Applicatie is top, jammer dat de betaling niet doorgaat

De applicatie is goed, wel jammer dat er niet vermeld staat dat je geen betaling kan uitvoeren op de gsm, je doorloopt alle stappen en aan het einde wordt de boeking doorgestuurd naar de betaalpagina én daar loopt het fout, het is dan zoeken waarom.. alle gegevens zijn ingevuld tot de verrificatiecode van de visa kaart en dan stopt het, dat is schrikken, omdat je al je gegevens prijs hebt gegeven! Naderhand opnieuw geprobeerd via de pc en dan lukt het wel. Zou fijn zijn moest het vermeld worden dat boeken via gsm niet mogelijk is

Geen problemen

Snel en perfect

Bonne réservation

Facile et claire online réservation

De website is zeer overzichtelijk

Het is de eerste maal dat ik tickets boek bij tuifly. Voorheen heb ik altijd een pakketreis geboekt in een tuicenter. Ik was een beetje zenuwachtig of het wel zou lukken, maar alles is zeer vlot gegaan.

Subliem

Voor ons veruit de beste maatschappij voor eurolanden

Tout est clair et tout c'est bien passé pour la réservation sans aucun problème rencontré

Compagnie très sérieuse et très fiable jamais rencontré de problème.

Overzichtelijk

Fijn om hierin een vakantie te boeken. Overzichtelijk, handig, duidelijk

Duidelijk

Doet wat moet in eenvoudige stappen

Tot hier toe vlot verlopen

Kan ik nog niet zeggen, deze vlucht gaat pas door op 04/07/2025…

Une très bonne expérience

C’est une très belle expérience avec compagnie TUI Fly.

Bad, can’t get/see my confirmed bookings, you app doesn’t work!

See above!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Gemakkelijke online boeking

Snel en eenvoudig !

vlotte boeking

de app kan beter

Snel en correct

Altijd to the point.

Is gemakkelijk en is ook in Nederlands en niet alles in engels

Ik heb altijd de indruk dat Oostende meestal duurder is dan Brussel bijvoorbeeld

Decue

Déçue du changement de prix à la baisse dès ma réservation faite.

Genakkelijk

Een voiding

Quick and easy

It was ok, easy, no major issues.

Duidelijke website

Makkelijk om de gewenste vluchten te zoeken

vlotte service

Steeds goede ervaringen

Steeds goede bediening op het vliegtuig, vriendelijk personeel en nooit moeite bij reserveringen

snel vlucht geboekt met scootmobiel

Bij vorige heenvlucht was het net alsof het grondpersoneel nog nooit een inplooibare scootmobiel gezien had. Drie maal heeft men een foto genomen van de litium batterij, alhoewel alle details al ruim op voorhand doorgegeven waren. Bij de terugvlucht vanuit Tenerige totaal geen probleem.

Très bon vol

Personnel compétent serviable et gentil

Rien à signaler

Rien à signaler pour le moment

Ne changez rien

Excellente compagnie. Nous voyageons toujours, autant qu'on le peut en tout cas, avec eux.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende