zeer vlot

xxxxx

• Zou u ons aanbevelen? Yes

heel goeie ervaring, gemakkelijk alzo te boeken

heb reeds meer dan 30 jaar ervaring sinds mijn eerste boeking, het is en blijft voor mij de maatschappij die mij de meeste voldoening schenkt en geschonken heeft. proficiat.

Tout est simplement parfait

Tout c’est bien passé pour ma reservation

Bien

Prix raisonnable

Overzichtelijk en efficient

De brede waaier aan vluchten wordt zeer gewaardeerd. Ook de flexibiliteit wat betreft bagage.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prijs 40 eur hoger dan vermeld op internet !

Heb ervoor gebeld naar Tui maar betaald is betaald zei ze. We zijn trouwe klant en vinden het oneerlijk dat de prijsberekening niet overeenstemt met de vermelde prijs op internet !

Facile à utiliser

Facile à utiliser, petit bémol, on a un prix et 5 min plus tard cela augmente sans raison, je l’ai eu à plusieurs reprises et souvent j’ai envie d’aller voir ailleurs parce que c’est énervant. Sinon tout est ok. Aussi un reproche sur le prix élevé pour choisir un siège, 20€ est excessif pour moi, surtout si on est 3 personnes.

Magnifique

Très bonne expérience avec vous

Geen enkele mogelijkheid tot contact

Ik boekte de laatste 2 maanden al meer dan 30 vluchten bij jullie. We hebben vennootschappen in België en Spanje en vliegen praktisch wekelijks op en af, alsook vaak met ons personeel. Nu maakte ik vorige woensdag een boeking voor mijn echtgenoot en na een verwarrende mail dat mijn boeking was geannuleerd, een tweede, met een dubbele boeking en betaling als gevolg. Die verwarrende mails kreeg ik al vaker. Maar nu krijg ik noch telefonisch, noch per mail een antwoord hoe ik die dubbele betaling kan terug krijgen. Gisteren ging ik 55 minuten aan een wachtmelodie om dan te moeten horen, ik doe alleen vliegvakanties, je zal het nummer nog eens moeten bellen. De mail verstuurde ik al 4 keer. Gaan antwoord… is dit dan wat jullie bij jullie klanten willen ? Ik dacht het niet. Misschien nu toch eens een reactie?

Très facile

Pour voyager dans les pays méditerranée tuifly est la meilleure

site très facile

réservations et explications sans problème

Zeer eerlijk service

Gemakkelijk boeking

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Lukt niet om in te checken!!!!!!!

Ook telefonisch helaas niemand te bereiken!

zeer vlot

Als u nu ook nog mijn vouchers zou terug betalen zou het fantastisch zijn . Dit duurt veel te lang en dit is niet echt klantvriendelijk .

Tui fly is de max.

Tui fly is leuk om met te vliegen: correct, proper, vriendelijk personeel.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer vlotte en makkelijke boeking via de TUI site

Zeer gebruiksvriendelijke site, vlotte en makkelijke boeking met een duidelijk overzicht !

uitstekend

spotless

Waardeloos

Vandaag ruim 1 uur aan de telefoon in de wacht gezeten om een wijziging aan te brengen. Website check in onbereikbaar, website loopt vast maar hierdoor kan ik mijn stoelen niet reserveren. Zelf fout gemaakt bij mijn naam , moet dit veranderen alleen via contactcenter kan dit, maar die zijn al sinds vrijdag onbereikbaar . Of verbinding wordt verbroken of laten je in de wacht staan voor 1 uur àan 0,30 ct per minuut. Schandalig Nooit eerder meegemaakt bij tuifly.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Heel vlotte online reservatie !

Duidelijke & overzichtelijke informatie - aantrekkelijk gepresenteerd !

Vlotte boeking

• Zou u ons aanbevelen? Yes

2x2 bagage van 20kg betaald...?

vlotjes geregeld

De volgorde van acties zijn prima op deze website en daardoor verliep de boeking ook vlot. Alleen de enorme keuzes voor bagage, verzekeringen e.d. zijn misschien wel nodig, maar lastig als je alleen maar een "kale" vlucht wil boeken.

Zorgeloos boeken!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vreemd dat elk land zijn eigen beleid heeft

Een voucher van tui Duitsland kan je niet inleveren bij tui België. Om hierachter te komen moet je ruim een uur bellen en wordt je 3x doorgestuurd. Vreemd dat het niet 1 bedrijf is.

Mal expliqué

Je ne prendrai plus jamais de réservation chez vous : vous n'indiquez pas clairement lorsqu'il y a une escale et nous nous sommes fait piéger avec en plus un enfant en bas âge...ça va être très compliqué pour nous et nous sommes déjà très déçus

• Nous recommanderiez-vous? Non

Gistelsesteenweg 1