuses fois, pourquoi ne pas demander la carte d’embarquement lors de la sortie de l’avion lorsqu’il y a une escale. Il est vrai que le ticket d’avion était moins cher Bruxelles - Ténérife que Bruxelles - Lanzarote …un peu de contrôle pour le confort de tous et aussi un gain de temps. Pourquoi lorsque l’on mets une étiquette « Fly deluxe » les bagages arrivent-ils en dernier…aussi bien au vol aller qu’au vol retour …..pour les articles à acheter il serait bien d’en prévoir un peu plus, je n’ai pas su acheter certains produits ni à aller, ni au retour …quel dommage , bref il y a pas mal de choses à améliorer, mais tenez-vous compte des remarques ????? Nous sommes clients très régulier et ne voyons jamais d’amélioration, par contre le coût des voyages augmentent régulièrement.

Fly Deluxe

Fly deluxe geboekt maar onze bagage had zeker geen prioriteit

Goede service, maar een beetje ambtelijk

Het boeken is goed te doen, hoewel het bancaire gedeelte te tijdrovend is.

Vlot

Is gemakkelijk en gaat vlot!

Simplicité d'acces et de consultations

Après plusieurs réservations. Je trouve rapidement ce que je désire. Facilité de navigation.

Je ne sais en dire que du bien, selon mes nombreuses expériences avec TUI. D

Voir ci-dessus

Altijd zeer goed behandeld

Doet wat moet

Zeer vriendelijk onthaal. Snelle reactie op elke vraag. Prima dienstverlening van de kantoormedewerkers.

Vliegtickets boeken oké maar huurauto lukt niet

Vliegtuigrickets naar Malaga boeken lukte zonder problemen. Ik wou ook een huurwagen boeken via de TUI app, maar het programma liep verschillende keren vast. Ik probeer volgende week nog eens en anders huur ik een wagen buiten TUI om.

Facile, pratique, claire et efficace

Bonne expérience du site. Facile de trouver les informations. Clairement expliqué. La manière dont s'est présenté est efficace et on trouve les informations rapidement. Intuitif pour l'utilisateur. Rien à redire

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende