Niettegenstaande de huidige complexiteit met tegoeden, toch een vrij vlotte boeking. Bedankt.’

TUI is en blijft een degelijke partner voor de reizigers.

Flydeluxe is de meerwaarde

Opstijgen en afhankelijk van het vertrek uur direct een glaasje champagne krijgen wat kan een mens meer wensen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer vlot en overzichtelijk verloop

Goede ervaring met vorige vluchten en bestemmingen

Goed stappenplan

Goed stappenplan

Quel bonheur !!!

Dommage que les procédures du Covid-19 sont contraignantes, mais TUI est toujours aussi attractif et une valeur sûre

We werden heel vriendelijk en kordaat efficiënt geholpen

Steeds correct behandeld

heel vlot

heel goed in de zin dat je steeds totaalprijs weet zonder verassingen achteraf

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede informatie en begeleiding.

Buitengewoon exellent,begeleidend zelfs voor 70 plussers,bedankt.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

moeilijker om enkel heenreis te boeken

op mijn 70 jaar mijn eerste vliegtuigboeking met computer. Alles is super vlot gegaan.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Warme benadering en correcte voorwaarden

Frequent flyer die blij is dat vluchtverkeer weldra opnieuw kan genormaliseerd worden

Vlot zonder veel speciaals

Onduidelijkheid waarom er voor gelijkaardige vluchten verschillende prijzen worden gehanteerd. Geen mogelijkheid om hierover uitleg te vragen want het vermelde e-mailadres is niet meer in gebruik.

correct en vlot

vlot en correct

• Zou u ons aanbevelen? Yes

impossible de se check-in !!!

Pas de Checking donc pas de QR Inadmissible d'obliger vos clients à vous téléphoner. Email sans réponse ! Pour une première expérience c'est raté !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Vlotte boeking

wat er beter kan is de uitleg van de verschillende verzekeringen, zeker rond Covid 19: wat zijn de precieze regelgevingen indien je positief zou testen voor vertrek: kan je partner dan ook annuleren? Krijg je de volledige reissom terug? Is dit in de vorm van een voucher of wordt dit bedrag teruggestort?

Bon service

Misschien duidelijke reisinfo ivm Corona op de website.

Très bien

Très bien

Vlot

Steeds opnieuw tevreden

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De boeking voor een nieuwe reis is vlot verlopen

Jammer dat ik nu moet wachten op de teruggave van de voucher van verleden jaar ! Ik heb mij gericht tot Aviclaim maar tot nu toe nog geen cent ontvangen . Ik moest een paar maanden geduld hebben , maar nu nog niets van gehoord !

Heel goed om te boeken

Bij het boeken was eerst de korting niet afgetrokken,dan teruggezet en bedrag was juist met korting eraf maar bij doorklikken voor betalen was het terug volle bedrag,dan het ik afgesloten en opnieuw gedaan en dan was het juiste bedrag en ging alles vlot.

Vlot verlopen

heel overzichtelijk

vlieg al meer dan twintig jaar met TUI was steeds in orde en is nog zo dank daarvoor

Zeer makkelijk

Het was heel makkelijk om te reserveren, zelfs wanneer je een andere luchthaven wil om naar terug te keren. Waarom ik geen 5* geef: het is me achteraf niet meer duidelijk of ik nu zetelreservatie moet bijbetalen of niet. Dat is me ontgaan.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

vergeet je bagage niet bijtevoegen als je boekt

en vergeet assistentie in eerste aanleg indien nodig

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Een heel toegankelijke boekings site

Met mijn Corona vouchers van vorig jaar was ik bijna zeker dat mijn boeking niet optimaal zou verlopen,maar dat was zeker niet waar. Heel overzichtelijk!

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende