Zoals altijd vlekkeloos verlopen.

Très accessible et comprhensible

Facile d’accès, étapes très simples

Moeilijke boeking en nadien een hectische telefoonervaring

Na een boekingsproces doorlopen te hebben, geprobeerd om mijn stoelen te kiezen. Was onmogelijk, het systeem blokkeerde meermaals. De morgen nadien 4 mails om te melden dat mijn boeking geannuleerd werd omdat de betaling niet gelukt was. Via de app bleek ik dan toch nog een boeking te hebben die mijn heenvlucht vermelde als terugvlucht. Ook nu weer geprobeerd om stoelen te reserveren. Weer niet gelukt, systeem bleef meermaals hangen. Proberen bellen, lukte niet omdat het te druk was, lijn werd onderbroken. Proberen te mailen, lukte niet, mail adres tijdelijk afgesloten. Opnieuw proberen bellen, en na vele keuze menu's te hebben doorlopen en te worden doorverbonden (begrijp niet het nut van keuzemenu's als je nadien toch weer doorverbonden wordt) eindelijk iemand aan de lijn, die mij bevestigde dat ik wel degelijk een boeking had, en dat het stoel reserveringssysteem niet operationeel was. Als je dan toch alles digitaal wil afhandelen, neem dan tenminste het initiatief om een boodschap te versturen als het stoel reserveringssysteem niet werkt, als iemand probeert te boeken. Kortom een ervaring om niet meer mee te maken.

Onbereikbaar

Beste, Ik probeer al een week contact op te nemen met jullie klantendienst. De lijnen zijn doorgaans overbelast, eender op welk moment van de dag. De wachttijden zouden meer dan 30 min. duren maar die blijken dan veel langer te duren. 1 x kreeg ik na lange tijd een medewerker aan de lijn en toen werd de verbinding plots verbroken. Ik zou een zetelkeuze willen doen maar raak niet ingelogd. Via Messenger kreeg ik een medewerker te pakken maar na heel wat moeite van haar kant bleek dat zij ook niet kon inloggen. Ik zou alsnog graag geholpen worden. Mijn reservatienummer is 028462166. Mvg, Nicole

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Dit kee niet zo denderend t.o.v. voor corona

Regelmatig uitvallen van het scherm (vb.bij de bagage boeking) en dan terug vallen op het zelfde scherm (4x) zodat ik wel +/- een uurtje zoet was voor mijn boeking gedaan was.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Correct . Alleen hoe kan ik mij verzekeren van de priority line. Ik wil daarvoor bijbetalen indien nodig maar daar is geen rubriek voor. Vriendelijke groeten

Service client injoignable!

Votre adresse mail [email protected] est inactive et il y a plus de 30 minutes d attente au téléphone. Au 21 ième siècle, ne pas disposer d une adresse mail service client est comme qui dirait as been. N hésitez pas à m appeler afin de solutionner mon problème. Merci Jérôme Gillain 0493/25.62.10

• Nous recommanderiez-vous? Non

Prima site

Reservering ging gemakkelijk. Alleen irritant, dat je niet meteen stoelen kunt boeken. Ook is het niet duidelijk wanneer de tickets komen???

zeer vlot

xxxxx

• Zou u ons aanbevelen? Yes

heel goeie ervaring, gemakkelijk alzo te boeken

heb reeds meer dan 30 jaar ervaring sinds mijn eerste boeking, het is en blijft voor mij de maatschappij die mij de meeste voldoening schenkt en geschonken heeft. proficiat.

Tout est simplement parfait

Tout c’est bien passé pour ma reservation

Bien

Prix raisonnable

Overzichtelijk en efficient

De brede waaier aan vluchten wordt zeer gewaardeerd. Ook de flexibiliteit wat betreft bagage.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prijs 40 eur hoger dan vermeld op internet !

Heb ervoor gebeld naar Tui maar betaald is betaald zei ze. We zijn trouwe klant en vinden het oneerlijk dat de prijsberekening niet overeenstemt met de vermelde prijs op internet !

Facile à utiliser

Facile à utiliser, petit bémol, on a un prix et 5 min plus tard cela augmente sans raison, je l’ai eu à plusieurs reprises et souvent j’ai envie d’aller voir ailleurs parce que c’est énervant. Sinon tout est ok. Aussi un reproche sur le prix élevé pour choisir un siège, 20€ est excessif pour moi, surtout si on est 3 personnes.

Magnifique

Très bonne expérience avec vous

Geen enkele mogelijkheid tot contact

Ik boekte de laatste 2 maanden al meer dan 30 vluchten bij jullie. We hebben vennootschappen in België en Spanje en vliegen praktisch wekelijks op en af, alsook vaak met ons personeel. Nu maakte ik vorige woensdag een boeking voor mijn echtgenoot en na een verwarrende mail dat mijn boeking was geannuleerd, een tweede, met een dubbele boeking en betaling als gevolg. Die verwarrende mails kreeg ik al vaker. Maar nu krijg ik noch telefonisch, noch per mail een antwoord hoe ik die dubbele betaling kan terug krijgen. Gisteren ging ik 55 minuten aan een wachtmelodie om dan te moeten horen, ik doe alleen vliegvakanties, je zal het nummer nog eens moeten bellen. De mail verstuurde ik al 4 keer. Gaan antwoord… is dit dan wat jullie bij jullie klanten willen ? Ik dacht het niet. Misschien nu toch eens een reactie?

Très facile

Pour voyager dans les pays méditerranée tuifly est la meilleure

site très facile

réservations et explications sans problème

Zeer eerlijk service

Gemakkelijk boeking

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Lukt niet om in te checken!!!!!!!

Ook telefonisch helaas niemand te bereiken!

zeer vlot

Als u nu ook nog mijn vouchers zou terug betalen zou het fantastisch zijn . Dit duurt veel te lang en dit is niet echt klantvriendelijk .

Tui fly is de max.

Tui fly is leuk om met te vliegen: correct, proper, vriendelijk personeel.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer vlotte en makkelijke boeking via de TUI site

Zeer gebruiksvriendelijke site, vlotte en makkelijke boeking met een duidelijk overzicht !

uitstekend

spotless