Een zeer moeizame boeking online!

Moest een retourvlucht boeken op 2 verschillende sites : Van Oostende naar Alicante : enkele heenvlucht op 6 november Van Alicante naar Oostende : enkele terugvlucht op 4 december Kreeg bovendien geen bevestiging van betaling. Ben daarom naar het reisbureau moeten gaan.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

mauvaise expérience la première et là dernière fois

jamais plus réservé chez vous

• Nous recommanderiez-vous? Non

Vlot en volledig

Correcte service

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Even zoeken op de verschillende websites met Tui aanbod

Nog geen verdere ervaring.

prima , efficiënt, vriendelijk

De annulering van de vluchten is prima opgelost door de werkgeven bij jullie. Erg vriendelijk ook!! top.. Enkel jammer dat de wachttijden zo lang duren voorlaeer je binnen raakt. (meer dan 2x 1u aan de lijn gehangen) maar dat begrijp ik wel nu met die corona.

Service après vente

J’ai réservé mes billets par internet,j’ai reçu un mail pour annulation,j’ai téléphoné au numéro indiqué 40 minutes d’attente et la personne en ligne désagréable à fermé le téléphone’j’ai du aller à une agence pour réglé le souci en payant un supplément de 40 euros

geen vertrouwen meer!!!

één van de vele annuleringen of wijzigingen!!!!! Wij hebben een vlucht Oostende - Alicante op 31 augustus 2021 met hondje in cabine! Annulering en met jullie voorstel! Wij hebben onmiddellijk gereageerd op jullie voorstel. 1 september te vliegen met dezelfde gegevens. 5 dagen later krijgen wij een mail dat de vlucht niet kon doorgaan daar er reeds 3 honden in de cabine aanwezig zijn! Met wat zijn we bezig!!!! Jullie stellen voor, Wij antwoorden onmiddellijk en 5 dagen later zulke mail dat het niet kan!!! Wij hebben toen contact moeten nemen volgens jullie mail (1 uur 12min gewacht) om dan te vernemen dat er nog een vlucht is op 4 september. Wij verliezen dus 5 dagen !!!! Dan zou ik een tevreden klant moeten zijn! Nog een geluk dat de dame zeer vriendelijk was!

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Altijd schitterend

Nog nooit geen problemen gehad en ook altijd een uitstekende service gehad.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik heb mijn reis naar Spanje moeten verzetten. En jullie hebben mij daar goed bij geholpen. Ik ben een tevreden klant.

Easy to book

Steeds correcte service

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zakelijke en correcte boekingsmethode.

Tot nu toe voor de vluchten welke ik in het verleden geboekt heb liep alles correct.

Alles ok.

OK

• Zou u ons aanbevelen? Yes

online boeken,gemakkelijkste wat er is.

Als je telefonisch contact moet opnemen,is het niet normaal hoelang je moet wachten om geholpen te worden. Als je uiteindelijk iemand aan de lijn hebt is hulpverlener wel heel behulpzaam en vriendelijk.

ok

Buiten te pas en te onpas vooral onpas een beoordeling vragen over de ervaring met online boeken bij TUI is het OK

• Zou u ons aanbevelen? Yes

boeking is telefonisch gebeurd nav wijziging van vlucht (corona)

Ils sont supers

Le service est impeccable

snelle boeking

duidelijk website, vlotte afhandeling

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Tres rapide pour la réservation

Je suis toujours ravie de voyager avec tuifly, rien à dire c est très bien !

Vlotte en makkelijke reservering

Ik zal zeker nog bij jullie reserveren. Zowel voor vliegtickets als voor pakketreizen.

******en

Pas geboekt en uur erna promo: - 10%

Niet goed

Nogmaals lag jullie website plat. Alles invullen en als je naar betaal gaat : Oeps we deel to be lost... Dit gebeurt meermaals met jullie site en is zeer frustrerend! Hopelijk doen jullie daar iets aan. Toch zijn jullie een goede maatschappij en ben ik al jaren klant!

Je suis contente merci

C'est magnifique de voyager avec vous merci

Alles verloopt naar wens.

Ben al veel gereisd met tui en nooit geen problemen gehad, is nu de eerste keer dat ik niet het totale pakket neem maar alleen het vliegtuig dus voor mij een nieuwe ervaring.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende