niet efficient

Als vaste klant van TUI heb ik nog een voucher van 419,96€ voor de boeking 027755096. Hiervan werd op mijn boeking, voor vlucht 30.08.2020 met 027755096 automatisch de waarde in mindering gebracht, zijnde -79.98€, waarna de waarde van de voucher nog 339,98€ is. Bij de boeking van 12 mei jl (028021824), voor vlucht 19.05.2021-26.05.2021 en voor een bedrag van 359,96€ ging ik ervan uit dat ook dit bedrag automatisch in mindering gebracht zou worden, doch niets is minder waar en na betaling met visa kreeg ik dit pas goed in de gaten. Hoe moet dit nu verder en hoe werkt dat nu met die vouchers en de restanten ervan??? mvg Joan Geebelen

gemakkelijk maar duur

vorige boeking in augustus 2020 werd geannuleerd enkele dagen voor vertrek wegens plotse opstoot van Covid 19 . Aangezien ik zelf arts ben, moest ik mijn vertrek met gans mijn familie weeral afblazen .... en geen terugbetaling of voucher gehad. Jammer .... maar dat is het lot van de "helden" zeker.

Slechtse klantenservice ooit!

Tijdens een boeking aangeduid dat ik een platina verzekering wou en correct aangevinkt. Na betaling bevestigingsmail ontvangen zónder annulatieverzekering. Klantendienst proberen te bellen, maar reeds gesloten op dat moment. Volgende ochtend meteen gebeld en kreeg ik na 10minuten in de wacht te horen dat het niet meer bij te boeken was, terwijl het wél in de klantenzone staat onder 'bij te bestellen producten'.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Moeilijk om te betalen bij stoelkeuze.

Ik wilde voor 3 aparte boekingen een stoelkeuze maken. Jammer dat je ze niet kan samenvoegen en dus 3 x een reservering moet doen. Had dan nog bij alle 3 problemen met de betaling. Zowel met ING (kon ik geen rekening kiezen ) als met de Bancontact app. Gevolg heel wat stress om er zeker van te zijn dat je kind van 2 naast de ouders zit.

Geen probleem gehad

Je suis satisfait.

Je suis satisfait.

Maak al lang gebruik van jullie service, de boeking site is goed en overzichtelijk.

Vlotte en gemakkelijke boeking

Zie boven

Vlot en gemakkelijk

Snel, vlot en gemakkelijk kunnen boeken. Duidelijke info over opties en vluchten.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel vlotte aankoop van vliegtuigtickets.

Snel en duidelijke website om tickets te bestellen.

Veel te duur.

Veel te duur door allerlei toeslagen.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Altijd correct

Fijne vluchten

Zeer vlot

Ervaring is zeer goed. Vòòr Covid vloog ik maandelijks met TUI naar Spanje - zonder problemen. Het zou leuk zijn als we een Tui membership kaart zouden hebben om flight points op te verzamelen. VrGr MARIE-LOUISE WENS

SNEL EN GEMAKKELIJK

Nooit problemen gehad met TUI.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Comme d'habitude simple, sans surprises et rapide

J'ai directement réservé le billet quand j'ai vu des départs depuis Bruxelles National.

Maar soms problemen met de app van tuifly

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De website deed het goed. Enkel bij de betaling via ING liep een en ander moeilijk en onduidelijk. Finaal via Maestro goed verlopen.

gemakkelijke boeking

De boeking, alsook de betaling liep vlot. Wel heb ik geen info gevonden omtrent de beenruimte (ik ben 1m90) en eventuele stoelreservatie. Graag hierover meer uitleg.

Ok

De boeking is vlot verlopen

Eenvoudig en direct geboekt

Ingewikkeld

Het boeken is niet zo eenvoudig voor mensen die het niet gewoon zijn om met pc te werken.

Duidelijke instructies. Vlotte bestelling

Een goede ervaring.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bestelling digitaal was ideaal, nu nog hopelijk hetzelfde na de heen en terugvlucht

Als W-Vlaming is het aangenaam om dichtbij te kunnen afreizen naar onze bestemming.

Vlot en goed

vlotte boeking Ook aangenaam telefonisch contact

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende