Boeking werd geannuleerd door zogezegde niet tijdige betaling

Ik deed een boeking en kreeg bevestiging van betaling en bestelling. Het geld is ook effectief van mijn rekening gegaan. Echter kreeg ik geen bevestiging van reservatie in mailbox. Twee uur later werd dan toch mijn boeking geannuleerd wegens zogezegde niet tijdige betaling. Met als gevolg ik opnieuw de boeking moest doen en nu moet wachten tot de boekhouding mijn geld terugstort die ik met de eerste boeking kwijt ben!

déçu

Bonjour je suis très déçu j'ai téléphoné à tui fly le 27 /05 /2021 pour des renseignements j'ai eu une personne très sympathique cela concerne la Maroc il m'a dit de ne pas traîner pour réserver que les billets allaient augmenter et là je constate que le billet a diminué de 40 euro c'est énorme mes parents ont l'habitude de prendre vos avions je suis très déçu auriez vous la gentillesse de faire un geste commerciale d'avance merci numéro de réservation 028061185

Vlotte site

Makkelijk om te boeken. Wel soms wat oudere vliegtuigen.

top

alles in orde

Bonjour

Bonjour j’ai reçu un mail que mon vol a été annulé et que le payement a été effectué 028070796je voudrait savoir si c’est vraiment annulé merci Baykara Aysedudu Yalcin pakize j’avais réservé pour deux personnes

de reservering verliep vlot spijtig genoeg zonder de voucher

De reservering verliep vlot net zoals de vorige keer, maar helaas terug zonder de voucher die ik nog te goed heb van jullie en waar ik al enkel keren voor gemaild heb . Als dit zich in de toekomst zo verder zet zijn wij verplicht van een andere vliegtuigmaatschappij te zoeken .

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De boeking verliep zonder problemen

Enkel bij de confirmatie van de boeking kreeg ik nergens een confirmatie dat ik de all risk annulatie verzekering heb betaald. En tot op heden heb ik daar nog niets van.

Soms wat moeilijker

Bij mijn eerste boeking voor Franck Gibens, had ik problemen met jullie webside, was i eens gedaan, geen boekingsnummer, wou terug boeken en bij ingaven van voucher kreeg ik steeds de melding al gebruikt, ik heb jullie proberen te bereiken, was te druk werd er gemeld, moest later terug bellen en werd vervolgens afgesloten, heb dan uiteindelijk het agentschap in Antwerpen Groenplaats gebeld, die hebben mij dan gemeld dat de boeking gebeurd as en de reservatie immer gegeven? Ik hebtot nu toe over dit boekingsnummer van jullie niets ontvangen. Gelukkig waren de mensen bij Antwerpen groenplaats om mij vriendelijk te helpen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

de boeking verliep vlot en probleemloos

Het is de eerste maal dat ik vliegtickets boek bij Tui en dit verliep vlot. We kijken uit naar een probleemloze vlucht.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De boeking van onze vluchten gebeurde heel vlot

Zie hierboben

Een beetje een gedoe….

Als je kijkt naar vliegtickets en daarna wil inloggen met je gegevens moet je alles terug invullen wat je daarvoor al invulde. Wel een beetje een gedoe dan…

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Site werkt veel te traag

Telefonisch zeer moeilijk bereikbaar, online reserveren gaat veel te traag. Prijzen om vanuit Antwerpen te vertrekken zijn altijd te duur.

Vlotjes verlopen

Heel vriendelijk personeel aan boord vh vliegtuig. Comfortabele vlucht.

Y’a rien à dire

Extraordinaire

• Nous recommanderiez-vous? Non

geen probleem !

jarenlange goede ervaring met deze en vorig bedrijf(jetair)

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Il n y aucune difficulté à réserver.

Voyager est d une simplicité avec Tui,surtout à l aéroport.

Super vlot

Gewoon goed!

MIJN ERVARING IS POSITIEF

Niettegenstaande ik een dubbele boeking gedaan had: - eerste boeking met coronavoucher maar wegens niet zeker, nog een tweede boeking gedaan en volledig betaald. - hiervan ben ik telefonisch, door een vriendelijke dame, op de hoogte gebracht. Zij melde dat de betaalde vlucht werd geannuleerd en het betaalde bedrag zal teruggestort worden. Wanneer dit bedrag op mijn rekening verschijnt, zal ik super tevreden zijn over Tui Fly en zal mijn keuze voor een volgende vlucht zeker voor jullie zijn. Vooral de nabijheid van de luchthaven Oostende bevalt ons zeer.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijn om perpectief terug te vinden.

Enkel de betaling ging stroef Onscorona- voucher werd ook niet aanvaard Nr 27597494 Code 6522373375

Duidelijk

gemakkelijk te boeken.

Duidelijk en overzichtelijk

Ik vind TUI nog altijd de beste Reis Organisatie. Voor de covid 19 reisde ik al jaren met tui voorheen jetair. en nog altijd mijn favoriete RO. Maar wat ik belangrijk vind bij het boeken/reserveren van ticketis. Geef duidelijk aan wat wij nodig hebben . Nummer 1 , nummer 2 etc. Het is allemaal zo ingewikkeld. Wegens covid 19. Om problemen te voorkomen .vooral omdat wij uit Nederland komen en vanuit Brussel vertrekken. Mvg, A.S

Slecht

We zijn sinds héél lang klant bij Tui... Ik wou onze vlucht boeken en gebruik maken van mijn kortingscode van 10% die nog geldig was,dit lukte me langs géén kanten . Gisteren heb ik dan maar onze boeking gedaan aan de volle pot. We vinden dit echt heel spijtig en hopen dat jullie nog iets willen doen aan dit mankement,als trouwe klant zou dit een passend gebaar zijn naar de toekomst toe! Ik hoop dat we van jullie iets positiefs mogen vernemen. Mvg Chris

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Augmentation de billets lors de la reservation

Au moment que je réserve avec le prix demandè,automatiquement j ai eu une augmentation de 20€ pour 2 billets.je trouve ça pas juste.pfffff

Facile

Nous réservons depuis plusieurs années sans problème, c'est la preuve que nous sommes satisfaits de vos services

Vlot en overzichtelijk

Vlot en overzichtelijk, boeking op PC was bijna onmogelijk gesynchroniseerd met de app.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende