Een overzichtelijke en gemakkelijke boeking.

Website gemakkelijk toegankelijk en goed overzichtelijke. Geen enkel probleem ondervonden om te boeken. Aanrader

Eazy booking

Boeking ok, nu nog zekerbeid bekomen ivm de vlucht

• Zou u ons aanbevelen? Yes

niet alles werkte maar toch vrij tevreden

Ga al jaren op pad met TUI en heb hier goede ervaring mee. Ook het boeken lukt goed, alleen laatste keer jammer dat alles niet onmiddelijk kon geregeld worden.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

gepaste prijs en betrouwbaar transport.

Tui fly heeft ons steeds gebracht waar we heen willen, op tijd en no nonsens. Bij een andere ( belgische) maatschappij hadden we zeer nare ervaringen, nooit meer.

Heel erg ontgoocheld

Ik wacht nog steeds achter mijn geld van 2019 geboekt voor juni 2020. Al zeker 12 keer gebeld,gemailt geen antwoord. 13 juli 2021 eindelijk iemand aan de lijn dat luisterde naar mijn verhaal. Dat meisje heeft beloofd dat het inorde komt,maar de dag van vandaag nog geen geld terug gezien. Het gaat over vluchtnummer 027122286 Graag antwoord. Dank u. Annick.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Nauwgezet, goed afgewerkt en vriendelijke service

Vlot

Stoelreservatie ging vlot. Handig zou zijn om, 24u voor check in, een reminder te krijgen om dit elektronisch te doen, want dat kan enkel op het laatste nippertje.

J’aime votre compagnie

Je part depuis trois ans avec votre compagnie et je suis très content

lamentable

Je voyage depuis 2014 avec TUI et cette année avec la nouvelle plateforme informatique, c'est la catastrophe. Nous avons dû aller dans une agence pour réserver notre vol aller-retour. Nous partons via l'ancienne plateforme (03/10/2021) et le retour (19/12/2021) via la nouvelle plateforme et c'est là que c'est le casse tête.

• Nous recommanderiez-vous? Non

J’ai demandé de m’aider et ils n’ont pas fait

Voilà l’autre jour je voulais demandé un renseignement sur mon départ et mon arrivée en Belgique qu’elle document je devait remplir rien de rien ni pour rentré dans le pays d’accueil et ni pour sortir du pays allez vas pas de conseil non seulement ils m’ont donné un site et puis débrouillez vous tous seul au revoir et merci pas content du tous

• Nous recommanderiez-vous? Non

Voortreffelijk

Steeds opnieuw een geweldige ervaring met super service

Facile et rapide

je n'ai eu aucune difficulté à trouver mes billets d'avion avec un choix de dates avec les prix les plus intéressants

Niet helemaal tevreden i.v. omboeking door gebreken aan de nieuwe website

We hadden op 17/05 reeds geboekt (1352688) op de nieuwe website voor vertrek 09/11 aan 49,99 voor 2 personen met extra bagage (25€) Het was dan ook niet mogelijk ons klein hondje bij te boeken en we hebben dan ook contact genomen met het TUI center. Daar hebben ze ons verzekert dat ze ons daarover midden jullie gingen contacteren Intussen was het al augustus en we hebben besloten zelf terug contact te nemen. Na lang wachten (1 uur) aan de telefoon kregen we antwoord van een vriendelijke vrouw, ze zij dat het nog lang kon duren eer de nieuwe site normaal functioneert en we beter zouden annuleren en boeken op 07/11 dit omdat ons hondje dan direct kon bijgeboekt worden. Ik vond dit geen probleem enkel spijtig dat we extra 80€ voor de vlucht moesten opleggen. Het was toch niet onze schuld dat de nieuwe site niet volledig operationeel is, Normaal hebben wij steeds boekingen voor een jaar ver staan.

Très clair, facile

Bonne expérience, toujours au top

Tui is gewoon top

TUI altijd kort bij

simpel en duidelijk

tot hier toe altijd vlot en verzorgd.

Rien à dire

vols parfaits mais port du masque à vérifier

Les vols étaient parfaits, au retour nous avons même eu la chance de voyager avec le dreamliner. mais les passagers devant nous (des hollandais) ont passé le vol ,avec le masque baissé. le monsieur sirotait son café en lisant pendant 40 min. puis il grignotait. sa femme avait carrément le masque sous le menton. elle a été rappelée a l'ordre une seule fois. les stewards devraient passer bcp plus souvent entre les rangs, car c'est décourageant de voir cela, et cela ne donne pas un sentiment de sécurité.

perfect

zakelijk correct

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed,overzichtelijke site.gemakkelijk tikets te bestellen

Nog geen ervaring

Zeer goede bediening.

Onze overboeking is prima verlopen en een grote pluim voor een heel vriendelijke dame die ons geholpen heeft.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Facile et bonne offre de vols

Il est facile de réserver Par contre l’application fait parfois tournée en bourique. Réserver des sièges ne marche pas toujours et il n’est pas précisé pourquoi oui et pourquoi non. Le service est bon par ailleurs, mais l’attente Telephonique archi longue. Je reste quand même fidèle cliente car ils sont correcte et plus respectueux

gemakkelijk site om te boeken

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Tui fly et une too rien a dir

Sa fait depplus de 10ans que je prends l avion avec vous tres bonne compagnie

Heb door de duidelijke website alles online kunnen regelen

- In de Tui travel agancy vriendelijk verder geholpen door Adeline (schoten). Alle vragen zijn beantwoord geworden op 1 na, maar dat is onder tussen opgelost door even goed verder te kijken op de website

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende