de boeking verliep heel vlot

reeds meerdere keren met TUI vertrokken

Gemakkelijk

Hele gemakkelijke site waar je alles in 1 slag kan boeken, vlucht auto, etc....

• Zou u ons aanbevelen? Yes

alles ging makkelijk en vlot

al meerder keren geboekt en telkens zeer tevreden;

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Très facile et simple d'utilisation

Ça fait quelques années que je voyage avec TUI et même jetair très satisfait par tout les services et la sympathie du personnel au complet de l administratifs au volants Un grand merci pour votre professionnalisme

Boeking eenvoudig en snel geregeld. Hopelijk is Tuifly net zo goed bereikbaar als tijdens de boeking. Flydeluxe helaas niet voelbaar. Had dit via reisagent willen regelen maar zij gaven aan dat ze niet konden inloggen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

super contente de voyager avec TUI

je suis ravie de voyager avec TUI et je ne changerais pour rien au monde j'ai toujours été contente du service à bord de l'avion prenez soin de vous tous et toutes à bientôt pour mon prochain voyage octobre 2021 merci a tous et toutes .

Heb nu geboekt maar me 10 procent is niet afgetroken jammer

Tevreden

makkelijk

bekijk de boekingen van de laatste jaren vermits we altijd met tui reizen, zullen we wel tevreden zijn

Simple et efficace

La réservation de notre vol s'est effectué très rapidement et sans problème. Quelques comparaisons de prix avec d'autres compagnies nous ont rassurés quant à notre choix.

zeer goed

Ik ben wel wat ontgoocheld over het feit dat ik vandaag een booking doe bij tyfuifly en ook betaal en s'anderendaags een mail ontvang met een melding dat ik een korting van 10 % krijg indien ik reserveer binnen de 2 dagen met de mededeling van een kortingscode 10MAYFL21

Facile

Bien

Prix augmenté sur un jour

Je suis très déçu la veille d’acheter le billet même date ect il était à 380€ le lendemain 100€ de plus pour la même chose ... je trouve cela vraiment très décevant de votre compagnie que j’ai l’habitude de prendre depuis jetairfly....

• Nous recommanderiez-vous? Non

Services impeccable

Je suis toujours assez stressée pour réserver car peur de mal faire mais finalement c'est vraiment facile, très bon suivi.

Vol pour la corse

Très rapide et très simple d’utilisation

snelle service

we hebben al verschillende malen gevlogen met Tui en altijd waren we zeer tevreden. We hebben nu een vlucht op zondag 30 mei en hopen uit gans ons hart dat ons reis niet wordt geannuleerd door de covid.

Excellent

Services parfait cite très facile parfait

Alles duidelijk

Alles prima verlopen tot nu toe!

veel duurder

Dezelfde verplaatsing boekte ik een jaar geleden; nu dien ik 250 euro extra te betalen; dat komt even binnen. Ik wens de volgende vraag niet te beantwoorden omdat er maar twee keuzes zijn.

Snel geboekt!

Zonder teveel poespas snel een vlucht geboekt. Zoals het moet, kort en bondig.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

goed georganiseerd en tijdig aankomst

flexibel en goede vluchturen

TOUJOUR FIDELE A TUI

JAMAIS EU DE PROBLEME AVEC TUI SAUF L ANNEE PASSEE MAIS FAUTE A COVID TOUJOURS FAIRE LES VOLS VERS ENDFIDHA MERCI

vlotte bediening,

de wachttijd aan de telefoon is soms lang "de lijnen zijn steeds bezet"

App, werkt heel slecht.

Wekelijks bestel ik via internet, altijd heel vlot en geen problemen,behalve via jullie app. Altijd problemen ofwel "acces denied" op mijn tablet. Of " er is iets fout gelopen " op mijn gsm app. Moet echt een half uur besteden om te kunnen reserveren. Is niet de eerste keer dat ik hierover spreek. Er verandert niets! Echt vervelend.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

App, werkt heel slecht.