alles vlot verlopen

Alleen wat duure tickets, voor de rest ok.

Azer

Ik vergat mijn code voor de nazomerkorting , probeerde ogenblikkelijk na mijn betaling dit via Tui recht te zetten maar geraakte niet binnen . Deze morgen probeerde ik opnieuw, na 45 minuten kreeg ik op een zeer onvriendelijke toon dat hier toch niks meer aan te doen was. Toch even vermelden dat voor dezelfde periode bij Ryan Air de helft van de prijsi is maar rekenend op extra service……

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Uitstekende website , vlekkenloze boeking

TUI , de vliegmaatschappij die garant staat voor klasse , kwaliteit en betaalbaarheid . Service is er altijd op en top / professioneel . Vele concullega’s kunnen daar nog van leren … T : Top U : Uitstekend I : Innoverend

Eenvoudig boeken

Tot nu toe alleen maar goede ervaringen met TUI. Zowel de Nederlandse als de Belgische afdeling.

Prijzenklopper

Altijd mooie prijzen als je niet moet kijken naar een datum om te vertrekken.

Gevonden wat ik zocht

Goede prijs voor de snelst mogelijke vlucht Jammer dat extra moet worden betaald voor ruimbagage

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Autant de fois que j'ai utilisé la compagnie je n'ai été déçu !

boeking ging vlot maar kortingscode 10% werkte niet

heel spijtig volgens jullie e-mail zou de kortingscode geleden tot 31/8 maar dat werkte dus niet :-(

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Nous réservons chaque année par votre sociéte

Aucun souci merci.

Facile et bien expliqué

Bonne

Boeking is vlot verlopen

Wij vliegen vaak vanuit Oostende naar Spanje, en zijn heel tevreden over de service!

facile

pratique et rapide et bon prix merci

Personnel injoignable

Réservation faite ' et pas reçu de numéro de réservation ' donc je suis complètement bloqué et en plus vous êtes injoignable'' c'est la dernière fois que je réserve chez vous!!!!!!!!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

De booking verliep vlot.

De booking verliep vlot.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Als er problemen zijn bij het boeken ligt het gewoonlijk aan mijzelf

Ik heb een gewone bankkaart van KBC en een Masterkaart van KBC. Normaal moet ik het kastje niet gebruiken wanneer de betaling gebeurd met de masterkaart.

Goede service.

Tot nu toe steeds tevreden geweest over de service van Tui fly.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlot en makkelijk reservatiesysteem!

Reeds 10-tallen jaren tevreden klant, tot ik vorig jaar problemen had bij de terugbetaling ve ticket… na 6 maand correspondentie dan toch m’n gelijk gehaald via inschakeling van het FOD! Hopelijk is dit niet voor herhaling vatbaar.

Snel,Overzichtelijk en efficiënt.

Erg handige bookingstool. Prima vloot en personeel dat aan de top staat in de sector.

Simplement excellent

Simplement Bravo

Goede ervaring

Goede morgen bij het boeken kreeg ik melding als ik nu boek 1o percent kreeg dat was aan geen kant dat dit lukte anders altijd tevreden over tui Goede dag verder

Très bien

Très bien

App doet niet wat ik wenste

Men blijkbaar op de app niet van buitenland naar België boeken . En data is steeds 2020

Perfecte website

Wij ervaren, zelfs in deze “post” corona tijden, de kwaliteit die we van Tui verwachten. Alles is Wel wat vlotter dan BX airlines,

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Je suis content de voyager avec tuifly

Tous est bien

Gistelsesteenweg 1