Vlot en overzichtelijk.

Reeds jaren frequente vluchten met Tui,steeds stipt en verzorgd. Vriendelijke boordbediening,vliegtuigen netjes. Vlotte inscheping en toelichtingen over de vluchten.

Zoals het hoort.

Correct en betrouwbaar

Geen negatieve opmerkingen

Ook voor Tuifly zijn dit zeer moeilijke tijden. Ze waren zeer behulpzaam bij onze omboeking. Alles snel en correct geregeld.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Cela c est fait dans de bonne condition

Client depuis quelques années déjà avec vous et jusqu'à maintenant jamais eu de soucis...Espérons que cela perdure

Ok

Af en toe loopt er wel wat mis

Blokkeert bij bepaalde handelingen

Medereiziger was niet automatisch ingesteld, Betaling verliep niet vlot, In app blokkeert soms

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top communicatie en oplossing in Corona tijden!

Na een afgelasting van mijn vlucht heb ik een voucher ontvangen met de belofte dat ik aan dezelfde prijs mijn boeking kan om boeken! Dit was na 5 minuutjes beklonken ! Top ! En zeer vriendelijke operator !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Klant onvriendelijk om boeking te doen via voucher

Verschillende keren geprobeerd om deze boeking te doen volgens instructies van tui. Na verschillende pogingen uiteindelijk gebeld naar Tuy Brussel waar ze me niet konden helpen. Uiteindelijk naar Tuy shp Waregem geweest. De bediende daar was heel behulpzaam en na de 5e poging eindelijk geslaagd. Moet sowieso ergens een bug zitten. Ook in de vraag naar aanbeveling kan alleen maar ja of neen Gekozen worden. Mijn neen is dus relatief

• Zou u ons aanbevelen? Nee

correct verlopen geen enkel probleem

we hebben met Tui fly tot op heden geen enkel probleem gekend, wij vliegen veel met deze maatschappij en alles wordt altijd op een correcte manier behandeld ook als er zich een probleem voordoet bv. bij defect van toestel of bij onmacht gaan ze altijd hun klanten helpen en bijstaan. Deze maatschappij is zeker aan aanrader.

Super efficace

J ai rencontré un problème lors de la réservation sur votre site j ai téléphoné et votre collaborateur l à directement résolu

Snel en gemakkelijk online

De rest van onze coronavoucher van 1 jaar geleden gebruikt om een deel van onze nieuwe reis te betalen. Hopelijk kunnen we in oktober eindelijk terug reizen zodat we niet opnieuw voor een voucher moeten gaan...

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Geen enkel probleem ervaren met de boeking

Tevreden over Tuifly , boeking is zeer vlot verlopen , dank u .

Uitermate efficiënt !

Zeer overzichtelijke, gebruiksvriendelijke en snel werkende website die ervoor zorgt dat je efficient kan boeken. Vertrekken vanuit Deurne is fantastisch en ik kijk elk jaar uit naar de nieuwe bestemmingen.

Steeds tevreden.

Heb ondertussen opnieuw geboekt , met directe betaling en bevestiging. Ref 5848221567 en bevestiging reservering. Heb foto van genomen, 10 min zou dit geweigerd worden , zogezegd te laakbaar voldaan , terwijl het al van mijn rekening is voldaan?????Ben al jaren trouwe klant van Tui. Gelieve me san ook te contacteren. Vriendelijke groeten

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Neemt wel wat tijd in beslag

Vervelend dat je je naam niet correct kan invullen op het online document. Een trema op een naam neemt de website niet aan.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

vlucht andere datum genomen door corona ! getelefoneerd naar voorzien telnummer , maar had een nederlandse telefoniste aan de lijn ;zeer vriendelijk maar.....een paar keer moeten vragen om geen dialekt te spreken en trager ,ik ben 72jaar oud en wat scherpe klanken zijn niet hoorbaar voor mij ,Het probleem van slecht begrijpen komt ook gedeeltelijk door mij.

zeer vlot gegaan

zoals altijd (reeds vele jaren klant) alles OK

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Altijd zeer professionele personeel echt zeer vriendelijk

We gaan reeds jaren met jullie maatschappij op reis en gaan ook nooit veranderen ,we passen ons aan dank U

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede en vriendelijke service bij herboeking vlucht turkije.

Was een zeer vriendelijke mevrouw aan de telefoon, en zeer behulpzaam.

Vous êtes annuler le même billet troisième fois deux mois avant le vol

Vous êtes annuler le même billet troisième fois deux mois avant le vol

• Nous recommanderiez-vous? Non

Echange de billet

Disponibilité et efficacité

Tevreden met de Vlotte en correcte boeking.

Slechts één puntje van,kritiek: ik kreeg GEEN Nederlandse maar een Engelse versie! Graag ook een document in ‘t Nederlands aub? FF

Alles in orde

Vriendelijke en verstaanbare uitleg

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mijn eerste boeking ging niet door

Blijkbaar werd betaling niet verwerkt en heb ik nieuwe boeking moeten doen 2 de keer

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende