Werkt perfect

Werkte goed

Réservation sans problèmes

Site facile d’utilisation, informations claires et précises, réservation rapide.

We are both happy with your service

Facile d’usage

Claire et limpide ! Et superbe application!

perfect

alles correct

Maak al vele jaren gebruik van tuifly om naar de Dom. Rep. te gaan tot alle tervredenheid, maar wil eigenlijk een soort punten systeem hebben daar ik veel vluchten bij u maak.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Meilleure éxpérience je tente la répéter.

Bonjour,je suis venue de Tanger à Bruxelles en janvier 2021,c'est ma première éxpérience avec tuifly,avion propre est bien équipé,surtout les hotésses sont hyper sympa est accueillantes,ce que j'ai bien aimé aussi l'équipe de conduite communiquent très bien avec les passagers utilisant leurs langues maternelle au décollage et à l'arrivée,bonne continuation.

makkelijk en gebruiksvriendelijk

tot op heden altijd goeie ervaring gehad

vlot

zeer goed en gebruiksvriendelijk

Mauvaise

Tres mauvause...........................................

• Nous recommanderiez-vous? Non

Simplicité

Herboeking van vorig jaar

Verliep probleemloos met vouchers verleden jaar hopelijk kunnen we nu zorgeloos wel op vakantie in september

• Zou u ons aanbevelen? Yes

verliep redelijk vlot - wat moeten zoeken hoe te betalen met de vouchers

• Zou u ons aanbevelen? Yes

geen slechte ervaringen gehad en simpel;zeer goed

nooit problemen met boekingen; en ook na een klacht over eten in een bepaald verblijf gedeelte kosten terug ontvangen;zoiets vergeet men nooit;nogmaals met dank en PROFICIAT

Pratique et efficace.

Pratique et efficace.

duidelijk en transparant

zeer goed

• Zou u ons aanbevelen? Yes

nog geen antwoord gehad over de restwaarde van mijn voucher

ik wou vorige week een vlucht boeken, met de restwaarde van mijn voucher, maar dat lukte niet, omdat ik de laatste keer dat ik mijn voucher heb gebruikt, geen nieuwe mail heb ontvangen met een andere unieke code en andere chequenr. Ik heb dus vorige week naar verschillende telefoonnrs gebeld binnen Tui fly, maar niemand kon mij telefonisch helpen, ik moest een mail sturen naar [email protected]. Dat heb ik gedaan, maar nog altijd geen antwoord. Ondertussen heb ik dan toch een vlucht geboekt, dus zonder gebruik te maken van die restwaarde.....met de vorige gegevens van de voucher lukt het niet om een boeking te maken. Ik vind dit niet klantvriendelijk, ik heb nog een restwaarde volgens de klantendienst van 119,98€ die ik niet kan opgebruiken omdat jullie mij nooit een mail hebben gestuurd met de restwaarde en met nieuwe unieke code en chequenr. En ik kan ook geen terugbetaling vragen want met de gegevens van de originele voucher (Reserveringsnummer: 27669970, Chequenummer: jafc20/144355) lukt het niet, aangezien deze voor een deel opgebruikt is, en ik een tweede voucher had moeten ontvangen met andere unieke code en ander chequenr...en dat is dus niet gebeurd....

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Overzichtelijk en geordende site. Juiste prijsinformatie

Uitmunted

Steeds vriendelijk en beleefd behulpzaam

Zeer snel geregeld.

Een mail met bijlage waarin alle nodige info gebundeld staat ware handig - vlieguren - check-in ( welke formulieren, in-line, hoeveel uur vooraf, ...) - bagage ( afmetingen, gewicht, aan boord of in het ruim) - vervoer van en naar de luchthaven - enz... Nu heb ik het gevoel dat we alles een beetje zelf moeten verzamelen

Ongeloof ten top,

Heb een geldige boeking gemaakt, betaald, en werd bevestigd. De volgende dag wordt die zonder reden geannuleerd. Uitleg gekregen die op niets trok, en dat werd ook zo bevestigd, ze begrepen het niet. Dezelfde vlucht is nog steeds beschikbaar. Ze willen dat ik opnieuw dezelfde boeking doe. Maar de kans is er om opnieuw geannuleerd te worden. En daarvoor telkens een voucher te krijgen van want zij kunnen er niets aan doen omdat de boekhouding zich daarmee bezig houdt. Ze willen geld om u iets te beloven wat niet is, maar jij betaalt ervoor en nadien moet je maar wachten op je geld. Rippen op een legale manier, en dan wegkomen met, onze excuses mijnheer. Smeerlappen zijn het, klanten zijn niets voor zulke maatschappijen. Weet echt niet wat te doen, wacht nu op mijn voucher om dezelfde boeking te doen. Als het dan niet lukt, via Ryanair en nooit geen jetair meer. En dit vertel ik voort.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Heel vlote e vriedelijk personeel.zks he belt en informatie vraagt ze zijn daar voir hun passagiers. Heel correct.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende