Application difficile à utiliser

Un exemple..il faut à chaque fois réintroduire le numéro de réservation qui est long !

Simple, rapide et sans problème

J'utilise votre système réservation depuis plusieurs mois et cela ne me pose aucun problème.

TUI trekt gezinnen uit elkaar in het vliegtuig

Tui is een misselijkmakend vliegtuigmaatschappij. Ondanks dat ik meerdere tickets in 1 keer heb gekocht hebben ze mijn familie uit elkaar getrokken in het vliegtuig. Iedereen moest random apart ergens in het vliegtuig gaan zitten. Ik heb met tientallen diverse budget vliegtuigmaatschappijen gevlogen en dit heb ik alleen bij Tui meegemaakt. Ze zijn alleen uit op je geld. Dit doen ze met opzet zodat je een hele dure stoel koopt.

Letsel schade opgelopen

Ik heb letsel schade (pschysich klachten) opgelopen doordat op vlucht OR3185 op 15 juni 2022 een bagageauto tegen tui vliegtuig kwam. Tui geeft geen gehoor aan mij schade.

Reeds tweede onacceptabele ervaring met TUI Fly

Eerst opzoeking van mogelijke vlucht, datum en prijs. Na enkele uren gereserveerd aan inmiddels duurdere prijs. De dag nadien kregen wij nog een mail om ons aan te zetten te boeken aan de lagere prijs van onze opzoeking....

Waardeloos

Curacao 19/ 29 december 2022. Wat een ellende om met Tui op vakantie te gaan. Die app, die doet het niet en als men zegt je op de hoogte te houden dan doen ze dit niet, liegen kunnen ze trouwens wel goed bij TUI. Ons vliegtuig vertrok niet vanwege een zieke piloot, kan gebeuren. Schreeuwende stewardessen die je een plaats weigeren waar je extra voor betaald hebt (sowieso zijn hun stewardessen onbeschoft). Nu komt het mooiste, TUI vindt dat de verplichte vergoeding van de EU niet hoeven te betalen (600 Euro p.p.). Trap daar niet in, een zieke piloot valt gewoon onder de annuleringsvergoeding en iedereen van die vlucht heeft daar dus recht op. https://www.recht.nl/rechtspraak/uitspraak/?ecli=ECLI:NL:RBNHO:2019:9853. Een rechter heeft hier al uitspraak over gedaan en ziekte valt gewoon onder bedrijfsrisico. TUI vindt het ook heel normaal om je voor die dag te dumpen in een vreselijk aftands Kinderpretpark want je eigen accomodatie is te duur, ook als er plek is. Nooit maar dan ook nooit meer TUI.

Niet goed

Jullie web-site is slecht !! Reserveringen die niet terug te vinden zijn, een bericht dat er een boeking is geannuleerd ( waardoor ik vlug een nieuwe vlucht heb geboekt en zo een dubbele boeking heb !!! ) account problemen, frustrerend. Ik heb Tui altijd gepromoot maar … Guido Beckers 0475622886

Satisfait

Je voudrais modifier mon vol changer la dates de départ et retour pour le mois de mars et retour pour le mois de d avril 2022 Le 26 /03/2022 retour pour le mois d avril Le 9/04/2022.merci de votre compréhension Mr Dahou

ik kan vooraf geen ruimbagage boeken, omdat nieuwe systeem niet werkt.

Ik kan vooraf geen ruimbagage meer boeken, omdat er een nieuw systeem is! Op de website staat dat ik vooraf in MijnTUI bagage kan boeken (hoeft niet bij reservering zelf). Maar nee, dit kan niet!!!!!!!! Nu moet ik op het vliegveld de bagage boeken (is 10 pp per enkele reis duurder)!!!!! Waarom een nieuwe website in de lucht, als deze nog niet optimaal is? Nu ben ik de dupe hiervan.

Verwarrende boeking site

Ik begrijp niet waarom je niet ineens, zoals vroeger, je retour vlucht kan boeken?

We waren in paniek!

We kregen een mail binnen dat onze reservering geannuleerd was, omdat de betaling niet tijdig was terwijl ik het betaald had via de Bancontact app had gedaan. We hebben proberen bellen, maar geraakten niet binnen.

Nooit meer

Slechte late communicatie Zeer onpersoonlijk geen mogelijkheid tot reply per mail Contactcentrum hopeloos lang wachten telkens 1 uur om dan iemand aan de lijn te krijgen die zelfs haar bestemmingen niet kent Met overschakeling van boekingssysteem extra lange wachttijden met extra doorschakeling Weinig aanbod natuurlijk bij annulatie 2 weken voor afreis zit ik nu met veel te dure tickets Echt ***service sorry maar voor mij nooit meer

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Schandalig hoe de prijzen systematisch de hoogte gaan tijdens de vakantie

Vindt het erg , zijn een gezin met 6 die er enkele dagen van tussen willen tijdens de herfstvakantie, jullie trekken de prijzen zo erg op tijdens de vakantie dat het schandalig duur wordt voor ons als groot gezin

Rare nieuwe website

Ik moet altijd 2x aanloggen, daar er een nieuwe Tui website is. Ik heb de oude app deleted, maar nieuwe komt niet altijd te voorschijn, ergens een probleem met links of zoiets..

tevreden

Wij zijn heel tevreden.

Simple et efficace

Aucun soucis et très facile !

Wachten, wachten, wachten…,,,,.,,

Telkens doorverbonden en dan weer opnieuw wachten! Duur voor een wijziging : zondag 45 min, Maandag 1u 45 min!!!!! Dus samen 2,30u!!

Fantastische vliegtuigmaatschappij

Altijd zeer tevreden geweest va tui fly.

Simpel en duidelijk

Al een paar keer gebruik gemaakt van deze maatschappij Nog nooit klachten gehad Website is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken Account is ook overzichtelijk en handig Voor mij 5*

Nogal lastig reserveren

Meestal uitstekend, maar kan ook zeer slecht zijn. Met een account, die alles automatisch ingevuld wordt bij een reservering, zou dat veel eenvoudiger zijn voor mensen die regelmatig vliegen.

Tuifly c'est la meilleure

Qualité de service excellente

Dans l’ensemble bien mais difficultés pour le paiement

Très bien sauf pour le paiement .

Dramatisch slechte klantenservice

Als je eenmaal geboekt hebt, is er geen weg meer terug. Ik wilde een kleine wijziging doorgeven in mijn naam, maar dit kan alleen telefonisch. Paar keer geprobeerd iemand te spreken te krijgen, stond gerust 50 minuten in de wacht per keer. Later werd mijn vlucht geannuleerd wegens een vulkaanuitbarsting. Ook daarover kon ik met mijn vragen alleen telefonisch terecht met de eerder genoemde wachttijden. Ik snap dat tuifly een lowbudget vliegtuigmaatschappij is, maar zorg op zijn minst voor betere bereikbaarheid van de klantenservice. Bij Transavia kun je tenminste nog via whatsapp antwoord krijgen is mijn ervaring. Kortom, dit bedrijf zou ik zoveel mogelijk vermijden.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende