Réservation très facile

La personne qui s’est occupée de ma réservation était très claire et précise dans ses explications, il n’y a aucun risque de se tromper dans la réservation. De plus cette personne ( un homme) était très agréable. Bravo pour son professionnalisme.

Site bien sécurisé facile d'accès pour réserver sans aucun soucis

Bonne expérience facile à réserver un vol sans aucune problème.

Top zoals altijd.

Goede service.... Altijd op tijd... Vriendelijk personeel... Goede prijzen.

Geweldig goed georganiseerd

We zijn met tuifly naar SANTIAGO gevlogen transfer alles perfect geregeld. Vliegtuig ook top .geweldige vakantie gehad.

Als 77plusser heb je een kleinkind nodig om te boeken ....spijtig !

Zeer tevreden wanneer een kleinkind in de buurt is om ons te helpen. Wij zijn 77 en 75 en spelen niet meer met computer of andere eisen of formaliteiten ... Het is helemaal niet evident voor ons op die leeftijd. Wat de boekingen betreft is alles vlot verlopen. Misschien toch eens onderzoeken welke acties kunnen ondernomen worden om het de oudjes iets gemakkelijker te maken wanneer ze het alleen moeten oplossen .... zonder computer in huis ?? Tenzij jullie geen oog hebben voor de 75+ categorie ! DANK voor de feedback .... Jan Maes

Professioneel

Reis alvele jaren met tuin en heb nog. Ooit problemen ondervonden zeer vriendelijk cabine personeel voor mij een vaste waarde zeker in Oostende luchthaven te

Simple et efficace

En ligne, tout est bien expliqué. La marche à suivre est facile. C est parfait.

vlotte reservering en betaling wat eerder niet zo was !!!!

vlotte boeking, mijn laatste vlucht was eerder een catastrofe en eerdere boekingen liepen ook dikwijls mis, kan ik hieruit afleiden dat jullie IT problemen opgelost zijn ?

Perfecte korte afstandsvlucht

Goede prijs-kwaliteit. Hond in cabine is heel duur om op de grond te liggen en onze beenruimte te beperken. We reizen meermaals per jaar (in deluxe) met Tui fly en hadden graag 3 plaatsen willen reserveren voor 2 personen, maar weten niet hoe dit te boeken en eveneens zeker te zijn de 3 naast elkaar te hebben! Voorts heel vriendelijk cabinepersoneel en goede service aan boord. Dikke pluim voor iedereen.. Mvg, Erika De Nauw

Gemakkelijk

Is de eerste keer en heb wel nog wat vragen. Zoals..kan ik geen zetelnummer boeken.

Weinig efficiënte service.

Vlucht wordt afgelast en een herboeking voorgesteld. Die moet telefonisch bevestigd worden...wachttijden aan telefoon meer dan een half uur. Bij een herboeking waarbij de vertrekuren veel slechter liggen verwacht je eigenlijk ook een financiële tegemoetkoming. Boeking komt niet automatisch in de app....

• Zou u ons aanbevelen? Nee

zeer goed

zeer gemakkelijke website, eenvoudig kunnen betalen, goede communicatie.

Bon service

A refaire

Er is een ****** hacking bezig

Al 10 keer gevlogen met Tui dit jaar Sinds gisteren krijg ik annulatiemails dat betaling niet tijdig zou zijn gedaan? Gelieve dringend contact op te nemen met mijn vrouw 033854188 0477705840 [email protected] Ondertussen hebben we voor 24-27 sept een dubbele boeking. Als u me een emailadres stuurt mail ik graag alles door

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Geboekt maar blijf met een kleine kater achter

Toen ik boekte was de actie Nazomerdeals korting 10 % in voege. Deze actie werd op dat ogenblik ( momenteel wel ) niet op de web site vermeld zodanig dat ik de volle prijs heb betaald. Achteraf stelde ik dit vast via de app op mijn smartphone. Ik ben uiteraard zelf in fout daarom blijf ik Tui fly aanbevelen en dit op basis van mijn vroegere ervaringen.

zeer goed en bedankt

nooit over de vele jaren heen ;slechte ervaringen ondervonden; zelfs ooit een hotel geboekt in Turkije waar het eten echt slecht was en jullie hostessen zelfs elders gingen eten; om deze reden hebben wij een vergoeding ontvangen; ;nog steeds bedankt hiervoor !!!groetjes

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles is verlopen zoals het moest.

Ik vind alles over TuiFly op internet.

vlot

nog nooit problemen gehad

Vlot.

Overzichtelijke - en gebruiksvriendelijke site. Eén kanttekening : ik kon de stoelen in het vliegtuig niet kiezen bij de boeking.

Voorzichtig positief

Afwachten hoe de service voor, tijdens, en terugreis zal verlopen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

correcte prijs / kwaliteitverhouding en goede service

Tui fly is correct, goede service, vriendelijk personeel en voldoende beenruimte.

gelukt

altijd een beetje zoeken, maar uiteindelijke lukt het wel

Tui is the best

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super facile pour faire une réservation

Très bon service

Niemand bereikbaar.

Mijn boeking werd geannuleerd, omdat de betaling niet tijdig gebeurde. Zodoende heb ik een andere vlucht geboekt bij een andere maatschappij, vermits er op uw diensten niemand bereikbaar was. Ik reken er dan ook op dat die betaling niet gedebiteerd wordt. Volgende keer beter. Grt. André Oerlemans.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Gistelsesteenweg 1