Handig, maar geen stoelkeuze

Makkelijk en snel boeken, in verschillende stappen. Ik ga niet ontkennen dat ik 40 euro verzekering pp (vooral, op dit ogenblik - voor en door covid) wat schandalig duur vindt, zeker gezien de vluchten ook niet goedkoop zijn. En ik kon ook geen stoelen reserveren op het vliegtuig.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

CLAIR ET PRECIS

aucun soucis pour effectuer les différentes réservations et pour jongler avec des dates allers et combiner les retours. Pas de surprises au détour d'une page.

Pour une première, satisfait.

Difficultés rencontrées pour ajouter un passager, ai du m y reprendre à trois reprises, pour le reste, super.

La Réservation se déroule sans aucun problème.

J 'avais un peu peur de me lancer dans dans une reservation en ligne car je ne suis un pro de l'ordinateur; de plus je possédais un chèque cobid et pensait que cela poserait un souci. Mais non, le menu déroulant fonctionne très bien et très rapide.

Exellent

Magnifique

Parfait

Ras

het boeken online ging zeer moeizaam

ik heb nog nooit problemen ondervonden met het boeken, maar deze keer ging dat niet eenvoudig

".................... .

..................

Tevreden

Als tevreden

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Reeds jarenlange goede ervaring bij het boeken van tickets

Ook in moeilijke omstandigheden werden wij prima geholpen. Hierbij denk ik aan de problemen en vertragingen die er waren bij de brand in de luchthaven van Alicante ...

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Als het gelukt is alle gegevens in te geven, verloopt alles vlot.

Ik had aanvankelijk problemen om de teller van 1 volwassene op 2 volwassenen te brengen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De trip is helemaal naar wens verlopen - TUI flight 028053772.

Echter één spijtig detail : vergeten de 10 % kortingcode te gebruiken - 10MAYFLY21 >>> bestaat er een mogelijkheid dit op één of andere manier te compenseren ? Ik hoor het graag !

Alles is vlot gegaan

Wij reizen altijd via jullie.

Alles zeer goed

Alles heel goed

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles te danken aan een behulpzame dame van tiu oostende Pieters !!!ae

Zoals gewoonlijk was er niemand te bereiken op het hoofdkantoor !!!

Réservation parfait

Facile d’accès et simple, ma réservation c’est déroulé du mieux qui soit, en espérant que la suite sera idem merci.

Sans problème très efficace

Très bonne

Altijd op tijd

Goede website

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website om reis te plannen en te boeken.Alles verloop vlot. Heb ook contact genomen met call center om datum van reis te wijzigen,geen enkel probleem. SUPER!!

prettig

makkelijk

gemakkelijk

gebruiksvriendelijk

Geen directe communicatie

Heb geboekt doch was verplicht de naam v m’n echtgenote verkeerd in te vullen . Heb onmiddellijk via mail dit gemeld met de vraag voor correctie ; doch zonder gevolg Heb me wel duidelijk gedocumenteerd met foto’s zodat ik duidelijk de tekortkomingen van de boekingssite kan aantonen Ik wacht voorlopig nog geduldig af Graag reactie 0475 234936 Dank voor goed gevolg Jean Marie Paquet

Reservation sans accro

Client TUI à plusieurs reprises je n'ai pour le moment que des éloges à prononcer.

Duidelijk en vlot te boeken

Steeds aangenaam vliegen met Tuifly naar onze tweede thuis.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende