Je suis très satisfaite des prestations

Personnel efficace

simplicité

trésheureux avec vous une campagnie de confiance sur et ponctuelle

Heel goed .

Altijd goede service en hulp tot nu toe heel tevreden over .

goed en vlotte boeking

ik ben een heel trouwe klant die vaak met Tuifly vliegt. ik ben ook best tevreden in het algemeen over de vluchten en de prijs/kwaliteit verhouding. Verbeterpunt : als er al eens iets misloopt dan zijn jullie per telefoon onbereikbaar !! dit lukt gewoon nooit om binnen te geraken ... en als je dan een email stuurt , dan wordt vaak naast de kwestie geantwoord of minstens irrelevant en geen echt antwoord op je vraag. Vr gr

Eenvoudig te boeken.

Weinig aanbod van vluchten op dit moment

eenvoudig, geen problemen

correct

• Zou u ons aanbevelen? Yes

J’ai pas encore le billet ni le numéro de réservation

J’ai pas encore mon billet ni le numéro de réservation merci

Alles goed verlopen

Geen problemen, alles duidelijk

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede bijstand voor geboekte reis. Spijtig van de lange wachttijd aan telefoon.

OK

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede bijstand voor geboekte reis. Spijtig van de lange wachttijd aan telefoon.

OK

Très bonne expérience

Superbe

uitmuntend

Het is de eerste maal dat ik met jullie op reis gaat

alles OK ging vlot

alles o.k.

Good

Thanks

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlotte reservatie, verschillende data met bijbehorende prijs werd geapprecieerd

Positief, als klant en reizend naar TU zou de info met startdatum van de vluchten naar Tunis welkom zijn geweest

Gemakkelijk geboekt online.

Gemakkelijk geboekt online.

Prijs

Waarom kosten vluchten uit ANR naar ALC altijd zoveel meer dan vanuit andere Belgische luchthavens. Hetzelfde voor de terugvluchten trouwens ?

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Slecht

Als voor het tweede jaar op rij je vlucht wordt geannuleerd en je slechts na uren binnenraakt om om te boeken en dan nadien blijkt dat alles is geannuleerd, waarna je opnieuw moet pogen binnen te raken. Dan, dan wordt je gefrustreerd en boos

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Zeer gebruiksvriendelijk

Reeds sinds jaren gaan we met Tui op reis tot algemene tevredenheid!

Reservation voyage

Bonne experience reservation rapide

Fijn

Ik vond het makkelijk om te boeken via tuifly wat ik jammer vind is dat je bijvoorbeeld niet op een wachtlijst kan voor een andere datum.

Fly away with Tui

Met Tui vlieg je in alle comfort en stipt ! Steeds een luchthaven dichtbij (Oostende, Deurne, Brussel, Bierset, Charleroi, Lille ...........)

Snel en eenvoudig

Agenda import klopt niet met werkelijke vlucht. Vlucht vertrek is zelfde datum als vlucht retour...

l'Horreur...

Déjà donné mon commentaire sur votre site ....

• Nous recommanderiez-vous? Non

J attends toujours pour être rembourser

J'ai réservé pour le9/7/21(028153159) et vous n'avez pas déduit les 157.98€ de mon total. J espère que vous le ferez. Merci d'avance

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende