misleidend - wat nooit gebeurde- Tui tussenvlucht voor Alicante

wij reizen al jaren heen en weer naar Alicante met Tui vanuit verschillende luchthavens in Belgie. Nooit had ik het voor dat er bij en reservering en keuze van een vlucht een "tussenvlucht" zat naar Malaga zonder dat het duidelijk aangegeven werd. ik vind dit echt misleidend. Dit had ik niet verwacht. Ik schreef een klacht hierover en kreeg zelfs geen antwoord

prettig systeem

De verwerking gaat vlot. Ik vond het alleen lastig, dat ik niet meteen de stoel uit kon kiezen en vastleggen. Dat kon pas naderhand. Mogelijk heb ik het niet goed geien. Het was mijn eerste ervaring met de site van TUI

Claire rapide efficace

Vous êtes les meilleurs

Teleurstellend !!!

Zeer variërende prijs !!! Een prijsverschil tussen voor na alles ingegeven te hebben,en het boeken ging alles behalve goed. Dit is de laatste keer al betaal ik meer.

Zeer slecht

De app blokkeerde verschillende keren en kon mijn voucher niet indienen en bijkomend is de prijs verhoogd en na het boeken weer gedaald!!! Heb dus meer betaald dan eerst was aangeduid en zit nog met een voucher!! Rampzalig

parfait

parfait

We blijven fan van jullie maatschappij.

We vliegen al verschillende jaren met jullie. Bij probleempjes worden we goed geholpen. Onze kinderen maken ook van jullie vluchten gebruik. Hopelijk mogen we nog lang van jullie diensten gebruik maken.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

J ai suis abetuer avec tuifly

Tout va bien

Goede ontvangst, bereidwillig en duidelijk

Ik krijg geen verbinding met uw diensten teneinde mijn bankrekening door te geven voor terugbetaling mbt dubbele reservatie 028098360 voor een bedrag van 299,98€ Al 6 dagen probeer ik telefonisch contact te krijgen... Tevergeefs ... jammer toch ... hoe krijg ik dat in orde aub Mijn bankrekening be 05 4314 7694 0175 KBC

Service rapide

J'ai déjà voyagé avec Tuifly

Was snel en eenvoudig

Réservation bien fait

La réservation c'est bien passé par contre j'ai rencontré un problème pour la réservation du siège dans l'avion. J'ai essayé de réservé mais le programme posait problème. Sinon, que tu positif sinon je réserverai mes billets d'avion via une compagnie. Merci à vous et bonne continuation.

Deze keer verliep alles zeer stroef

Het lukte mij aan geen kanten om de betaling te verrichten waardoor mijn reservering telkens geannuleerd werd! Tot 4x toe! Maar alles is uiteindelijk goed gekomen! Alleen klopt op de app het woord terugvlucht en heenvlucht niet maar de uren en plaatsen kloppen wel! Mijn vorige boeking verliep daarentegen zeer vlot. Ook mijn volgende boeking doe ik wel weer met Tuifly want verder is deze app zeer gebruiksvriendelijk!

Toppy!

Prima enkel probleem voor mindervalide,beetje discriminerend!!Wij kunnen niet naar toilet gaan:te klein en geen ectra stoeltje om ons te verplaatsen!American Airlines of brussel airlines is daar super in.Daar kan Tuyfly nog wat v.Leren!!

Gebruiksvriendelijk

Uitsekende bediening en vriendelijk personeel.

Une réservation rapide

J’ai réservé deux billets d’ avion pour les Acores. La réservation a été effectuée assez vite malgré quelques soucis pour écrire les références des passagers (peut-être que ceci est dû à mon navigateur) Sinon l’ensemble est positif.

Aide de Tui Chatelineau super

Pas de soucis pour les réservations grâce aux personnes de l'agence Tui de Chatelineau. Merci encore.

Boeking en betaling verliep vlot... enige minpunt... 1 uur na mijn boeking kreeg ik een mail van Tuifly dat je 10% korting kreeg bij een boeking tss 14 en 21 juni, wat bij mij het geval is. Als ik dat geweten had had ik een uur later geboekt. Naar die korting kan ik dus wel fluiten.

Très bonne expérience.

Charmantes personnes, preuves d'indulgence et de compréhension.

Faciliter

Service et application au top Très simple.

opgelucht

Ik heb de boeking eerst 's avonds geprobeerd. Alles ging vlot tot aan de betaling. De betaling lukte niet de pagina ging altijd in error. Ondertussen kreeg ik een een mail dat de boeking niet kon doorgaan omdat ik niet betaald had. Toen ik de volgende ochtend opnieuw probeerde lukte het probleemloos.

Tres bon service

Repond à nos attentes

Onmogelijk mail naar Tui te sturen.

Normaal heb ik nog een terugbetaling van een supplement bij herboeking - 120 € tegoed - nadat TUI de vlucht had geanuleerd. Ik heb dit toegepast op de afrekening maar dit werd automatisch geanuleerd. Ik heb hierover na boeking van deze vlucht contact opgenomen met uw klantendienst (telefoon inclusief wachttijden van 1 uur 45 minuten). Men kon mij geen oplossing geven en heeft mij toen gevraagd de nodige documenten per mail op te sturen naar een mailadres dat zij mij toen hebben bevestigd. Ik heb dit toen gedaan op de door uw klantendienst opgegeven email adres en kreeg enkel een melding terug dat op dit adres geen mails gelezen noch behandeld worden. Ik heb toen op ALLE mailadressen van TUI die ik had en kon vinden (6 stuks in totaal) mijn mail verstuurd.... resultaat: deze mail wordt NERGENS GELEZEN OF BEANTWOORD!!!! Proficiat voor deze zeer klantvriendelijke wermethode... Ik hoop dat degene die dit leest mij een mailadres kan bezorgen waar mails WEL GELZEN EN BEHANDELD WORDEN.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Il faut plus de précision sur le les rangées de sièges :rangées de 4 ou 6. d' avion si d

Avant le payement de billet, faire apparaître les sièges de l'avion et le nombre de sièges. Merci

réservation facile à faire

Bonjour, Le site internet est bien conçu, donc la réservation se fait très facilement. Toutes les données sont clairement identifiées et expliquées. Cordialement, Cuesta Barros Roberto

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende