Voldoende

Mis persoonlijk contact. Weet niet hoe ik assistentie ( beperkte mobiliteit) aan mijn boeking kon toevoegen. Telefonisch contact is een misère .

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Ik heb wel wat moeilijkheden gehad bij het boeken.meerdere keren een webpagina crash

Heel tevreden

frustrerend

Alles verliep vlot tot we aan de betaling kwamen... Jullie gaven 10% korting op boekingen tot 27.09. De 10% ging er effectief af met de code maar toen we doorklikten naar betaling was de korting plots verdwenen. Na paar keer proberen hebben we toen naar jullie gebeld. Respect voor de dame die ons te woord stond. Die deed gedurende 1u en 10minuten wat in haar mogelijkheid lag om voor ons de boeking te doen, maar die stuitte op hetzelfde probleem... We hebben uiteindelijk de boeking gedaan zonder de korting, de dame beloofde ons dat er nog een rechtzetting van bij jullie zal komen....

Super vlotte boeking

Altijd tevreden geweest buiten de corona. Het was voor jullie niet gemakkelijk dat versta ik maar nooit antwoord gekregen op mijn klacht. Uit frustratie toch 1x elders geboekt.

Vlekkenloos afgehandeld

• Zou u ons aanbevelen? Yes

voorlopig is dit in orde

mag de handbagage mee in het vliegtuig bij vertrek te Oostende en omgekeerd van Alicante graag zou ik een voorstel krijgen om met 9 mensen naar Alicante te gaan van 11 november tot 13 of 14 november 2021

Duidelijk

Maar de 10% korting lukte me niet

• Zou u ons aanbevelen? Yes

moest toch een paar keer uitkijken waar nog iets aangevuld moest worden

Misschien een aanduiding waar of verder onderaan nog iets moet ingevuld worden?

goed en betrouwbaar

alles verloopt vlot, jammer dat tijdens mijn boeking de prijs steeg,

Goede prijs -kwaliteit

Onvindbaar boekingsnummer

Boeking verloopt vlot maar als je later je gegevens wil opvragen heb je een boekingsnummer nodig. Ik heb alle communicatie doorgenomen en vindt steeds enkel een reservatienummer van 9 cijfers 028351387 wat onbruikbaar is. Verschrikkelijk ergerlijk!

excellente expérience

Votre site est clair et agréable, ce qui facilite la réservation. Vos offres sont larges et abordables.

Wel ok en spijtig dat de kortingscode niet onmiddell ijk van mijn totaal bedrag is gegaan.

Is gelukkig nadien in orde gebracht en zal achteraf op mijn rekening gestort worden.

Alles zonder problemen

Altijd een goede service

SUPER TOOL

Maar moet toch ook even meegeven dat ik op t zelfde moment één geannuleerd boeking ontving dus er is wel iets fout gelopen. Misschien even nakijken aub ?

• Zou u ons aanbevelen? Yes

TUI fly meilleure compagnie !

Plusieurs fois avec vous ; Cap vert ou République Dominicaine et toujours satisfait ! peut être un peu de mélancolie que Puerto Plata ne sois plus desservie !

facile et aisé

premiere fois et pas la derniere merci

Zoals altijd vlekkeloos verlopen.

Très accessible et comprhensible

Facile d’accès, étapes très simples

Moeilijke boeking en nadien een hectische telefoonervaring

Na een boekingsproces doorlopen te hebben, geprobeerd om mijn stoelen te kiezen. Was onmogelijk, het systeem blokkeerde meermaals. De morgen nadien 4 mails om te melden dat mijn boeking geannuleerd werd omdat de betaling niet gelukt was. Via de app bleek ik dan toch nog een boeking te hebben die mijn heenvlucht vermelde als terugvlucht. Ook nu weer geprobeerd om stoelen te reserveren. Weer niet gelukt, systeem bleef meermaals hangen. Proberen bellen, lukte niet omdat het te druk was, lijn werd onderbroken. Proberen te mailen, lukte niet, mail adres tijdelijk afgesloten. Opnieuw proberen bellen, en na vele keuze menu's te hebben doorlopen en te worden doorverbonden (begrijp niet het nut van keuzemenu's als je nadien toch weer doorverbonden wordt) eindelijk iemand aan de lijn, die mij bevestigde dat ik wel degelijk een boeking had, en dat het stoel reserveringssysteem niet operationeel was. Als je dan toch alles digitaal wil afhandelen, neem dan tenminste het initiatief om een boodschap te versturen als het stoel reserveringssysteem niet werkt, als iemand probeert te boeken. Kortom een ervaring om niet meer mee te maken.

Onbereikbaar

Beste, Ik probeer al een week contact op te nemen met jullie klantendienst. De lijnen zijn doorgaans overbelast, eender op welk moment van de dag. De wachttijden zouden meer dan 30 min. duren maar die blijken dan veel langer te duren. 1 x kreeg ik na lange tijd een medewerker aan de lijn en toen werd de verbinding plots verbroken. Ik zou een zetelkeuze willen doen maar raak niet ingelogd. Via Messenger kreeg ik een medewerker te pakken maar na heel wat moeite van haar kant bleek dat zij ook niet kon inloggen. Ik zou alsnog graag geholpen worden. Mijn reservatienummer is 028462166. Mvg, Nicole

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Dit kee niet zo denderend t.o.v. voor corona

Regelmatig uitvallen van het scherm (vb.bij de bagage boeking) en dan terug vallen op het zelfde scherm (4x) zodat ik wel +/- een uurtje zoet was voor mijn boeking gedaan was.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Correct . Alleen hoe kan ik mij verzekeren van de priority line. Ik wil daarvoor bijbetalen indien nodig maar daar is geen rubriek voor. Vriendelijke groeten

Service client injoignable!

Votre adresse mail [email protected] est inactive et il y a plus de 30 minutes d attente au téléphone. Au 21 ième siècle, ne pas disposer d une adresse mail service client est comme qui dirait as been. N hésitez pas à m appeler afin de solutionner mon problème. Merci Jérôme Gillain 0493/25.62.10

• Nous recommanderiez-vous? Non

Prima site

Reservering ging gemakkelijk. Alleen irritant, dat je niet meteen stoelen kunt boeken. Ook is het niet duidelijk wanneer de tickets komen???

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende