gemakkelijk site om te boeken

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Tui fly et une too rien a dir

Sa fait depplus de 10ans que je prends l avion avec vous tres bonne compagnie

Heb door de duidelijke website alles online kunnen regelen

- In de Tui travel agancy vriendelijk verder geholpen door Adeline (schoten). Alle vragen zijn beantwoord geworden op 1 na, maar dat is onder tussen opgelost door even goed verder te kijken op de website

eenvoudig en snel

de site is gemakkelijk en booking gaat snel, alleen spijtig dat alles nu zo duur geworden is en ipv twee of drie maal te vliegen, blijft het nu bij 1 maal

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ben altijd tevreden met Tui!!

Ben altijd met Tui op reis geweest en geen problemen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik heb geboekt maar waar blijven de tikets

Ik kreeg een bericht voor zitplaatsen te reserveren maar krijg dit niet open

Réservation simple et parfait

Niet zo goed via internet

Ik had geboekt voor zondag 25 juli antwerpen naar Alicante 99,00 euro voor mijn vriendin Ann Corremans betaald via mijn visa kaart ik woon in Spanje! Kreeg ik een melding in mijn Gmail dat het geanuleerd was,dus heb ik het opnieuw geboekt dezelfde reis! 109 euro! Deze zijn wel van mijn rekening afgehouden!!!! Dus dubbel betaald Voor een reis!!!!!! [email protected]

Simple et rapide

Tuifly des vrais pro

J ai déjà réservé chez vous ya quelques années tout sais bien passer.

J ai étais satisfaite tous sais bien dérouler sur le service en ligne

une bon expériences

les délit d'attente sur le téléphone il sont très long cet non l'équipe de tuifly très courtois et très sampa merci

Als verloopt zo het gepland is en verder zonder problemen,en altijd even vrindellijk.

Altijd als in orde ,bij problemen worden ze zo snel terug recht gezet..in het voordeel van de klant .

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlot om te reserveren, alleen jammer dat de kortingscode niet werken

Meerdere kortingscodes geprobeerd maar geen enkele die geaccepteerd werd door de website. Blijkbaar gaat dit enkel via de app. Dit is een gemis en ik snap de reden niet. Persoonlijk vind ik het veel makkelijker om te reserveren via de website en niet via de app. Groter scherm en beter leesbaar waardoor minder kans om fouten te maken.

TRES SATISFAISANT

Chaque vol TUI s'est passé dans les meilleurs conditions. Au sol comme à bord

Alles perfect verlopen, van de check-in tôt de aankomst in A’pen

Vlotte check in, vriendelijkheid van het grondpersoneel en bemanning, vlucht op tijd, valiezen snel geleverd, vliegveld Antwerpen top.

Genaaid

Super promos voor super goedkope tickets Alles zo in mekaar gestoken dat ge op einde van de rit BOM gele kwijt bent! Vlieg al jaren met jullie Maar dit is erover

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bien trouvé juste un peu eu difficile pr payer sinon super

Opmerkingen worden niet behandeld

Al verschillende keren gemeld dat ik problemen heb met mijn naam 'O' Bij inchecken wordt ik niet teruggevonden

• Zou u ons aanbevelen? Yes

erbarmelijk - erger dan Russische administratie...

Na het boeken van een vlucht gebruik gemaakt van een corona-voucher. Saldo tegoed 110€. Hiervoor zou een nieuwe voucher verstuurd worden. Nooit gekregen. Na 6 weken nogmaals gebeld. 50 minuten moeten wachten (dat kan ik nog begrijpen)... Voucher 'zou' verstuurd zijn 1/6. Geen mail ontvangen, ook niet in SPAM. Eenvoudige vraag : stuur de mail gewoon nog even door naar hetzelfde mail-adres (je kan een voucher toch maar één keer gebruiken, dus wat is het probleem?). Nee, zelf contact opnemen de boekhouding (klantendienst kan blijkbaar niet zelf communiceren met haar eigen boekhouding), met kopie paspoort...... TUI maakt een fout en ik als betalende klant ben een halve dag bezig om (hopelijk) mijn geld terug te krijgen waar ik recht op heb. Als we de voucher ontvangen, zullen we deze zeker laten terugbetalen, wil dit niet opnieuw meemaken...

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Geen ster waardeloos systeem

Het geld was van mijn rekening en ik kreeg mail dat de reis was geanulleerd omdat ik niet betaald had ????? Geen enkele mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Gemakkelijk te boeken

Geen directe klachten

MOEILIJK

ik wou mijn tegoed voucher gebruiken ,maar dit lukte niet...spijtig Ik wou dat er een gemakkelijkere weg bestond om deze in te brengen kunnen jullie het bedrag dat ik tegoed heb terugstorten nu?

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Geen problemen ondervonden. Zeer vlotte boeking

Vliegen al 5 jaar met Tui naar Spanje (Alicante of Murcia). Zeer goede service. Eigenlijk nog nooit enig probleem ondervonden.

Boeking verliep vlekkeloos

Bijkomend telefonisch info verkregen vanwege de klantendienst aangaande nodige documenten bij vertrek. Deze toelichtingen waren zeer duidelijk. Vriendelijke dienstverlening, bovendien !

Zeer vlot

Alles prima behalve mail.met link om stoel te kiezen die niet werkt

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende