Tevreden

Tevreden. Alleen jammer dat je niet online kan inchecken bij terugreis

facile, accessible et rapide

à recomander

vlotte bediening

Zeer correcte uitvoering van onze booking. Wij hadden een corona voucher en zonder problemen werd alles geregeld, ook de speciale behandeling voor het vervoeren van 2 rolstoelen.

Het liep gesmeerd

Altijd goed geïnformeerd. Goede afhandeling met vouchers! Zeer betrouwbaar! Kortom, tevreden klant!

Réservation facile sans problème

Nous avons réservé plusieurs fois avec Tui et nous n'avons jamais eu le moindre problème. Le système de réservation est très facile sans la moindre surprise financière.

Neem regelmatig een vlucht en alles verloopt goed

Heel correct goede service alleen de mensen met handbagage,handtas en dan nog een rugzak dat vindt ik wel iets te veel dan kunnen wij onze handbagage niet boven ons zetten

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Boek al jaren bij TUI, omdat ik vertrouwen heb in die maatschappij. Ook nu met Corona durf ik boeken, omdat ze hun reizigers niet in de steek zullen laten.

eerlijke en goede service

Zonder problemen met vouchers (verkregen voor afgelaste vluchten in 2020) onze nieuwe vluchten voor mei en juli 2021 kunnen boeken.

Een beetje omslachtig

We gebruiken al 22 jaar de tui vluchten, jammer dat de kwaliteit verminderd: stoelen dichter, minder gepoetst, alles appart te betalen, minder keuze of geen eten op het vliegtuig of je moet veel meer betalen

Alles verliep vlot

Positief en makkelijk om te boeken

Boeking was gemakkelijk

probleem is dat de boeking niet op de app verschijnt: kent reserveringsnummer niet en dat ik geen reactie op vraag krijg van het contactcenter

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Gemakkelijk

Gemakkelijk voor online boeking van onze vliegtikets Voor stoelreservatie is het nog te vroeg waarschijnlijk ??

Gelukkig is er nazorg...

Het boeken ging vlot, totdat de betaling moest gebeuren. Het was een boeking met voucher + betalen en omwille de onderbreking bij de overschakeling naar de bankapp was ik plots alles kwijt. Opnieuw boeken lukte niet daar de voucher geblokkeerd stond. Het is wel een probleem om via de website contact te kunnen nemen. Uiteindelijk vond ik toch een telefoonnummer, waar ik na een 10-tal minuten binnen geraakte. Het is de 2de keer dat ik dit nummer gebruikte en de service via de telefoon is uitmuntend. Mijn boeking stond nog open en dankzij de vriendelijke begeleiding is dit toen snel kunnen geregeld worden.

vlot en duidelijk

Alles positief

Geen enkel probleem.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

normaal goed maar met wrang kantje

Hoi Ik boek al jaren via jullie maar dit jaar boek ik 2 keer naar ibiza en ik kom 2keer terug op een vrijdag. Jullie vluchturen waren rond 18u en dat is tof omdat je nog een volle dag hebt. Nu ineens naar 15u en dan zelfs naar 10u. Dan ben ik 2 volle dagen kwijt. Zeer jammer!! Ik krijg zo het gevoel dat jullie eerst die uren gezet hadden om tickets te verkopen en dan veranderd....

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Vlug en consequent

Persoonlijke behandeling aan boord, vriendelijk en professioneel personeel.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zou graag mijn voucher helemaal in één keer kunnen gebruiken om al mijn boekingen te kunnen doen ,

• Zou u ons aanbevelen? Yes

zoals het hoort voor een online airline

het enige waar ik bleef bij hangen, op de iPad, is als ik de retour-datum wilde aanklikken. ik ga van 23-26 april op reis (fingers crossed), maar de 26ste wilde ie niet pakken. ik heb een andere retour in mei moeten nemen en dan manueel aanpassen naar de 26ste. geen idee waarom, maar ik had het wel 4 op de 5 keren dat ik het probeerde op de iPad.

Perfecte service

De heer in kwestie heeft mij zeer vriendelijk doorheen mijn reservering geleid.ik apprecieer enorm zijn vriendelijkheid en zijn geduld. Hij verdient een ‘pluim’.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede prijs voor geboekte vlucht

Duidelijke website , gemakkelijk om vlucht te boeken

Niet zo goede ervaring

Ik moest meerdere keren tijdens het boekingsproces datagegevens van de passagiers ingeven !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Verliep zeer vlot tot aan de verzekeringen

Het boeken verliep vlot (via pc). Enkel vonden we de verschillende opties voor de verzekeringen wat verwarrend, we hebben alle bijhorende documentatie doorgenomen om te kunnen zien hoe/wat. Tot op deze moment hebben we nog steeds het gevoel dat we niet 100% weten wat er echt inbegrepen zit en wat niet.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Duidelijk en goed zoals steeds

Vlieg wel vaker met Tui en steeds goeie ervaringen

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende