Vlot en overzichtelijk

Vlot en overzichtelijk, boeking op PC was bijna onmogelijk gesynchroniseerd met de app.

onduidelijk

heb geen bevestiging gekregen Helpdesk gebed, haf uur gewacht, nog niemand aan de lijn

Vlot

Al jaaren ervaring

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed maar voor verbetering vatbaar

Graag flex tickets aanbieden in de toekomst voor kleine meerprijs zoals bij Transavia, ook het online vastleggen van de boardingpassen lukt niet altijd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

duidelijk, snel , correct !

en.... superservice van TUI en personeel in TUI-shop van Ring Shopping center te KUURNE !!! Hielpen mij in alles om (door Covid ) boekingen te verplaatsen en de beste oplossing te vinden !!! Ze verdienen een dikke pluim !!! bedankt TUI !! nb : jammer dat de vluchten van Oostende naar Corvera(Murcia) niet het ganse jaar aangeboden worden + ook om 06:30 !!! super uur om te vertrekken .

website...????

ik kon geen vliegticket boeken in 1 handeling met retourvlucht van een andere luchthaven

Décue

j'ai eue un probléme car j'ai eue un empêchement pour prendre l'avion le 28 mai à 06h25 Charleroi-Allicante Et j'ai éssayée de vous contacter le 27 mai pour m'arranger avec vous pour reporter a une date ultérieur je suis restée trés longtemps au téléphone et quand j'avais enfin quelqu'un au bout du fil une voix féminine ma répétée au moins 20 fois vous m'entendez madame pour raccrocher je n'ai jamais sue joindre quelqu'un .Trés décue car j'aurai aimée au moins déplacer mon billet Pourriez vous me recontacter pour faire un geste commercial j'espére avoir de vos nouvelles en attendant de vous lire boone fin de journée

• Nous recommanderiez-vous? Non

Altijd miserie met stoelreservatie

Al zeker meer dan 5 keer miserie in de laatste 3 maand voor de stoelreservatie

Makkelijk.

Wij vliegen steeds met Tui, nog nooit klachten gehad, hopelijk blijft het zo.

Toujours très bien

Plusieurs réservations avec vous et toujours très bien.

Steeds de beste!

Correct en steeds vriendelijk personeel. Steeds de beste! Een aanrader.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Onmogelijk contact te hebben om moeilijkheden te bespreken.

Ik bezat een voucher wegens een afgelaste vlucht verleden jaar naar Ibiza. Ik probeerde een nieuwe vlucht te boeken naar Ibiza op 31 augustus en deze te verrekenen met de voucher. Op de afrekening werd de voucher verrekend maar wanneer het op betalen aankwam moest de volle pot betaald worden. Ik heb 40 min vruchteloos blijven wachten aan de telefoon om contact te kunnen hebben om een oplossing te bespreken. Ik heb tenslotte de volle pot betaald en heb afzonderlijk terugbetaling van de voucher gevraagd. Er werd mij hiervan ontvangst bevestigd met precisering dat de betaling zes maanden op zich kon laten wachten. Niet aangenaam om op die wijze uren bezig te zijn en teleurstellend.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Goede en vriendelijke dames aan de telefoon.

Indien geen handbagage in cabine moet dat voor IEDEREEN gelden.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede en vriendelijke dames aan de telefoon.

Indien geen handbagage in cabine moet dat voor IEDEREEN gelden.

Heel duidelijk en overzichtelijk

Jullie site is heel duidelijk en eenvoudig in gebruik. Prijs/kwaliteit zijn jullie heel goed Bij jullie Maandoverzicht kan je echt zoeken naar de meest interessante optie.

De app werkt niet

De app werkt niet.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Je suis un client de longue durée,je suis très satisfait

Je suis très content comme un voyageur sur votre compagnie

Betrouwbaar,duidelijke boeking

Super geholpen,stap voor stap uitgelegd vorig jaar Corona toestanden,ons op de hoogte gebracht, zelfs ons geld terug gestort,hopelijk kunnen we dit jaar genieten van onze 2 vluchten die bij tui hebben geboekt,en hopelijk nog meer kunnen boeken,ons resultaat dat we alleen met tui vliegen, reizen,wij hebben vertrouwen in jullie,dank je wel

bien

bien

Na "reisverbod" van meer dan een jaar blij terug te zijn

Goede service mede door vertrekmogelijkheid vanuit Oostende naar Alicante !! Dus houden zo !!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Les démarches pour une réservation sont claires

Très facile à réserver sur le site

goed om te boeken bij Tui

we hebben jarenlange ervaring en schipperen soms tussen brussels en tui, maar onze ervaring met Tui is toch veel beter. beter aanbod qua vertrek, beteren service en qua boekingen tool super klant vriendelijk. vooral nu ij met ons hondje, hebben dit bijgeboekt en weten dat Tui er alles aan doen om ons 4 voeter in comfortabele omstandigheden te vervoeren. Echt super leuke om bij jullie te boeken, altijd super service en vriendelijk personeel. blij met onze reservatie

Facile à effectuer

Bon déroulement de la recherche et réservation merci à vous Miloud

Tui is de beste

Ben altijd al zeer tevreden geweest over Tui , zeer goede service.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

omwille v intern "nieuw systeem" onmogelijk om normaal te boeken

ik heb, gespreid over 3 dagen, continu geprobeerd om een heen- en terugvlucht te boeken (Sept->Nov). Jullie systemen lieten dat niet toe. Gebeld naar zetel >Oostende, half u wachten, doorverwezen naar ander nr, daar heeft nooit iemand de telefoon beantwoord. Klantendienst in Zaventem gebeld, half u wachten zonder contact. 2u later opnieuw, half u wachten, dan eindelijk een prima contact: bleek dat de heen- en terugvlucht apart moeten geboekt worden(Sept= oud systeem, Nov=nieuw). Zelf heenvlucht geboekt, terugvlucht door uw medewerker. Bleek nadien dat ik niet kon inloggen om te betalen. Opnieuw gebeld, half u wachten, andere medewerker:"daar kan ik u niet mee helpen", gisteren opnieuw gebeld, alles in orde gekomen behalve dat bij terugvlucht geen plaats kan gegarandeerd worden voor mijn hondje ("dat moet later in orde gebracht worden want het systeem laat dat nog niet toe"). Hier reken ik nu echt wel op. Ter info: mijn boekingsnr is 1306688

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende