Er is duidelijk iets mis met de app en de site

Voor de rest altijd tevreden

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede service, klantvriendelijk. Je weet wat te verwachten, houdt rekening met je wensen.

Vlot en duidelijk

Gemakkelijke online boeking. Duidelijke prijzen en voorwaarden

Vlotte boeking

Vlotte boeking. Mooi overzicht van de datums met de prijzen en bestemmingen Weet wel niet zo goed wat met de COVID. Wat we al moeten bij ons hebben van bewijs van vaccinatie …

• Zou u ons aanbevelen? Yes

alles is heel vlot verlopen

Alles is vlot en correct verlopen. direct een melding meet reserveringsnummer enz... een aanrader om te gebruiken...

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Boeking verliep zeer vlot en snel.....

• Zou u ons aanbevelen? Yes

ik vlieg het liefst vanaf oostende dus is het normaal dat ik met tui meereis altijd al tevreden geweest

• Zou u ons aanbevelen? Yes

We moeten geduld hebben aan de téléphone

Ik heb in total 3 keer meer dan 30 minutes moeten wachten aan de telefoon om iemand te hebben mijn telefoon is zonder draad en hij was niet meer opgelaad . Ik heb een deel van mijn voucher gebruikt om te boeken en nu wacht Ik om een nieuwe want heb niet alles gebruikt

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Réservation facile si ce n’est le paiement

Plusieurs réservations ont étés annulées pour faute de paiement. Visiblement l’opération prenait beaucoup de temps. Deux réservations ont été validées. La troisième réservation indique que le paiement est réussi mais aucun retour de mail. Je suis donc obligée d’attendre le prélèvement ou non sur mon compte bancaire. Si le prélèvement n’avait pas lieu, je devrais de nouveau faire une réservation au risque de ne pas trouver de billet. Le site WEB ne peut-il me renseigner avant ??

De boeking ging heel vlot en alles is heel duidelijk

Ben heeltevreden over de werking en service van tui belgium

Très bons Services et informations

Très bons services et informations et choix de bagage par passager

vlot en duidelijk

Boeken met Tuifly gaat altijd vlot, de website is heel duidelijk. Geen addertjes onder het gras, prijs/kwaliteit is prima

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Misschien iets duurder maar duidelijk en gebruiksvriendelijk

Steeds in orde!

Heel vlot

Trekt op niks

Had een te goed Bon van rond de 750 euro kan nergens inbrengen naar agentschap geweest komen ook ni warcda voor iets mocht gebruiken voir alles van tui maar blijkbaar niet ik hoop mijn geld zeer snel terug te krijgen want ben zeker ni te vreden

• Zou u ons aanbevelen? Nee

kan momenteel beter overstap van site niet goed getest

nog steeds goed maarde overgang van de oude naar nieuwe site had veeeeeeeel beter kunnen gepland en getest worden door u IT mensen veel te veel dingen die ontbreken om bij te boekn zoals het meenemen van een fiets .... kon ik nu nog niet bijboeken in de terugvlucht

Configurable

Wat ik zoekt,jullie heben dat Dank jullie. Mvg Mustafa Sahin

Parcours du combattant

Personne peut sympathique et pas au courant de la procédure pour changer mon vol heureusement un collègue plus souriant a pris le relais.. Au final tout se termine bien

Zeer goede ervaring

Prima geregeld alleen was de prijs ineens veranderd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Facile, et clair et rapide, merci

Bonjour, ça c'est très bien passé et très facile, et je vous remercie beaucoup

correct en duidelijk

heel betrouwbaar op alle gebied en wij hadden voor de 11° keer een vlucht naar onze zoon op Tenerife geboekt, die daar woont met zijn gezin, toen de lockdown begon, wij hebben zonder complicaties of moeilijkheden het ganse bedrag van onze boeking teruggekregen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

waarom de stoelreservering niet ineens tijdens boeken

ben tevreden over de ganse lijn stoelreservering ineens bij boeken vlucht waarom kan ik geen exit seats boeken is vandaag 11/o9 //is 14 dagen voor vertrek????

Zeker in orde

Steeds ok en goede info .. alleen kan nu geen stoel vastleggen ... blijkbaar krijg ik de link niet open Mvg Patrick ,T

Eenvoudig genoeg.

Wij zijn al vele jaren tevreden over TUI voor onze verplaatsingen van en naar Tenerife. Vooral de formule "Fly de luxe" is gemakkelijk en, voor wie van reiscomfort houdt, niet zo veel duurder.

Eenvoudig genoeg.

Gistelsesteenweg 1