parfait

vaste klant

VLOTTE AFHANDELING

ALLES VLOT VERLOPEN

slecht!

Ik heb vliegtuigtickets geboekt met vertrek 30 oktober. Nu wil graag terugkomen 7 november. Maar dit blijkt onmogelijk te zijn. Alleen heb ik die melding/info nergens gezien als ik de heentickets boek. Ik wens dus te vliegen met een andere maatschappij. Maar de heentickets willen ze niet annuleren!!! Ik vraag om om te boeken naar een andere datum, dan verlies ik 800 euro. Ik heb deze maand alleen al meer dan 30 tickets geboekt!!!! Ik ben absoluut ontevreden hierover! Slechte communicatie!!!!!!!! onduidelijke communicatie. Ik ga hierover klacht indienen bij de ombudsdienst.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

jammer dat je niet kan boeken met tussenstops of vertrek vanuit andere luchthaven

in alle andere 'normale' airlines kan je makkelijk vertrekken vanuit een andere luchthaven. bij jullie zijn dat aparte boekingen en dus veel duurder

Duidelijk, gemakkelijk

Correct, aangenaam en steeds duidelijke info

gemakkelijk

Altijd geboekt met tui

Teleurstellend

Eerst de boeking aanvaarden met bijhorende betaling en dan toch een annuleringsmail krijgen, nadat de centen van de rekening zijn gehaald! Dan 23 minuten aan de lijn gehangen om iemand te spreken te krijgen die zei dat de centen gaan terug betaald worden. Binnen afzienbare tijd! Benieuwd hoelang dit gaat duren.

Spijtig ,

Door misverstand boekte ik 4 maal bagage 50€x ( maar er zijn maar twee pers ) Ik wilde dit melden toch onmogelijk… Aub zorg voor klantvriendelijk telefoon en mogelijkheden iets te vragen …

Beste service

Heel goed en aangenaam

Heel aangenaam

• Zou u ons aanbevelen? Yes

problèmes ses de langues à choisir

Pourquoi sur votre site est il impossible de réserver certains option sans possibilité de l avoir en français.... ni en anglais.... Merci de votre réponse..

En 10 min ma réservation était faite

Facile, rapide et efficace

Vlot en gemakkelijk

Altijd vlot en vriendelijk.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik w bedot terwijl ik er op sta te kijken!

Ik wou 5 vliegtickets boeken maandag laatstleden. Ik dacht mijn kortingscode vergeten te hebben dus moest ik terugkeren waardoor ik er uitvloog en een nieuwe prijs kreeg 10 EUR duurder per ticket. We hebben dan via andere computer de prijzen opgevraagd en die gaf nog 3 tickets aan de oude prijs. Bijgevolg: ik heb de boeking in 2 delen gedaan en ben ik niet voor 50 EUR maar 20 EUR gejost. Ik boek ook een huurwagen waarop ik de volgende dag mail krijg dat hij ook duurder zal zijn... ik heb hier nogal mijn bedenkingen bij... Nu in ieder geval ga ik op reis hoor :-).

mon code

J'ai déjà beaucoup voyagé avec vous Lorsque j'ai voulu m'enregistrer avec mon code, pas moyens j'ai demandé un nouveau code pas possible. Donc j'ai du tout réécrire. Mais bon j'y suis arrivée

facilité

le cite est très bien fait et cela facilite sa réservation

Snel, gebruiksvriendelijk

Altijd goede service gehad

HEEL VLOT

DE DAG VOORDIEN PROBEERDE WE EEN AANTAL BOEKINGEN TE DOEN EN KREGEN MOEILIJK TOEGANG TOT DE TUI WEBSITE WAARDOOR WE BIJ DE CONCURENTIE HEBBEN MOETEN BOEKEN.

Promo code niet aanvaard

De promo code van het voorbije weekend werd niet verwerkt. Ligt dat aan de verbinding, mijn tablet, jullie website … ik weet het niet maar de promo code werd niet in mindering gebracht.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

onder voorbehoud want geen bevestiging ontvangen !!!

De reservatie ging eenvoudig en was dus OK. Maar tot op heden hebben we geen bevestigingsmail ontvangen, wat dus niet OK is

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlot en makkelijke site om te boeken

Proffesioneel

Duur

De prijzen zijn op een jaar tijd bijna verdubbeld in prijs.

Duur

De prijzen zijn op een jaar tijd bijna verdubbeld in prijs.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende