Pas moyen de prendre un seul bagage en soute pour deux voyageurs

Si on veut prendre une seule valise en soute, on doit faire le choix pour tous les voyageurs.

Snel en makkelijk geboekt

Goede ervaring, snel en correct.

Pas de problème!

Nous avons déjà réservé quelques voyages avec Tuifly sans problème

Très bien

Jamais était déçue de mes vacances avec vous.

Impeccable

Efficace,rapide et sécurisé...

zeer goede service

vlucht geboekt en alles was zeer goed geregeld, ook de prijs viel goed mee.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Als je met Tui boekt voel je je reeds in vakantie bij de boeking

Met Tui boeken is steeds perfekt in orde Duidelijk en overzichtelijk

facile

facile pour réserver tout est bien claire

Geen bevestiging ontvangen

Heb geen bevestiging van boeking ontvangen en kan dus niet verder zonder reserveringsnummer. Mail hieroververzonden, maar nog geen antwoord ontvangen. Hopelijk zal ditsnel geregeld worden

Geen bevestiging ontvangen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Gewoon slecht, traag, drie maal betaling niet aanvaardt

Het was simpel, snel en eenvoudig nu is het traag, ingewikkeld en het werkt niet. Zo bijvoorbeeld bel ik naar Tuifly voor een’probleem met een boeking. Vervolgens deboodschap « voer uw negen cijfer code in » ai maar mijn nieuwe code heeft maar zeven cijfers, dus het werkt niet. Dan maar trachten binnen te geraken met een vorige boeking met negen cijfers, men laat me dan 20min wachten a 0,30€/min.! Ik krijg uiteindelijk een operatrice aan de lijn die blijkbaar niets weet van die nieuwe codes en zeven cijfers, ik leer haar dus iets.. Tot slot zeg ik haar dat ik gisteren twee boekingen gedaan heb waarmee ik twee uur zoet ben geweest (drie maal betaling geweigerd.. en voor wat? En dat ik vandaag een mail ontvang met een code die recht geeft op 10% korting. De operatrice geeft mij de raad om via de rubriek « klachten » het niet kunnen gebruiken van de 10% korting, moet melden. Ik heb een uur getracht van deze rubriek te openen zonder succes. Het duurt lang voor er beweging komt en plots ben je weer bij het begin. Mensen, mensen wat een puinhoop...Ik zou een nieuwe of vernieuwde website eerst off line testen voor ik die zou loslaten op mijn gewaardeerd kliënteel. De IT heeft zoveel tijd gehad door corona en nu dit amaai zulks verwacht men niet van zijn gewaardeerde luchtvaartmaatschappij.

Voucher afwikkeling zeer slecht

Na bijna een jaar eindelijk een voucher gekregen voor een geannuleerde vlucht van Tui. De voucher gedeeltelijk kunnen gebruiken maar restant nog niet(de verwerking van het restant duurt enkele weken?) waardoor de einddatum (6juni) niet meer gebruikt kon/kan worden voor deze boeking en waarschijnlijk dus waardeloos afloopt. Is dit de bedoeling? Oplossing kan zijn om de afloopdatum te verlengen!!! Zou ik op dit commentaar nog antwoord krijgen..?

• Zou u ons aanbevelen? Nee

snel, duidelijk en gemakkelijk

altijd top

Vlot en overzichtelijk

Reis normaal 5 x per jaar naar antalya met jullie

Gebruiksvriendelijk

Gemakkelijke en overzichtelijke app

gemakkelijk

+ gemakkelijk en duidelijk + veel vluchten om uit te kiezen + vertrek uit Oostend - kosten bagage zouden ook voor de boeking moeten vermeld worden zodat vgl tussen verschillende maatschappijen duidelijker is

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zoals steeds ... Uitstekend en aangenaam om een reis bij Tui te boeken!

Met heel veel plezier terug een reis geboekt via Tui. Gemakkelijk en aangename website om mee te boeken.

Facile

Sans commentaire

vlot vergelijken

Alleen jammer dat ik voor mijn vorige reis, wegens corona geannuleerd, via de app toch nog een goede reis en veilige thuiskomst werd gewenst. Een beetje zuur.

uitstekende service

reeds jaren klant zonder negatieve ervaringen

Bjr, informations correctes

Le site est simple à utiliser pour réserver, juste concernant le bagage à main et le sac à main puis je prendre les deux pour sans supplément de prix ?

even opletten

jullie bedoelen toch de nieuwe site toch even opletten maar toch duidelijk

Boeking verliep vlot.

Wij geven het een tweede kans. Verleden jaar hadden wij een boeking gedaan met auto die door corona werd afgelast. Zijn daar geld verloren gezien er geen terugbetaling of tegoed bon was omdat dit een auto verplaatsing was. Had anders gemoeten.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Gewoon fantastische ervaringen!

Al jaren ben ik voorstander om te reizen met TUI. Steeds vriendelijk en correct. Het enige wat ik vind (maar dit geldt voor alle touroperators): waarom zijn de prijzen altijd zo hoog tijdens de vakanties? Doordat ik in het onderwijs sta, kan ik nooit boeken tijdens de laagst geprijsde periodes...

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Had per vergissing een foutje gemaakt en ben door Tui heel goed geholpen om dit op te lossen.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende