correct sur les reservation

site biens rapide et payement simple facile

toch wel wat zoeken

uiteindelijk toch ok!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Denk druk moment op het ogenblijk van boeking , wat problemen met betalen

Eigenlijk nog nooit problemen gehad met online boeking , kan niets negatief denken .

vlot

vlotte boeking. Alles is zeer duidelijk

Perfekt

Alles ok

Zeer duidelijk en vlot om doorheen de website / app te gaan

Zeer duidelijk en vlot om doorheen de website / app te gaan

vlot behalve de extra's

ik had geboekt maar kan op de nieuwe site niet vinden waar ik mijn hondje kan toevoegen dit vind ik spijtig, nu moet ik met service desk bellen

Droevig

Onmogelijk in te checken... site blokkeert voortdurend met "something went wrong"..... ellendig.

Gemakkelijk

Zeer efficiënt !!

overdreven

Beste, bij mijn boeking 028079178 G SCHILLEBEEKS neem ik de Fly de luxe aan 65 € .. Daar is de keuze van stoel er bij TOCH inbegrepen ?maar als ik vraag om meer beenruimte en of aan de nooduitgang moet ik 20€ bijbetalen DAT IS ER OVER VIND IK ... Ik heb zelf niet gevraag om groot te zijn ... op de vraag zo ik TUI aanbevelen misschien maar niet voor de Fly de luxe als er nog meer moet betaald worden om dat er dat personen groot zijn !!! Hopelijk kom er een reactie en ben benieuwd als de vlucht zal volzet zijn en dat er personen de plaatsen met meer beenruimte hebben moeten betalen ? mvg Georges

simple. efficace.

Troisième fois que je réserve au sein de leur application et franchement rien à dire. Surtout que j'ai une envie pressante de voyager.

Snel een keuze kunnen maken uit de aangeboden vluchten.

Ruim aanbod tegen verantwoorde prijzen. Prima opvolging via de overzichtelijke app.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles verliep zoals het zou moeten zijn.....zeeeer vlot

Vlot en gemakkelijk.....

• Zou u ons aanbevelen? Yes

j avais l habitude de voyager avec votre compagnie

c est parfait mais un peu cher

très pratique

trèsefficace

Super service

Zoals steeds zijn er geen problemen bij het boeken van een ticket

Simple et facile

Excellent

Omdat ik al weet hoe het werkt is het misschien voor mij gemakkelijk. In ieder geval perfect verlopen.

Bien

Rapide et facile .super contente pour l’instant

Vriendelijkheid en service

goed, alles verliep vlotjes

het was lang gelden dat mijn ouders nog gereisd hadden, door hun ****** en dan door corona, het was de eerste keer sinds jaren dat ze terug gingen naar mijn appt in Spanje en den nu nog met de corona-maatregelen, maar het is hen goed gelukt, ze zijn heel tevreden, lieten ze me weten (ik ben de dochter)

gaat vlot

online booking gaat steeds heel vlot bij tuifly

Bien dans l’ensemble

Bien dans l’ensemble.

Vrij vlotte boeking

Vrij makkelijk kunnen switchen tussen data om finaal dan te boeken. Zodra de betaling gebeurd was, duurde het vrij lang alvorens ik weer op de site terechtkwam.

Prima heel vlot

Ik vlieg al jaren met TUI en ik ben daar heel tevreden van. Ik vlieg niet met andere vliegtuigmaatschappijen.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende